2010 Şubat Anneleri

amin volescim inşallah üçlü test için sadece kan verdim canım bide usgde bişey ölçtüde ne olduğunu sormadım 3,53 çıktı zannedersem baş çevresi diye tahmin ediyorum

evet canım allaha şükür geldik bugünlere darısı sırasıyla doğum haberlerimizi vermeye inşallah:Saruboceq:

canım senin adına çok sevindim.sen kaç haftalık oldun gebelik çizelgen olmadıgı için bilemedim.ohhh bi erkek daha hayırlı olsun .saglıkla gelsin

cnm seninde hayırlı uğurlu olsun. Tabii hepimizin bebişleri sağlıkla mutlulukla doğsun inşallah.

Voles senin belli değil galiba cinsiyeti geçmişine baktım ama ben mi kaçırdım. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasib etsn inşallah. Çok öpüyorum.

amin volescim inşallah üçlü test için sadece kan verdim canım bide usgde bişey ölçtüde ne olduğunu sormadım 3,53 çıktı zannedersem baş çevresi diye tahmin ediyorum:

peki dr.un kendi usg sindemi bakıldı canım yoksa ayrı bi usg ye girdin mi ayrıntılı falan 2 lide ben ayrıntılıya girmiştim de yinemi öyle olucak diye merak ettim....

Voles senin belli değil galiba cinsiyeti geçmişine baktım ama ben mi kaçırdım. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasib etsn inşallah. Çok öpüyorum.

amin canım cümlemize inşallah.... :Saruboceq: ben hala öğrenemedim canım ya cinsiyetini göstermiyo bizimki bakalım cumaya kısmetse görebilicekmiyiz bakalım.... 3 lü yaptırmaya gidiyorum da inşallah arada cinsiyetide çıkarırız kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar bisey sorucam. hep derler ya drlarda diyo 3 ayı atlatınca dusuk tehlikesi daha azalıyor diye. peki neden 3aydan sonra azalıyor. bileniniz var mı??

herkese merhaba..
benide aranıza alırsanız sevinirim..
Allah kısmet ederse bende şubat annesi olucam.. :)))

bu arada kızlar bisey sorucam. hep derler ya drlarda diyo 3 ayı atlatınca dusuk tehlikesi daha azalıyor diye. peki neden 3aydan sonra azalıyor. bileniniz var mı??

bilmem belkide daha yeni oluşmaya başladıkları içindir....kafamçokkarıştı

herkese merhaba..

hoşgeldin aramıza canım.dedimya şubat topigi rekorda diye bak bi tane daha:lepi:

cinsiyeti bellimi

12+5 iken doktor daha erken dedi.. söylemedi..
eylülde kontrolümüz var, hem 3 lü test yapılacak, hemde cinsiyeti söyleyecek bakalım..
heyecanla bekliyoruz.. sağlıklı olsunda...
ama dün akşam rüyamda doktorum kızın olcak dedi..
fakat bundan 10 gün öncede yine rüyamda doktorum erkek dedi..
ben kafayımı yiyorum acabaaa
kafamçokkarıştı

kızlar 105 olduk maşallah. tabi bazıları mart bazıları ocak da doğuracak sanırım ama. listede 105 kişiyiz

herkese merhaba..

Hoş Geldin aramıza kaç olduk kızlar Şubat ayında hastanelerde yer bulamıyacağıza benziyor çok uğurlu bir ay Haziran ayı.kaydirigubbakcemile2

sen ne hissediyorsun,kız,erkek?

valla ilk haftalarda hep erkek hissediyordum..
ama ne olduysa şu aralar hep bi kızım olucakmış gibi geliyo... açıkçası kız istediğim için herhalde öyle hissediyorum.. çevremdeki herkes kızın olcak diyo.. belkide ondandır..

Hoş Geldin aramıza kaç olduk kızlar Şubat ayında hastanelerde yer bulamıyacağıza benziyor çok uğurlu bir ay Haziran ayı.kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım çoksaol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…