Kızlar hepinize günaydınnn
Biz dün doppler i yaptırdık hiçbirşeyimiz yok artıııııı bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş. Boyu 94 mm babası gibi dalyan gibi olcak inşallahh. Ben gene de Proluton iğne vuruldum. Eylülün 3 ünde 3 lü test olucam. Cinsiyetimiz halen büyük olasılıkla erkek ama daha bişi belli olmaz..
Aryacım demir hapı mideye dokunabilyor mu dye sorabilirsen çok seivinirim canım. Çünkü ben sanki hapı içtiğimden beri midem yanma,ekşime şikayetlerim arttı da
Bu arada benimde seninki gibi batma ve agrılarım oluyor hem de sık sık korkuyorum bende.
canım sorsana başım ağrıyınca ne içebilirim die PAROL içebilirsin dediler bana ama
Aryaa güzel haberlerini bekliyoruz.
Voles senden pek ümitli değilim valla senin ki edepsiz kafasının dikine gidiyor baksana anne baba merak ediyor dur bi göstereyim falan yok kendi bildiğini okuyor.
Biz dün doppler i yaptırdık hiçbirşeyimiz yok artıııııı bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş. Boyu 94 mm babası gibi dalyan gibi olcak inşallahh. Ben gene de Proluton iğne vuruldum. Eylülün 3 ünde 3 lü test olucam. Cinsiyetimiz halen büyük olasılıkla erkek ama daha bişi belli olmaz..
Cnm aynı sorun bende de var içince midem ağrıyor ve afedersin bağırsaklarım bozuluyor geçen gittiğimde sordum dr.dediki bağırsakları bozduğunu ilkkez duyuyorum genelde kabız yapar dedi.mide ağrısı ve yanmasına gelince onun içinde yemeklerden hemen sonra içmiceksin yemeklerle arasında 2 saat olucak dedi.sütle içme dedi birde.şuan azaldı bende etkileri sen nasıl içiosun?batmaları sorucam cnm bakalım ne dicek?gelince yazarım sana dün çok şiddetli oldu benimde. QUOTE]
Canım dr su haric hicbiseyle icme dedi emilimi azaltıyormus. Ben bazen gece yatarken iciyordum ama bikac defa kusunca mecbur sabah kahvaltıdan yarım saat once alıyorum acaba ondan mı kotu oldum ?? bende de kabız yapmadı aynen senin gibi bagırsaklarımı fazla calıstırıyor. Biz mi anormaliz :))
aryacım hadi bakalım inşallah herşey süper çıkıcak dualarım seninle
Hasta olan herkese Allah acil tarafından sağlık sıhhat versin
Saolun kızlar eve gelir gelmez haberleri veririm uzun zamandır ilkkez eşimle gidicez o büyümüş halini hiç görmedi inşallah şow yapar babasına.şu testlere iyi desinde.
sizlere bişi sorucam bugün dr da sorucam benim rahmimde ve sol yumurtalığımda sızlamalar oluyor sanki iğneleri batırıp duruyorlar kızlar sizde de böyle bişey oluyormu?
Birde dr sormamı istediğiniz birşey var mı?
ben 2 kere kanama atlattım canım en son gecen hafta 2 gece hst de kaldım. Kanamalar büyük olasılıkla yumurtalıklarımın yeterli hormon salgılamamasından kaynaklanıyor. Hormonlar bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyormus. bu acıgı kapatmak için de proluton vuruyorlar her gün de progestan içiyorum.
Cnm aynı sorun bende de var içince midem ağrıyor ve afedersin bağırsaklarım bozuluyor geçen gittiğimde sordum dr.dediki bağırsakları bozduğunu ilkkez duyuyorum genelde kabız yapar dedi.mide ağrısı ve yanmasına gelince onun içinde yemeklerden hemen sonra içmiceksin yemeklerle arasında 2 saat olucak dedi.sütle içme dedi birde.şuan azaldı bende etkileri sen nasıl içiosun?batmaları sorucam cnm bakalım ne dicek?gelince yazarım sana dün çok şiddetli oldu benimde. QUOTE]
Canım dr su haric hicbiseyle icme dedi emilimi azaltıyormus. Ben bazen gece yatarken iciyordum ama bikac defa kusunca mecbur sabah kahvaltıdan yarım saat once alıyorum acaba ondan mı kotu oldum ?? bende de kabız yapmadı aynen senin gibi bagırsaklarımı fazla calıstırıyor. Biz mi anormaliz :))
cnm yemeklerle 2 saat arayla iç ben mesela sabah içmiyorum gece yatarken içiyorum tabi akşam yemeğinin üstünden de epey geçmiş oluyor ya da sahura kalktığında iç eğer eşine kalkıyorsan.bana 2gün kes ishal yapıyorsa dedi kestim sonra düzeldim şimdi yine başladım eskisi kadar ishal olmuyorum.seninde bünye ancak alışır belki.Maltofer benimki seninkinin markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?