Hayırlı olsun cnm.. Ben de bu cuma gidicem. Daha benimkisi 11haftalık ama belki cinsiyeti belli olur dediler..
bitanesi resimdeki bebek yeğenin mi? ne güzel gülmüş maşallah,miniminnacık haliyle
Kızlar... Bak cuma günü atıp tutuyordum onu yiyin bunu yemeyin diye.. Ne oldum biilin bakalım? Cumartesi sabahtan kahvaltı üstüne bir güzel carte dor dondurmayı yedim.. midem de üşür gibi oldu ama yine de sıcak ya boşver dedim.. Ardından saatlerce temizlik iş miş yaptım baya bi yoruldum duş alıp çıktım ev havalandırıyım diye camları açmıştım biraz esti saçımı kurutmadan o sıcakta bu baana iyi!! geldi.. O saatten sonra da çok yorulduğumdan yemek yapamıcam elim ayağım tutumuyor diye karşıdaki önceden yediğimiz (hamilelik öncesi) köfteciden köfte söylettim eşime... O tavuk yedi.. Saat 5 gibi bi mide kasmaları bir yanmalar başladım çıkarmaya.. geçmiyor midemde bişey kalmadı kasılıp kasılıp lavoboya.. Ardından da ishal başladı ama hayatımda böyle ishal olmadım yemin ederim.. 4-5 saat geçer diye uyudum uyandım kustum hem tuvaletteydim hem kusuyordum böyle bişii yok.. Acile gittik doktorumu arayıp antibiyotikli serum verdiler.. Sormayın dün 24 saat uyudum sırtım göğsüm kırılıyordu, midem hiçbirşeyi kabul etmiyordu, ishalde daha yeni yeni kesti.. İş yeri hekimimiz kola verdi asidi geçirip onu içtim iyi gibiyim şimdi.. Ama hala çok iyi değilim.. Doktor besin enfeksiyonu demişti o gün bizim doktor üşütmüş olabilrisin dedi.. bana da üşüttüm köfteler de ağır geldi gibi geliyor.. Ama onca serumu ilacı bebişle paylaşmış ve onu susuz bırakmış oldum. Valla kurudum resmen..Size önerim :" ben çok iyiyim çok da sağlıklıyım deyip camları ardına kadar açmayın, saçınızı ıslak tutmayın, mutlaka kurutun, sıkı sıkı giyiynin ve benim gibi üşemeyin bildiğiniz günlük yaptığınız yemeği yeyin..beklemiş hiçbirşey yemeyin..Dondurmayı da benim gibi erititip eritip bakterilere meydan hazırlamayın..Yoksa ne ilaç içebiliyorsun ne doğru dürüst dinlenebiliyorsun herşey zararlı.."
Şimdi kara kara düşünüyorum umarım o bir kaç ilaç bebişimi etkilememiştir diye...:sinifsinif:
canım ya seninki belli olursa benim oturup ağlamam lazım yani.... inatçı bu inatçıııııııııı yedi beni şimdiden...
Bugün mart anneleri topiğinde konuşuldu, ultrasona gitmeden çikolata yersen hareketleniyomuş bebek... O zaman doktorlar daha kolay görebiliyolarmış cinsiyetlerini.. Ben cumaya kadar kendimi çikolataya adamaya karar verdim.. kaydirigubbakcemile3
Bugün mart anneleri topiğinde konuşuldu, ultrasona gitmeden çikolata yersen hareketleniyomuş bebek... O zaman doktorlar daha kolay görebiliyolarmış cinsiyetlerini.. Ben cumaya kadar kendimi çikolataya adamaya karar verdim.. kaydirigubbakcemile3
snm 2008 anadolu yakasında nerdesin.birde hangi hastaneye gidiyorsun
canım benim bebis ense olcumu icin gittigimizde resmen kapamıstı kendini namaz kılar gibi. doktor oksurrttu gobegimi salladı banamısın demedi. neyse 5 dk yuru merdiven cık dedi hemsire de tatlı biseyler ye dedi. yanımda kurabiye almıstım cikolatalı ama yemeye fırsat bulmadan girmistim iceri. onu yedim ve saka gibi hemen dondu bizim sıpa. oyle gunler oncesinden yemene gerek yok 5-10 dk oncesinden yiyince anında gidiyor onlara cok komik :)
canım ben üsküdardayım kadıköy acıbadem'e gidiyorum. Sen ??
Hadi ya.. Demek günler öncesinden yemeye başlamama gerek yok..laelaelaelaelae Ben de çikolata yemem için bahane çıktı diye sevinmiştim.. opuyorumnanaktan
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar hepiciğinize muckkkk Şeniz
Yahuuu ne buu gıcık oldum şuanda 12 haftadan sonra 4.aydan gün almış olmuyormuyum
ee bu manyak cetvel hala 3.kutuda üstelik 13.haftada hadi dedğil 12 de dolsun ama 3.kutuda bozukmu bu cetvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?