benim oğlum olacak Allah kısmet ederse..hareketlerini bile hissediyorum artık ben. hergün beni gıdıklıyor içerden..o kadar cılız ki şu anda :CüvCüv:
kızllarrr.. ben haftasonunda oğluşuma alışveriş yaptım. bu hastane çıkışı var ya, onun daha çok parça olan takımını buldum. 18 parça 35 tl. kumaşı da iyi. battaniye,tulum,takım,zıbın,eldiven.çorap,şapka,göbek bağı.. herbişey var içinde. indirimdeymiş. bir de sırtına konulacak, havlu bezlerden, bir de ağzını silmek için mendil aldım.. :)))
amin canım cümlemize inşallah.... :Saruboceq: ben hala öğrenemedim canım ya cinsiyetini göstermiyo bizimki bakalım cumaya kısmetse görebilicekmiyiz bakalım.... 3 lü yaptırmaya gidiyorum da inşallah arada cinsiyetide çıkarırız kaydirigubbakcemile3
Doremi hoşgeldin cnm hayırlıı olsun:)
Hoş Geldin aramıza kaç olduk kızlar Şubat ayında hastanelerde yer bulamıyacağıza benziyor çok uğurlu bir ay Haziran ayı.kaydirigubbakcemile2
kızllarrr.. ben haftasonunda oğluşuma alışveriş yaptım. bu hastane çıkışı var ya, onun daha çok parça olan takımını buldum. 18 parça 35 tl. kumaşı da iyi. battaniye,tulum,takım,zıbın,eldiven.çorap,şapka,göbek bağı.. herbişey var içinde. indirimdeymiş. bir de sırtına konulacak, havlu bezlerden, bir de ağzını silmek için mendil aldım.. :)))
tam 1 haftadır hergün hissdiyorum çok şükür. ondan önce de hareketler oluyordu, ben bebek yapıyor diyordum ama yanılıyormuşum.. bunu hergün hissettiğim için eminim :))
tam 1 haftadır hergün hissdiyorum çok şükür. ondan önce de hareketler oluyordu, ben bebek yapıyor diyordum ama yanılıyormuşum.. bunu hergün hissettiğim için eminim :))
selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus
selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus
Haziran???
Voles ciğim bebeklerin bize bağışlanma tarihi benim bebeğimin 9 Haziran sizlerinde muhtemelen Mayıs sonu haziran başı o yüzden dedim.eee Doğum ayından önemlisi benimle ne zaman birleştiği birazda.:1hug:
canım gözünaydın. demek kızın olacak hayırlısıyla insallah.
HADİ CANIM GÖZÜN AYDIN DEMEK KIZ OH NE GÜZEL:teytey:
kızlar angelsounds diye bisey var alanınız oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?