2010 Şubat Anneleri

sizlerede günaydın kızlar,

Snm2008 ebru hamile giyime gidip bakıcam ama yine kabus gibi başladım güne iştahlı iştahlı yedim sonrada wc ye zor yetiştim.bitsin artık ama valla hevesim kaçtı ya ben 9 ay bulantımı yaşıyacağım.

bende cuma yaptırıcam canım hayırlısı olsun inşallah... iyi haberlerle gelirsin merak etme... :Saruboceq:
aa voles hadi bakalım cuma cinsiyeti öğreniyorsun artık desene:))) ooo hadi hayrlısı olsun!!!
sağol canım çalışıyorum ama erken çıkıyorum 5 de 5 bucukta felan napalım böle geçirmeye açlışıcam artık
canım bana da çalışmak bu ara çok külfet geliyor...ama napcaz dayanalım hadi bakalım..

aa voles hadi bakalım cuma cinsiyeti öğreniyorsun artık desene:))) ooo hadi hayrlısı olsun!!!..

inşallah canım inşallah benim hala pek ümidim yok yok ama bakalım inşallah söyler bu sefer... daha doğrusu gösterir... kadının bi suçu yok bizimki nemrut...

günaydın annişler nerelerdesiniz bakem..... ramazan geldi topikte bi uyku durumu hakim olmaya başladı kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım nasılsınız.hepiciğinizi öpüyorum beniş ayaklarım düşmenin etkisiyle hala çok kötü ağrıyo valla ama olsun çok şükür daha kötüde olabilirdi.opuyorumnanaktan

Kızlar herkese günaydın.saat 1 de randevum var çok heycanlı ve stresliyim dr sorucağım bir sürü sorum var ama sesimi ben zor duyuyorum öksürüğede çevirdi artık.öksürdükçe keyfi kaçıo bitanemin ya kıyamam ben ona.hep kendimden bahsettiim yeni katılanlar olmuş aramıza geçmişi tam okuyamadım hoşgeldiniz kızlar.bu hafta nazar değdi bize hepimiz hastayız geçmiş olsun arkadaşlar ve escoscum.fatoscum uzat bacaklarını yat yorma kendini.incltmişsindir.volescim senin gitmenede az kalmış inşallah senin bıcırık saklamaz bu sefer.benimki göstericekmi bakalım bugün.dr yine kesin değil derse banada hey heyler gelicek.dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlar.

Canım al benden de o kadar. ben de ka gundur iyiydim bu sabah midem cok fena kuscam galiba bir ümit bastırsın diye yeşil elma yiyorum.

arya canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. cinsiyetide kesinleşsin dualarım senle kuzum , kendimize dikkat etmiyoruz böle hasta oluyoruz işte bundan sonra dikkat edelim arkadaşlar

aryacım aklımdaydın valla doktora gidicekti diyodum hadi canım inşallah ii haberlerle gelirsin.gelince hemen yaz öptüm güzelim.

Canım geçmiş olsun. Hadi bakalım insallah senin yaramaz gösterir de artık annesini üzmez :))

arya canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. cinsiyetide kesinleşsin dualarım senle kuzum , kendimize dikkat etmiyoruz böle hasta oluyoruz işte bundan sonra dikkat edelim arkadaşlar

aryacım aklımdaydın valla doktora gidicekti diyodum hadi canım inşallah ii haberlerle gelirsin.gelince hemen yaz öptüm güzelim.

Saolun kızlar eve gelir gelmez haberleri veririm uzun zamandır ilkkez eşimle gidicez o büyümüş halini hiç görmedi inşallah şow yapar babasına.şu testlere iyi desinde.

sizlere bişi sorucam bugün dr da sorucam benim rahmimde ve sol yumurtalığımda sızlamalar oluyor sanki iğneleri batırıp duruyorlar kızlar sizde de böyle bişey oluyormu?

Birde dr sormamı istediğiniz birşey var mı?

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl varmı yeni haber ben geçmişi okuyamıyorum da

Aryaa güzel haberlerini bekliyoruz.

Voles senden pek ümitli değilim valla senin ki edepsiz kafasının dikine gidiyor baksana anne baba merak ediyor dur bi göstereyim falan yok kendi bildiğini okuyor.

canım sorsana başım ağrıyınca ne içebilirim die PAROL içebilirsin dediler bana ama

Aryacım demir hapı mideye dokunabilyor mu dye sorabilirsen çok seivinirim canım. Çünkü ben sanki hapı içtiğimden beri midem yanma,ekşime şikayetlerim arttı da.

Bu arada benimde seninki gibi batma ve agrılarım oluyor hem de sık sık korkuyorum bende.

günaydın arkadaşlar nasılsınız
umarım herşey yolundadır
biz çok şükür iyiyiz halsizlik çok var bende.
geçmişi bir okuyayım

kızlar günaydın,
escos ve essemayit geçmiş olsun çok çabuk iyileşin insallah :Saruboceq:
teşekkürler snm2008
inşallah canım inşallah benim hala pek ümidim yok yok ama bakalım inşallah söyler bu sefer... daha doğrusu gösterir... kadının bi suçu yok bizimki nemrut...
bence bu sefer kesin...
evet çalışmak zor geliyor ama çalışmasamda evde duramam ki kafayı yerim
bilmiyourm evet evde de vakit geçmez yapacak şey yok

Kızlar hepinize günaydınnn

Biz dün doppler i yaptırdık hiçbirşeyimiz yok artıııııı bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş. Boyu 94 mm babası gibi dalyan gibi olcak inşallahh. Ben gene de Proluton iğne vuruldum. Eylülün 3 ünde 3 lü test olucam. Cinsiyetimiz halen büyük olasılıkla erkek ama daha bişi belli olmaz..

kızlar benim gobis yok yok diye aglanıyordum ya siz beni dun gorecektiniz. Galiba ayaklarımı usuttum gazdan da sistikte sisti var ya sanki 6 aylık gibiydim. Bugun de gene sis yani anlayacagınız gobegim son 3-4 gunde fırtladı cok komik yok diye uzuluyodum bizimkisi annemi daha fazla uzmeyeyim dedi herhalde. hicbir pantolon olmuyor. Dun gorumcemden idareten biseyler aldım ama bunlar da beni en fazla 1 hafta idare eder. Haftasonu biseyler almam sart oldu. Ama mutlu da oldum gobisim cıktı diye.

aryacım hadi bakalım inşallah herşey süper çıkıcak dualarım seninle

Hasta olan herkese Allah acil tarafından sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…