2010 Şubat Anneleri

bu arada o batmalar kasıklarımda ve karnımda çok derinden de olsa bende de ara ara var, ben üşütmeye ve gaza yordum ama...bilemiyorum tabiii

evet doğrusun
bende kiloyu takmıyorumda.
iştahım yok pek birşey yiyemiyorum
inş. bebege bir zararı olmaz.

Sağolasın canım benim olucak böyle şeyler artık alıştım ben. Bebiş sağlıklı olsun da..

Canım ara ara olan ağrılar kanama belirtisi değil bence. Gerçi kişiden kişiye değişir ama ben de hiç ağrı olmadan kanamalar başladı. Sen rahat ol evham yapma kendini fazla dinleme..

valla kızlar ben hapları yemekten sonra alıyorum.ben megedayn ve maltafor kullanıyorum bunları kullanan varmı bide kalsiyum ama o 3günde 1 alıyorum.

Ya kızlar sanırım benim disim curuyor bir dısım sızlıyor.. Kusmalardan dolayı dislerime iyi bakamadım. Her fırcaladıgımda kusuyordum cunku ama simdi sızlıyor ( Dolgu fln yapılabiliyor mu kızlar??

selam rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun benımde 2 gündür sol kasığımda ve mıdemde acayıp ağrılar var hastanelık oldum serum verdiler bugün biraz hafifledi sankı

selam rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun benımde 2 gündür sol kasığımda ve mıdemde acayıp ağrılar var hastanelık oldum serum verdiler bugün biraz hafifledi sankı

geçmiş olsun canım.

diş konusunda bende bilmiyorum
ama hamilelikte annenin bir düşü çürürmüş demişlerdi bana
nekadar doğru bilmiyorum.

sağol canım özellikle mide ağrısı beni mahvetti ama bugün hafifledi gibi ağrı
sanada geçmiş olsun dinlen yorma kendini

saol canım.yok canım istesemde yoramıyom zaten düşmenin etkisiyle bacaklarım çok ağırıyo.zar zor yürüyom valla.opuyorumnanaktan

[COLOR="Red"]günaydın annişlera.s. hasta olanlara geçmiş olsun diyorum ALLAH şifa versin...
arya cım ne güzel bebişini görüceksin hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah bol bol seyret bebişini[/COLOR]
fatoşcum çok geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
kızlar ultrasona kaç kez girdiniz ? ben 5 kez girdim bu zamana kadar bir zararı yok dio uzmanlar ama ben acaba biişy olurmu die takılıyorum

kızlar benim geçen hafta aldığım ilaçın etkisi ile bulantılarım geçmişti ama 2 gündür ilaç aldığım halde bulantılarım aldı başını gidiyor.sabahta soluğu wc de alınca dayanamadım ardım dr u .belli dönemlerde geçip belli dönemlerde çok fazla bulantın olabilir bu tamami ile değişen hormonlarından dolayı dedi biz bazen konuşuyoruz ya 3 gündür iyiydim yine başladı diye 4. ayına kadar olacak bu tip şikayetlerin yediğin besinlerlede ilgilidir dedi.
birde gözlerim yanıyor grip mi olacağım acaba dedim ne yapıyıom sangi grip başlangıcı gibime geldi.sadece bool sıvı al dedi en önemlisi buymuş.vitaminlerinide aksatma birde çorba iç dedi.bu ara benim çevremdede grip olanlar var aman dikkat

slm herkese ben geldim..
bişey sorucam kızlar size..
benim aniden elim ayağım kesiliyo yani nasıl bir halsizlik yaşıyorum bir görseniz, bayılacak gibi oluyorum,(hatta 2 kere bayıldım) bunu hergün yaşıyorum.. yarım saat sonra turp gibiyim, bir an halsizlik çöküyor üstüme.. konuşmak bile istemiyorum.. benim gibi olan varmı aranızda? neden oluyor acaba bu?
kullandığım kan hapımı ağır geliyor diye düşünmeye başladım. bugün içmedim bakalım bugün olucakmıyım diye.. çünkü aralıksız hergün yaşıyorum bu fenalaşma halini.

merhaba kızlar....
escos
essamayit
aryaa canlarım geçmiş olsun...arya inşallah güzel haberlerle gelirsin güzelim..
valla escos eskiden bizde bagırsakları bozunca genelde aspirin ve kola verirlerdi düdündümde demek dogruymuş.bazen eskilerinde lafına kulak vereceksin degilmi...

ee kızlar nasssınız

halsizlik bendede oluyor canım ama bayılma olmadı hiç dikkatli ol doktorunada danış

sağolasın canım hoşgeldin nasıl gidiyor
kızını özlemişindir

banada arada oluyor hatta dün oldu gözlerim karardı kollarım düştü içim çekildi çok kötü oldum . ama bende tansiyon sorunu var tansiyonum düşüyor tuzlu ayran falan yapıyorlar düzeliyorum seninde o arada hemen tansiyonunu kontrol ettirme şansın olursa iyi olur kan ilaçı banada halsizlik yaptı ama baygınlık hissi tansiyon sorunu olabilir.bide allah korusun kötü olduğunu alnaldın an otur düşersen çarparsın falan biryerlere iyice dikkat et.:teselli:

geçmiş olsun.dikkat edin.evet ya bugünlerde nazarlar var üstümüzde ne oluyooo..

Ya kızlar sanırım benim disim curuyor bir dısım sızlıyor.. Kusmalardan dolayı dislerime iyi bakamadım. Her fırcaladıgımda kusuyordum cunku ama simdi sızlıyor ( Dolgu fln yapılabiliyor mu kızlar??

canım bende kusarken iyi bakamadım dişlerime ama doktorum macun sürme boş fırçala demişti bende midem bulanınca macun koymadan fırçalıyorum o bile işe yarıyormuş aklında bulunsun...

kızlar ultrasona kaç kez girdiniz ? ben 5 kez girdim bu zamana kadar bir zararı yok dio uzmanlar ama ben acaba biişy olurmu die takılıyorum

canım ultrasonun hiç sakıncası olmadıgını söylüyorlar zaten.uzun uzun bakılmıyoku kısı sürede bakıyorlar zaten bi sakıncası yok merak etme...

canım bendeded ilk zamanlar elimi kaldıracak halim olmuyordu ama bayılma olmuyordu bak bunu ciddiye al bence.doktoruna muhakkak bayıldıgını söyle allah korusun ya olmadık bi yere düşüp kendini bi zarar gelirsi bunları düşün.canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…