2010 Şubat Anneleri


merhaba canım.. hoşbulduk.. kaydirigubbakcemile5
ben burhaniyedeyim..
doktorum ise edremitte..
bilirmisin buraları..
 
Bu arada kızlar benim bulantılar epey hafifledi 1 haftadır. Sizler ne alemdesiniz? Benim 5 haftada baslamıstı. Koku hassasiyeti devam ediyor ama en azından ilac kullanmıyorum ve sadece hap icince kusma istegi doguyor
Yani devam edenler varsa yakında gececek demekki. ınsan hicgecmeyecek sanıyor.
Bu arada Voles'cim sen normale dondun mu ? Nasıl durumun?

Bir de artık kendime bir hamis pantolonu almam lazım iste giymek icin ama. Spor degil yani. Sizce uygun fiyata nerden bulabilirim. ıstanbul Uskudar civarındayım.
 
bebegin kalp atıslarını duymamızı saglıyormus da. Merak ettim alıp da kullanan ve memnun olan var mı diye ??

yok sorumdanda anladığın gibi yeni öğrendim almadım ama almamda gerek yok diye düşünüyorum ben . böyle daha bi özlem oluyor göreyim bakayım diye beklemek sabırsızlanmak güzel duygular.
 

canım benim de vurma gibi değil. böyle içerden beni gıdıklıyor gibi, kelebeğe de benzetebiliriz. bir ara ben de tutturmuştum tekme atıyor diye.. :) ama yanıldığımı anladım bunları hissedibce :))

selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus

hayırlı olsun canım.
 
selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus

oyyy oyyyy maşallah canım ya Allah analı babalı büyütsün ama önce sağlıkla kucağına alırsın kızçeni inşallahh

Voles ciğim bebeklerin bize bağışlanma tarihi benim bebeğimin 9 Haziran sizlerinde muhtemelen Mayıs sonu haziran başı o yüzden dedim.eee Doğum ayından önemlisi benimle ne zaman birleştiği birazda.:1hug:

benim nisan ya canım birden haziranı görünce :))) 29 nisan benim kaydirigubbakcemile3

merhaba canım.. hoşbulduk.. kaydirigubbakcemile5
ben burhaniyedeyim..
doktorum ise edremitte..
bilirmisin buraları..

aaa ben edremiti iyi bilirim Altınolukta yazlığımız var canım bizimde daha doğrusu güreye doğru kaydirigubbakcemile3
 
Son düzenleme:
Herkese selam.
Bende uzun zamandır girmiyordum siteye. Umarım herkes ve melekleri iyidir...
Benim 13 agustosta 2li tamam oldu ve cok sukur bebegım saglıklı. Buyuk ihtimalle de oğluşumuz olacakmış :)

Hareketlerini henüz tam olarak hissedemiyorum ama sürekli olarak sol tarafımda sancı gibi garip birşeyler hissediyorum.

kızlar angelsounds diye bisey var alanınız oldu mu??
Angelsound almadım, almayı da düşünmüyorum. Daha once internette okudugum kadarıyla bagımlılık yapıyorumus. bugunku sesi dune oranla farklı olursa da insan kafaya takıyomus fln.
Onun yerine evde kendi kendimize bebişimizi ızleyebileceğimiz ultrason aletleri olsa ne süper olurdu dimi :))
Optum hepinizi.
Şimdilik hoşçakalın...
 

aynı dertten bende yakınıyorum dün Naitilus a ve optimum a baktım koca alış-veriş merkezinde hamile patolonu olmazmı ya lcw den 1 tane kot aldım 29 tl ye ama hamile pantolonu değil beli geniş düğmede yok kalıncada bi lastıği var çok rahat 1-2 ay iade eder beni diye.Birde eğer giyiyor isen Optimum da Batik var orda çok güzel etekler var beli lastikli ama ince lastik çok rahat 39.90 dan 10 tl ye inmiş ben aldım hani bu çingene etekleri gibi oluyor ya uzun etek ama kabarık falan değil düz iniyor çokta şık duruyor hatta giydimde bugün tavsiye ederim.Hamile pantolonu bulursan bana da haber ver bulamadım ben
 
selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus


Candycim gözün aydın canm cok sevindim senin adına.Allah sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin cnm.
 
burcuberru demek senle aynı yakadayız :) Aslında oxxoda guzel pantolonlar var beli lastikli spor biraz daha kilo alıyım onlardan alıcam. Gerçi görümcem kot fln bikaç parca hamile kıyafeti verdi de onlar için cok zayıfım su anda :) Acilen kumas pantolona ihtiyacım var. Simdilik etekle idare ediyorum ama bazen ayaklarım usuyor usutmek istemiyorum.
Haftasonu suraya bakmak lazım guzel seyler var gibi duruyor. Ebru Maternity
 
kızlar merhaba nasılsınız bakalım yenı gelen arkadasımız var sanırım hosgeldı hayrlı olsun ikili test sonucları guzel cıkan arkadaslarında gozu aydın bende hafta sonu annemlerın yanındaydım cok ozlemısım onları cok guzel vakıt gecırdım orda ne basım agrıyor ne de baska yerım hıc gelmek ıstemedım buralara
 

