Merhaba kızlar nasılsınız herkesin keyfi yerindedir umarım geçmişi okuyamadım cokkk uzun .
Yeni bir arkadasımız gelmiş doremi hoşgeldin aramıza.
Sende balıkesirliymişsin sanırım.:)Bende balıkesirli sayılırım eşim balıkesirli.
Doktora kime gidiyorsun balıkesirde merak ettim.
bu nedir canım :uhm:
bebegin kalp atıslarını duymamızı saglıyormus da. Merak ettim alıp da kullanan ve memnun olan var mı diye ??
ay çok güzelll opuyorumnanaktan
çok heyecenlandım benimki de ilk değil herhalde ben de erken hissederim ama hala hissetmiyorum
bu sırada kızlar bebeğin ilk aylarda vurmasını hissetmezsiniz, o hissettiğiniz bağırsaklarınız kaydirigubbakcemile3
ilk aylarda böyle bir kelebek uçar gibi ya da (biraz kötü bir benzetme ama başka birşey aklıma gelmiyor) yılan kıvranır gibi bir his olur yerimseniben
selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus
selam kıslar ben geldim doktoro gittim bugün ikili testim normal çıktı herşey yolunda çok şükür ayrıca cinsiyetimizide öğrendik yüzde 95 kız dedi doktorumuz zemuszemus
Voles ciğim bebeklerin bize bağışlanma tarihi benim bebeğimin 9 Haziran sizlerinde muhtemelen Mayıs sonu haziran başı o yüzden dedim.eee Doğum ayından önemlisi benimle ne zaman birleştiği birazda.:1hug:
merhaba canım.. hoşbulduk.. kaydirigubbakcemile5
ben burhaniyedeyim..
doktorum ise edremitte..
bilirmisin buraları..
Angelsound almadım, almayı da düşünmüyorum. Daha once internette okudugum kadarıyla bagımlılık yapıyorumus. bugunku sesi dune oranla farklı olursa da insan kafaya takıyomus fln.kızlar angelsounds diye bisey var alanınız oldu mu??
Bu arada kızlar benim bulantılar epey hafifledi 1 haftadır. Sizler ne alemdesiniz? Benim 5 haftada baslamıstı. Koku hassasiyeti devam ediyor ama en azından ilac kullanmıyorum ve sadece hap icince kusma istegi doguyor
Yani devam edenler varsa yakında gececek demekki. İnsan hicgecmeyecek sanıyor.
Bu arada Voles'cim sen normale dondun mu ? Nasıl durumun?
Bir de artık kendime bir hamis pantolonu almam lazım iste giymek icin ama. Spor degil yani. Sizce uygun fiyata nerden bulabilirim. İstanbul Uskudar civarındayım.
burcuberru demek senle aynı yakadayız :) Aslında oxxoda guzel pantolonlar var beli lastikli spor biraz daha kilo alıyım onlardan alıcam. Gerçi görümcem kot fln bikaç parca hamile kıyafeti verdi de onlar için cok zayıfım su anda :) Acilen kumas pantolona ihtiyacım var. Simdilik etekle idare ediyorum ama bazen ayaklarım usuyor usutmek istemiyorum.
Haftasonu suraya bakmak lazım guzel seyler var gibi duruyor. Ebru Maternity
Ebru bana çok yakın yarın sabah bakayım bari yazarım sanada hatta galiba vitrinde indirimde yazıyor ki ebrunun indirimdeki pantolunu olsa olsa 60-70 dir ama bakayım yine de bi
Herkese selam.
Bende uzun zamandır girmiyordum siteye. Umarım herkes ve melekleri iyidir...
Benim 13 agustosta 2li tamam oldu ve cok sukur bebegım saglıklı. Buyuk ihtimalle de oğluşumuz olacakmış :)
Hareketlerini henüz tam olarak hissedemiyorum ama sürekli olarak sol tarafımda sancı gibi garip birşeyler hissediyorum.
Angelsound almadım, almayı da düşünmüyorum. Daha once internette okudugum kadarıyla bagımlılık yapıyorumus. bugunku sesi dune oranla farklı olursa da insan kafaya takıyomus fln.
Onun yerine evde kendi kendimize bebişimizi ızleyebileceğimiz ultrason aletleri olsa ne süper olurdu dimi :))
Optum hepinizi.
Şimdilik hoşçakalın...
İyi o zaman senden haber bekliyorum ben canım. Ona gore guzel işte giyilebilecek tarzda kumas pantolonlara da benim için göz atarsan sevinirim.
kızlar angelsounds diye bisey var alanınız oldu mu??
merhaba canım.. hoşbulduk.. kaydirigubbakcemile5
ben burhaniyedeyim..
doktorum ise edremitte..
bilirmisin buraları..
burcuberru demek senle aynı yakadayız :) Aslında oxxoda guzel pantolonlar var beli lastikli spor biraz daha kilo alıyım onlardan alıcam. Gerçi görümcem kot fln bikaç parca hamile kıyafeti verdi de onlar için cok zayıfım su anda :) Acilen kumas pantolona ihtiyacım var. Simdilik etekle idare ediyorum ama bazen ayaklarım usuyor usutmek istemiyorum.
Haftasonu suraya bakmak lazım guzel seyler var gibi duruyor. Ebru Maternity
Ebru bana çok yakın yarın sabah bakayım bari yazarım sanada hatta galiba vitrinde indirimde yazıyor ki ebrunun indirimdeki pantolunu olsa olsa 60-70 dir ama bakayım yine de bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?