2010 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım dikakt et kendine.opuyorumnanaktan

ama şuan 3. aydasın daha 3 buçuk aylık olacaksın haftaya sorana 3 buçuk aylığım diyeceksin biz seninle aynıyız ben öyle diyorum cetvelin de 3 hafta sonra atlıyacak.
biliyorum bende biran önce 8 aylık falan olmak istiyorum yaa sıkıldım gün saymaktan doğsun biran önce 9 ay çok uzun

escos gecmişş olsunn canımm ya bende bugün etsiz öiğ köfte yedim

3 aylık hamileyim diyim..ama 4.kutuya atlamalı yani şuan 3.ay bitti 4.aya girdik 4.kutuya atlamalı ama düşünsene 3 hafta sonra 4.kutuya atlıyacaksa 9 kutu var o zaman 10.5 aylık dogum yapıcam ben.. cetvel anormal.. çünkü 8.haftada 3.kutuya atlamıştı 2 ay bitip 3.girildi için
benim yengem 15 haftalık 4 aydan 1 haftam eksik diyor..

kutucuğu bilmemde yengen doğru diyor 16. haftada 4 aylık olacak 15 haftada ise 1 haftası eksik.sen bu takvimi sevmediysen değiştir tabii bak sinirlerini geriyor bu kutular senin.Çok üzgünüm çoook

lmaz: o cetvel ile devam edemezdim boşadım onuu :)
cinsiyetiniz belli değilmi daha :)
buarada yeni cetvelim nasıll ? bende hep kış gelsin istiyorum böyle ne bilim yagmurlar yagsın petekler yansınn

selam kızlar ben bugun bebişime alışveriş hevesiyle dolaştım nette
ama cinsiyetimiz belli değil diye hep sarı yeşil yada beyaz şeyler ekledim favorilerime
oyyy sizide ihmal ettim
geçmişi okurken günü bitirdim
kaçıyorum artık
kociş bekliyor
öpüyorum hepinizi
sağlıkla kalın
MELEKLERıMıZE iyi bakın

günaydın annişler nerelerdesiniz bakem..... ramazan geldi topikte bi uyku durumu hakim olmaya başladı kaydirigubbakcemile3

caneylom,gulencim,fatos0808,cheetoss06,burcuberru,yaren_h hepinize tek tek teşekkür ederim.. Allah'tan doktorun verdiği kola veilaç işe yaradı ki bugun iyiyim sevindim.. Akşam yemek yaptım tv bile izledim.. hayata yeniden gelmiş gibiyim.. bebişi merak ediyorum daha 11 eylüle çoook var..
Bu ara doktor ziyaretleri de azaldı sanki.. hepimiz aynı dönemde gidiyoruz galiba..:) ben çok heyecanlıyım ya her sabah yeniden aklıma geliyor soruyorum kendime rüya mı gerçek mi diye?
deişik bi duygu..:)

günaydın kızlar..

hoşgeldin canım. Allah tamamına erdirsin inş. 3'lü yaptıran 1-2 kişi var benim bildiğim.kaygılanıcak bişey yok bence, sakin ol.2'li yaptırmışmıydın?

Yahuuu ne buu gıcık oldum şuanda 12 haftadan sonra 4.aydan gün almış olmuyormuyum
ee bu manyak cetvel hala 3.kutuda üstelik 13.haftada hadi dedğil 12 de dolsun ama 3.kutuda bozukmu bu cetvel

canım hamilelikte hafta ve ay kavramları farklı. sen 12. haftayı bitirmişsin, normalde 12/4 = 3. ayını bitirip, 4.ayından gün alıyorsun gibi geliyor ama öyle değil.senin sat 29 mayıs ya, 29 haziranda 1. ay,29 temmuzda 2. ay, 29 ağustosda da 3. ayını bitirmiş oluyorsun..

ama hep hafta olarak takip ettiğimiz için,ben de 12. haftam bittiğinde soranlara 3. aylık diyordum :))

günaydın fıstıklarr hayırlı günler dilerim
escos geçmiş olsun canım bende rahatsızım pazardan beri başım ağrıyo hele dün gece okadar yattım uyudum sahura kalktım gene ağrıyo ağrılar gözlerime vurdu midemde deli gibi bulanıyor başağrısı yüzünden şuanda biraz hafifledi ama kafdam acıyo şimdi sanırım bende üşüttüm
birde kızlar ben biraz ateşlendim pazar günüde dün gecede ölçmedim ama çok yüksek deildi bebeğime bir zararı olurmu sizce?

san da geçmiş olsun... etkilemez umarım ama bence sen yat uyu dinlen hiç kalkma gitmk zorunda olduğun bi işin yoksa...yoksa çok zor iyileşir....

san da geçmiş olsun... etkilemez umarım ama bence sen yat uyu dinlen hiç kalkma gitmk zorunda olduğun bi işin yoksa...yoksa çok zor iyileşir....

sağol canım çalışıyorum ama erken çıkıyorum 5 de 5 bucukta felan napalım böle geçirmeye açlışıcam artık

bende cuma yaptırıcam canım hayırlısı olsun inşallah... iyi haberlerle gelirsin merak etme... :Saruboceq:

ha mart topinde onu ben didimdi ..
voles hala gözükmedi mi yaa cinsiyettt aanaa ne inatcıı keciymiş oo :) kızmı acaba utangacmı acabaa

yok canım ya beklemeye devam ediyoruz insafa gelir bir gün oda.. acır anneye babaya elbet

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 psikopata bağladı..

ben yarın yarın 18. haftama giriyorum yani 4.5 aylık hamileyim... bu arada tebrik ederim yengenle kırklarınız karışıcak ohhh annenle babanı düşünemiyorum.... :sm_cool:

yaren canım seninle aramızda 1 gün yokmuydu ben sanki öyle hatırlıyorum ama aynı gün olmuş cetvellerimiz...

günaydın canlarım nasılsınız.hepiciğinizi öpüyorum beniş ayaklarım düşmenin etkisiyle hala çok kötü ağrıyo valla ama olsun çok şükür daha kötüde olabilirdi.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…