2010 Şubat Anneleri

Canım proluton 'u neden oldun ??

Cnm aynı sorun bende de var içince midem ağrıyor ve afedersin bağırsaklarım bozuluyor geçen gittiğimde sordum dr.dediki bağırsakları bozduğunu ilkkez duyuyorum genelde kabız yapar dedi.mide ağrısı ve yanmasına gelince onun içinde yemeklerden hemen sonra içmiceksin yemeklerle arasında 2 saat olucak dedi.sütle içme dedi birde.şuan azaldı bende etkileri sen nasıl içiosun?batmaları sorucam cnm bakalım ne dicek?gelince yazarım sana dün çok şiddetli oldu benimde.
canım sorsana başım ağrıyınca ne içebilirim die PAROL içebilirsin dediler bana ama

Tmm şeker bunuda sorayım.

Aryaa güzel haberlerini bekliyoruz.

Voles senden pek ümitli değilim valla senin ki edepsiz kafasının dikine gidiyor baksana anne baba merak ediyor dur bi göstereyim falan yok kendi bildiğini okuyor.

Saol cnm inşallah:Saruboceq:

melisa cnm doppler için erken değilmi en iyi sonuçlar benim bildiğim kadarı ile 18-24 hf arasında oluyo acaba özel bir sebebimi var bu kadar erken yaptırmanın bu arada maşşşallah bebeğine allah saglık versin benim tembel kızım da 2 haf geriden geliyoama haftasına göre iyi demişti dr allah saglık versin

ben 2 kere kanama atlattım canım en son gecen hafta 2 gece hst de kaldım. Kanamalar büyük olasılıkla yumurtalıklarımın yeterli hormon salgılamamasından kaynaklanıyor. Hormonlar bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyormus. bu acıgı kapatmak için de proluton vuruyorlar her gün de progestan içiyorum.

maşallah gözün aydın canım 3lüde iyi çıkar inş.

snm bende göbeğim yok diyodum ama 1 hf göreceksin beni belli etti kızım kendini dün kaynım göbeğimi görmüş yiğenim büyümüş maşşallah diyo:))))))))))) anlaşılıyo artık

ebrucum cok erken ama dr öyle önerdi napalım mecbur yaptırdık.Aslında yapan dr da söyledi erken olduğunu.. zaten 10 sn kadar doppler e bakıldı. kalbine, damarlarına, temiz kirli kan ayrımına vs vs . altta da bir eğri çıkıyor bu esnada. 20. hatada tekrar bakılıcak

:teytey: süper haber cnm.Maşallah hemde 2 hafta önden gidiyormuş.benimki gündü bakalım şimdi nasıl.protulon iğne nedir?nie vuruluyorsun cidden?ya söylemedi cinsiyeti bana söz verdi testleri getirdiğinde sölücem diye bakalım söylüyecekmi.bu arada kızlar drlar cinsiyet kız olunca bazen 5.aya kadar saklıyorlarmış.yani göstermeyenler büyük ihtimalle kız.

aryacım hadi bakalım inşallah herşey süper çıkıcak dualarım seninle

Hasta olan herkese Allah acil tarafından sağlık sıhhat versin

saol şeker.dün sen ziyaret etmişsin cemile hnmı bugün ben.bakalım çok heycanlıyım.

Buarada ben çıkıyorum kızlar evi toparlayıp giyineyim 12 de çıkıcam evden.biranönce gitmek istiyorumm.hepinizi opuyorumnanaktan

melisacım çok geçmiş olsun hayatım rabbim bebeğine saglık sanada dayanma gücü versin inş progestanı ilk dönemlerde bende kullanmıştım kanamam vardı bir ara allahıma çok şükür geçti sende sakın bunu kafana takma olurmu bebeğin eminim tutunacaktır sana

aryaa hadi güzel haberlerle gel canım.. bu arada soldaki ağrı bende de sürekli var uyurken uyandığımda bile var.. sol yumurtalık civarı sanki.. onu sorarsan çok makbule geçer...

Benim da 1 kere kanamam oldu ben de 1 kere yarım doz proloton vuruldum. Kanama plesentanın bazen tutundugu yerdeki kılcal damarlardan olabiliyormus seninkisi de buyuk ihitmalle ondan dedi. Benim de kasıklarım ve rahim agrıyor ben de igneye devam etsemmi diyorum dru arayayım ya da evham yapıyorum su an ne kanama ne lekelenme yok Allahıma cok sukur. Ben noyle deyince herkes cok evham yapıyosun diyor ama o korkuyu yasamayan bilemez. Ruyalarımda bile kanamyla ugrasıyordum (

bende degöbek var kızlar sadece
pek birşey yiyemediğim için
başka yerim büyümedi 1 kilo almışım zaten
sizin kilolar nasıl kızlar
iştahlar açıldımı.

kanama geçirdim ya ondan vuruluyorum bi daha geçirmiyim diye.. hadi güle güle git gel güzel haberlerle inşallah, selam söyle cemile hanıma opuyorumnanaktan

arkadaşlar herkese günaydın...rahatsızlıkları olanlara çok çok geçmiş olsun, benimde 3 gündür sırtım tutuktu, aynen ben de rüzgar ve cereyan mağduru oldum, şükür geçti..doktora randevusu olanlara da bol sağlık ve kesin cinsiyet tahmini dilerim...artık çünkü insan öğrenmek istiyor...herkesi öptüm..:sm_cool:

çakır gözlü ben daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo vermiştim kusmalardan dolayı perşembe günü dr gideceğim bakalım aldımmı göbeğim çıtı mutlaka aldım ama bebeğim saglıklı olsun da kiloları artık eskisi kadar takmıyorum yeterki saglıklı olsun ben çevremden çok azar işittim kusuyorsun bide yemek yemiyosun bebeğin çelimsiz zayıf hastalıklı bişe olacak biraz kilo al diye o yüzden yeterki bebeğim saglıklı olsun kilo mühim değil

yaa kızlar kimin neyi var ben geçmişi okumadım ama herkes birilerine geçmiş olsun diye kime ne oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…