sağolasın canım hoşgeldin nasıl gidiyor
kızını özlemişindir
canım bendeded ilk zamanlar elimi kaldıracak halim olmuyordu ama bayılma olmuyordu bak bunu ciddiye al bence.doktoruna muhakkak bayıldıgını söyle allah korusun ya olmadık bi yere düşüp kendini bi zarar gelirsi bunları düşün.canım..
banada arada oluyor hatta dün oldu gözlerim karardı kollarım düştü içim çekildi çok kötü oldum . ama bende tansiyon sorunu var tansiyonum düşüyor tuzlu ayran falan yapıyorlar düzeliyorum seninde o arada hemen tansiyonunu kontrol ettirme şansın olursa iyi olur kan ilaçı banada halsizlik yaptı ama baygınlık hissi tansiyon sorunu olabilir.bide allah korusun kötü olduğunu alnaldın an otur düşersen çarparsın falan biryerlere iyice dikkat et.:teselli:
halsizlik bendede oluyor canım ama bayılma olmadı hiç dikkatli ol doktorunada danış
saol canım.a.s.opuyorumnanaktan[COLOR="Red"]günaydın annişlera.s. hasta olanlara geçmiş olsun diyorum ALLAH şifa versin...
arya cım ne güzel bebişini görüceksin hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah bol bol seyret bebişini[/COLOR]
fatoşcum çok geçmiş olsun canım...
kızlar ultrasona kaç kez girdiniz ? ben 5 kez girdim bu zamana kadar bir zararı yok dio uzmanlar ama ben acaba biişy olurmu die takılıyorum
valla çok özledim.dün telefonda konuştuk.agladı anne gel diye.bende dayanamadım hemen gözlerim doldu tamam annecigim bi kaç gün sonra geleceksiniz .orda güzel vakit geçir tamammı dedim tatam anne dedi.ayyy kuzum benim ya...kaydirigubbakcemile2
kızlar ultrasona kaç kez girdiniz ? ben 5 kez girdim bu zamana kadar bir zararı yok dio uzmanlar ama ben acaba biişy olurmu die takılıyorum
valla canım Allah korusunda bende senden fazla grıdım galıba ama napıyım doktor cagırıyo hep :kedi:
papatyam ay canım yalnış okumuşum pardon şekerim ya:kedi:
evet Allah korusun canım uzun kalmıyoruz ama zaten bişiy olsa bir sonraki usg de çıkar o yüzden rahat olalım demi
canım geçmiş olsun. Ne dedi dr neden olmus usutmus musun acaba?
canım dün kanal d de bi program başladı doktorum diye orda izledim ultrasonun zararı yok dedi doktor.zaten öle bişi olsa doktorlar ultrasona sokmazlar hopuyorumnanaktanerhalde.
günaydın arkadaşlar..
nasılsınızz?
ben iyiyim şükür, bugün doktor randevumuz vardı ama eşim gündüz görevinde olduğundan yarın gideceğiz..
memleketimde 2 li test için doktora gittiğimde doktor herşeye ayrıntılı baktı acaba cinsiyeti görünüyormu dedim merak ediyordum doktor da dediki, ben bu işte uzmanım ve Türkiyedeki cinsiyeti en erken söyleyenlerden biride benim dedi.. bana da gösterdi, dediki biz uzmanlar (bi cinsel organ açıcı varmış bebeklerde) onu ölçtü 30 derecenin altında ise kız, 30un üstünde ise erkek diyoruz dedi benimkini ölçtü tam 20 çıktı. ve nerden bakarsam bkayım vücut şekline beynine uzuvlarına, heryerden kız görünüyor dedi. ama %100 değil, %90 dedi. o zaman tam 12+5tim. bende baya ciddi ciddi söylediği için hep kızım diye seviyorum.. hanimiş babasının kızı falan.. kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın kendi doktoruma gideceğim. o ne diyecek. bide erkek dermiş kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ve en önemlisi sağlıklı olsun başka hiç bişey istemiyorum kız erkek hiçççç farketmez ama tabiiki sizde bilirsiniz ki insan acaip merak ediyor.
diğer doktorun kız dediğini söylemiycem bakalım benim doktor kendiliğinden ne dicek çok merak ediyorum, bir an önce yarın olsun da hayırlısıyla göreyim meleğimi.. canım'ı..
sonuçları yazcam size kızlar..
beni bekleyin anacığım. . sositososito alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?