Ebru bana çok yakın yarın sabah bakayım bari yazarım sanada hatta galiba vitrinde indirimde yazıyor ki ebrunun indirimdeki pantolunu olsa olsa 60-70 dir ama bakayım yine de bi
 
Ebru bana çok yakın yarın sabah bakayım bari yazarım sanada hatta galiba vitrinde indirimde yazıyor ki ebrunun indirimdeki pantolunu olsa olsa 60-70 dir ama bakayım yine de bi

İyi o zaman senden haber bekliyorum ben canım. Ona gore guzel işte giyilebilecek tarzda kumas pantolonlara da benim için göz atarsan sevinirim.
 
selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus

Hayırlı olsun cnm.. Ben de bu cuma gidicem. Daha benimkisi 11haftalık ama belki cinsiyeti belli olur dediler..
 

gözün aydın canım. hayırlı olsun oğluşun.
 
İyi o zaman senden haber bekliyorum ben canım. Ona gore guzel işte giyilebilecek tarzda kumas pantolonlara da benim için göz atarsan sevinirim.

bakarım tabii yarın yazarım sanada 1 tane alsam yetmer mi acaba.artık kendime birşey alırken 2 kere düşünüyorum pahalımı acaba bunu alacağıma bebeğe şunu nu alsam diye ben şimdiden başladım anlıyacağınız. bebiş 1 plana geçti bile :1rolleyes:
 
merhaba canım.. hoşbulduk.. kaydirigubbakcemile5
ben burhaniyedeyim..
doktorum ise edremitte..
bilirmisin buraları..

Hmm anladım canm.Eşim balıkesir merkez den.Pek bilmem burhaniyeyi.
Benm doktorumda balıkesirde belki aynı doktora gidiyor olabiliriz diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3
 
Kızlar... Bak cuma günü atıp tutuyordum onu yiyin bunu yemeyin diye.. Ne oldum biilin bakalım? Cumartesi sabahtan kahvaltı üstüne bir güzel carte dor dondurmayı yedim.. midem de üşür gibi oldu ama yine de sıcak ya boşver dedim.. Ardından saatlerce temizlik iş miş yaptım baya bi yoruldum duş alıp çıktım ev havalandırıyım diye camları açmıştım biraz esti saçımı kurutmadan o sıcakta bu baana iyi!! geldi.. O saatten sonra da çok yorulduğumdan yemek yapamıcam elim ayağım tutumuyor diye karşıdaki önceden yediğimiz (hamilelik öncesi) köfteciden köfte söylettim eşime... O tavuk yedi.. Saat 5 gibi bi mide kasmaları bir yanmalar başladım çıkarmaya.. geçmiyor midemde bişey kalmadı kasılıp kasılıp lavoboya.. Ardından da ishal başladı ama hayatımda böyle ishal olmadım yemin ederim.. 4-5 saat geçer diye uyudum uyandım kustum hem tuvaletteydim hem kusuyordum böyle bişii yok.. Acile gittik doktorumu arayıp antibiyotikli serum verdiler.. Sormayın dün 24 saat uyudum sırtım göğsüm kırılıyordu, midem hiçbirşeyi kabul etmiyordu, ishalde daha yeni yeni kesti.. ış yeri hekimimiz kola verdi asidi geçirip onu içtim iyi gibiyim şimdi.. Ama hala çok iyi değilim.. Doktor besin enfeksiyonu demişti o gün bizim doktor üşütmüş olabilrisin dedi.. bana da üşüttüm köfteler de ağır geldi gibi geliyor.. Ama onca serumu ilacı bebişle paylaşmış ve onu susuz bırakmış oldum. Valla kurudum resmen..Size önerim :" ben çok iyiyim çok da sağlıklıyım deyip camları ardına kadar açmayın, saçınızı ıslak tutmayın, mutlaka kurutun, sıkı sıkı giyiynin ve benim gibi üşemeyin bildiğiniz günlük yaptığınız yemeği yeyin..beklemiş hiçbirşey yemeyin..Dondurmayı da benim gibi erititip eritip bakterilere meydan hazırlamayın..Yoksa ne ilaç içebiliyorsun ne doğru dürüst dinlenebiliyorsun herşey zararlı.."
Şimdi kara kara düşünüyorum umarım o bir kaç ilaç bebişimi etkilememiştir diye...:sinifsinif:
 
Son düzenleme:

Ebru bana çok yakın yarın sabah bakayım bari yazarım sanada hatta galiba vitrinde indirimde yazıyor ki ebrunun indirimdeki pantolunu olsa olsa 60-70 dir ama bakayım yine de bi

Kızlar ne şanslısınız. Burda pek öyle hamile kıyafetleri satan mağazalar yok. Olanlar da klasik tarzda hep.
Benim de pantolonlarım yavaş yavaş daralmaya başladı artık. Böyle cıvıl cıvıl bişeyler arıyorum ama dediğim gibi burda pek yok.
Kıyafet konusunda çok sıkıntılı olduğum için bi topik açtım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/307478-hamileler-bugun-giydiniz.html
Kıyafetlerinizi burda paylaşırsanız inanın çok makbule geçer.Benim gibi Anadolu'da olan bi çok anne adayına fikir vermiş olursunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…