2010 Şubat Anneleri

benim oğlum olacak Allah kısmet ederse..hareketlerini bile hissediyorum artık ben. hergün beni gıdıklıyor içerden..o kadar cılız ki şu anda :CüvCüv:

kızllarrr.. ben haftasonunda oğluşuma alışveriş yaptım. bu hastane çıkışı var ya, onun daha çok parça olan takımını buldum. 18 parça 35 tl. kumaşı da iyi. battaniye,tulum,takım,zıbın,eldiven.çorap,şapka,göbek bağı.. herbişey var içinde. indirimdeymiş. bir de sırtına konulacak, havlu bezlerden, bir de ağzını silmek için mendil aldım.. :)))

tam 1 haftadır hergün hissdiyorum çok şükür. ondan önce de hareketler oluyordu, ben bebek yapıyor diyordum ama yanılıyormuşum.. bunu hergün hissettiğim için eminim :))

ne güzel.. Allah kullanmak nasip etsin..
ben daha hiç birşey almadım.. hele bir cinsiyetii belli olsun da..
o zaman inşaallah...

Sağlıklı olsun hiç farketmiyor tabi ama yinede çok heyecanlı oluyor beklemesi bile. doktorun ağzının içine bakıyorsun:)

Doremi hoşgeldin cnm hayırlıı olsun:)

Hoş Geldin aramıza kaç olduk kızlar Şubat ayında hastanelerde yer bulamıyacağıza benziyor çok uğurlu bir ay Haziran ayı.kaydirigubbakcemile2

Haziran???

oyyyy süper ya ben daha hala cinsiyeti öğrenicem... off siz alışverişleri bitirdiniz nerdeyse ben bişey almadım yaaaa mafoldumben

tam 1 haftadır hergün hissdiyorum çok şükür. ondan önce de hareketler oluyordu, ben bebek yapıyor diyordum ama yanılıyormuşum.. bunu hergün hissettiğim için eminim :))

bende canım :))) bende hissediyorum süper bişey ama ben daha çok vuruş gibi hissediyorum ufaktan dediğin gibi çok cılız ama pıt pıt arada vuruyo çok güzel bi duygu ...

ay çok güzelll opuyorumnanaktan
çok heyecenlandım benimki de ilk değil herhalde ben de erken hissederim ama hala hissetmiyorum
bu sırada kızlar bebeğin ilk aylarda vurmasını hissetmezsiniz, o hissettiğiniz bağırsaklarınız kaydirigubbakcemile3
ilk aylarda böyle bir kelebek uçar gibi ya da (biraz kötü bir benzetme ama başka birşey aklıma gelmiyor) yılan kıvranır gibi bir his olur yerimseniben

selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus

Merhaba kızlar nasılsınız herkesin keyfi yerindedir umarım geçmişi okuyamadım cokkk uzun .
Yeni bir arkadasımız gelmiş doremi hoşgeldin aramıza.
Sende balıkesirliymişsin sanırım.:)Bende balıkesirli sayılırım eşim balıkesirli.
Doktora kime gidiyorsun balıkesirde merak ettim.

kızlar bu sırada bu baş ağrısı ne illet şeymiş böyle
sanki başımın arkasında bir ağırlık var ve bazen çok şiddetleniyor mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…