2010 Şubat Anneleri

canımmm çok geçmiş olsun.. ee biz bişey demeyelim artık sen dersini almışsındır heralde.. korkma kuzum, bişeycik olmamıştır bebişine..dr'lar ona bişey olsa, serum falan takar mı, başka bişey yapar.. onunla geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine..

ESCOS çook geçmiş olsun.
Aynısını 2 hafta önce bende oldum kasılmalar çok fena aklımdan 40 tane şey geçmişti bu ağrılara kasılmalara bebek kalmaz diye bide ben ağlama krizine girmiştim korktuğum için ayaklarımdan soğuk almışım burda paylaşılanlar gerçekten çok önemli her bünye değişsede şuan en büyük ortak nokta hamile olmamız aman kızlar dikkat edelim sen tam zemin hazırlamışsın dondurmalar yorulmuşsun duş almış ve camlar açık çok çok geçmiş olsun diğer arkadaşlar kulağınıza küpe olsun yaşadığım için söylüyorum inanım şimdiye kadar hastalandım demeyin gebelikte daha bi zor geçiyor herşer.

canım ya seninki belli olursa benim oturup ağlamam lazım yani.... inatçı bu inatçıııııııııı yedi beni şimdiden...

Bugün mart anneleri topiğinde konuşuldu, ultrasona gitmeden çikolata yersen hareketleniyomuş bebek... O zaman doktorlar daha kolay görebiliyolarmış cinsiyetlerini.. Ben cumaya kadar kendimi çikolataya adamaya karar verdim.. kaydirigubbakcemile3

Frambuaz biz bu çikolata ve sütlü nescafe olayını 2 li test için kullandık bende işe yaradı.
2 li testte bebek uyuyor ise ölçüm yapamıyorlar ve geri bile dönmek zorunda kalıyorsun.bende bizim topikte oludum ama usg de hiç denemedim benimkine gerekte yok galiba usg ye girince ayakta bekliyor hasbam.delikafadulden

canım benim bebis ense olcumu icin gittigimizde resmen kapamıstı kendini namaz kılar gibi. doktor oksurrttu gobegimi salladı banamısın demedi. neyse 5 dk yuru merdiven cık dedi hemsire de tatlı biseyler ye dedi. yanımda kurabiye almıstım cikolatalı ama yemeye fırsat bulmadan girmistim iceri. onu yedim ve saka gibi hemen dondu bizim sıpa. oyle gunler oncesinden yemene gerek yok 5-10 dk oncesinden yiyince anında gidiyor onlara cok komik :)

Hadi ya.. Demek günler öncesinden yemeye başlamama gerek yok..laelaelaelaelae Ben de çikolata yemem için bahane çıktı diye sevinmiştim.. opuyorumnanaktan

onuda denedim canım yok yok yok göstermiyo bizimki ama cuma günü şartları zorlıycam bakalım gösterdi gösterdi göstermedi tehdit edicem doğana kadar sana bişey almıycam çıplak çıkıcan hast. diycem belki işe yarar kaydirigubbakcemile3

Hadi ya.. Demek günler öncesinden yemeye başlamama gerek yok..laelaelaelaelae Ben de çikolata yemem için bahane çıktı diye sevinmiştim.. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yahuuu ne buu gıcık oldum şuanda 12 haftadan sonra 4.aydan gün almış olmuyormuyum
ee bu manyak cetvel hala 3.kutuda üstelik 13.haftada hadi dedğil 12 de dolsun ama 3.kutuda bozukmu bu cetvel

ha mart topinde onu ben didimdi ..
voles hala gözükmedi mi yaa cinsiyettt aanaa ne inatcıı keciymiş oo :) kızmı acaba utangacmı acabaa

Yahuuu ne buu gıcık oldum şuanda 12 haftadan sonra 4.aydan gün almış olmuyormuyum
ee bu manyak cetvel hala 3.kutuda üstelik 13.haftada hadi dedğil 12 de dolsun ama 3.kutuda bozukmu bu cetvel

hayır gülenciğim 3 ayın dolmuş oluyor 14. haftanda daha 3,5 aylık olacaksın dur çok hızlı gitme 4.:1shok: ay için daha 3 haftan var

sorana ben kaç aylık hamileyim dicem acaba? 4. ay için 3 ay daha var ama 4 aya girmiş olmuyormuyyuz varya bana göre artık hamilelik 9 ay değli 10 ay hatta 11 ay yuhh çüüşş yanii
peki cetvelimde neden 4.kutuya atlamıyor bu deli manyak cetvel onu hemen değiştiricem sinir bozucu manyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…