çakır gözlü ben daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo vermiştim kusmalardan dolayı perşembe günü dr gideceğim bakalım aldımmı göbeğim çıtı mutlaka aldım ama bebeğim saglıklı olsun da kiloları artık eskisi kadar takmıyorum yeterki saglıklı olsun ben çevremden çok azar işittim kusuyorsun bide yemek yemiyosun bebeğin çelimsiz zayıf hastalıklı bişe olacak biraz kilo al diye o yüzden yeterki bebeğim saglıklı olsun kilo mühim değil
melisacım çok geçmiş olsun hayatım rabbim bebeğine saglık sanada dayanma gücü versin inş progestanı ilk dönemlerde bende kullanmıştım kanamam vardı bir ara allahıma çok şükür geçti sende sakın bunu kafana takma olurmu bebeğin eminim tutunacaktır sana
Benim da 1 kere kanamam oldu ben de 1 kere yarım doz proloton vuruldum. Kanama plesentanın bazen tutundugu yerdeki kılcal damarlardan olabiliyormus seninkisi de buyuk ihitmalle ondan dedi. Benim de kasıklarım ve rahim agrıyor ben de igneye devam etsemmi diyorum dru arayayım ya da evham yapıyorum su an ne kanama ne lekelenme yok Allahıma cok sukur. Ben noyle deyince herkes cok evham yapıyosun diyor ama o korkuyu yasamayan bilemez. Ruyalarımda bile kanamyla ugrasıyordum(
cnm yemeklerle 2 saat arayla iç ben mesela sabah içmiyorum gece yatarken içiyorum tabi akşam yemeğinin üstünden de epey geçmiş oluyor ya da sahura kalktığında iç eğer eşine kalkıyorsan.bana 2gün kes ishal yapıyorsa dedi kestim sonra düzeldim şimdi yine başladım eskisi kadar ishal olmuyorum.seninde bünye ancak alışır belki.Maltofer benimki seninkinin markası ne?
Kızlar ben demir hapını sabah aç karnına alıp direk kahvaltıya oturuyorum. Demir hapı aç mideye alınırsa mideyi ağrıtır diye biliyordum. Demek sizde bişi olmuyor.
selam rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun benımde 2 gündür sol kasığımda ve mıdemde acayıp ağrılar var hastanelık oldum serum verdiler bugün biraz hafifledi sankı
selam rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun benımde 2 gündür sol kasığımda ve mıdemde acayıp ağrılar var hastanelık oldum serum verdiler bugün biraz hafifledi sankı
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ii oldun mu?opuyorumnanaktan
sağol canım özellikle mide ağrısı beni mahvetti ama bugün hafifledi gibi ağrı
sanada geçmiş olsun dinlen yorma kendini
slm herkese ben geldim..
bişey sorucam kızlar size..
benim aniden elim ayağım kesiliyo yani nasıl bir halsizlik yaşıyorum bir görseniz, bayılacak gibi oluyorum,(hatta 2 kere bayıldım) bunu hergün yaşıyorum.. yarım saat sonra turp gibiyim, bir an halsizlik çöküyor üstüme.. konuşmak bile istemiyorum.. benim gibi olan varmı aranızda? neden oluyor acaba bu?
kullandığım kan hapımı ağır geliyor diye düşünmeye başladım. bugün içmedim bakalım bugün olucakmıyım diye.. çünkü aralıksız hergün yaşıyorum bu fenalaşma halini.
merhaba kızlar....
escos
essamayit
aryaa canlarım geçmiş olsun...arya inşallah güzel haberlerle gelirsin güzelim..
valla escos eskiden bizde bagırsakları bozunca genelde aspirin ve kola verirlerdi düdündümde demek dogruymuş.bazen eskilerinde lafına kulak vereceksin degilmi...
ee kızlar nasssınız
slm herkese ben geldim..
benim aniden elim ayağım kesiliyo yani nasıl bir halsizlik yaşıyorum bir görseniz, bayılacak gibi oluyorum,(hatta 2 kere bayıldım) bunu hergün yaşıyorum.. yarım saat sonra turp gibiyim, bir an halsizlik çöküyor üstüme.. konuşmak bile istemiyorum.. benim gibi olan varmı aranızda? neden oluyor acaba bu?
kullandığım kan hapımı ağır geliyor diye düşünmeye başladım. bugün içmedim bakalım bugün olucakmıyım diye.. çünkü aralıksız hergün yaşıyorum bu fenalaşma halini.
Ya kızlar sanırım benim disim curuyor bir dısım sızlıyor.. Kusmalardan dolayı dislerime iyi bakamadım. Her fırcaladıgımda kusuyordum cunku ama simdi sızlıyor( Dolgu fln yapılabiliyor mu kızlar??
kızlar ultrasona kaç kez girdiniz ? ben 5 kez girdim bu zamana kadar bir zararı yok dio uzmanlar ama ben acaba biişy olurmu die takılıyorum
slm herkese ben geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?