hayırlısı olsun canım benim hakkımızda ve bebeğimiz için en hayırlısı neyse öyle doğum yapalım inşallah hepimiz en kolayından:))))
ay canım ne güzel haberler bunlar ya.... Maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun inşallah.... Bizde cumaya kızmatse 3 lüyü yaptırıyoruz umarım güzel sonuçlar alırız.... eskisi kadar sık giremiyorsun sanırım neyse aradada olsa güzel haberlerini almak sevindirici... kendine çok dikkat et canım... bu arada nice nice senelere canım inşallah 10-20-30-40 larıda aynı heyecan ve mutlulukla kutlarsınız... tabi o zaman torunlarla inşallah:)))) Şeniz
canınm gözün aydın çok sevindim.hadi bakalım ikilileri atlattık sıra üçlülere geldi dimi.
hoşgeldin canım aramıza .ne demek....
ohh yogayada baylarmış ne güzel anacım benim canım yürümek bile istemiyo.şimdi böyleyim bide kış gelecek dışarı çıkamayacagız.herhalde topacık olacagız gibi geliyo bana...
güzel haberlerini daha önce almıştık ne güzel canım..sen yurt dışında oldugun için için heveslediklerini aldıgın iyi olmuş.bizler biraz daha duralım en azından şu sıcaklar bi gitsin ekim kasım başlarız gibi geliyo...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....benim hem dogum günü hem evlilik yıldönümü yaklaşıy canım hemde bu hafta sonu....
canım senin adına çok sevindim.sen kaç haftalık oldun gebelik çizelgen olmadıgı için bilemedim.ohhh bi erkek daha hayırlı olsun .saglıkla gelsin.
canım senin adına çok sevindim.sen kaç haftalık oldun gebelik çizelgen olmadıgı için bilemedim.ohhh bi erkek daha hayırlı olsun .saglıkla gelsin
amin volescim inşallah üçlü test için sadece kan verdim canım bide usgde bişey ölçtüde ne olduğunu sormadım 3,53 çıktı zannedersem baş çevresi diye tahmin ediyorum:
Voles senin belli değil galiba cinsiyeti geçmişine baktım ama ben mi kaçırdım. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasib etsn inşallah. Çok öpüyorum.
herkese merhaba..
benide aranıza alırsanız sevinirim..
Allah kısmet ederse bende şubat annesi olucam.. :)))
herkese merhaba..
bu arada kızlar bisey sorucam. hep derler ya drlarda diyo 3 ayı atlatınca dusuk tehlikesi daha azalıyor diye. peki neden 3aydan sonra azalıyor. bileniniz var mı??
herkese merhaba..
hoşgeldin aramıza canım opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla alırsın inşallah kucağına maşallah bizim liste 103 oldu galiba şu anda....
doremi hoş geldin aramıza a.s.ne güzel şubat annişleri gittikçe çoğalıyor
hoşgeldin aramıza canım.dedimya şubat topigi rekorda diye bak bi tane daha:lepi:
hoşbulduk kızlar...
Allah sağlıklı sıhatli herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
listeye de maaşallah bu arada :))))
herkese merhaba..
cinsiyeti bellimi
herkese merhaba..
hoşgeldin doremi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..cinsiyetini öğrendin mi?
sen ne hissediyorsun,kız,erkek?
Hoş Geldin aramıza kaç olduk kızlar Şubat ayında hastanelerde yer bulamıyacağıza benziyor çok uğurlu bir ay Haziran ayı.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?