2010 Şubat Anneleri

sağolasın canım hoşgeldin nasıl gidiyor
kızını özlemişindir

valla çok özledim.dün telefonda konuştuk.agladı anne gel diye.bende dayanamadım hemen gözlerim doldu tamam annecigim bi kaç gün sonra geleceksiniz .orda güzel vakit geçir tamammı dedim tatam anne dedi.ayyy kuzum benim ya...kaydirigubbakcemile2

halsizlik bendede oluyor canım ama bayılma olmadı hiç dikkatli ol doktorunada danış

tansiyonum bayılacak kadar düşmüyo kızlar..
doktorum bir iki defa bayılmak normal dedi.. ama ben hergün bu halsizliği yaşıyorum.. birden üsütme birşey çöküyor sanki.. halim kalmıyo.. yarım saat sonra geçiyo.. ben kan hapına bağladım.. bakalım kontrole gittiğimizde söylüycem hemen doktoruma.

saol canım.a.s.opuyorumnanaktan

kızlar ultrasona kaç kez girdiniz ? ben 5 kez girdim bu zamana kadar bir zararı yok dio uzmanlar ama ben acaba biişy olurmu die takılıyorum

3 kere normal ultrasona ikili test yapılırkende dopler ultrasona girdim canım.

canım yaa kıyamam tez zamanda kavuşun inş.

evet Allah korusun canım uzun kalmıyoruz ama zaten bişiy olsa bir sonraki usg de çıkar o yüzden rahat olalım demi

canım dün kanal d de bi program başladı doktorum diye orda izledim ultrasonun zararı yok dedi doktor.zaten öle bişi olsa doktorlar ultrasona sokmazlar hopuyorumnanaktanerhalde.

günaydın arkadaşlar..
nasılsınızz?
ben iyiyim şükür, bugün doktor randevumuz vardı ama eşim gündüz görevinde olduğundan yarın gideceğiz..
memleketimde 2 li test için doktora gittiğimde doktor herşeye ayrıntılı baktı acaba cinsiyeti görünüyormu dedim merak ediyordum doktor da dediki, ben bu işte uzmanım ve Türkiyedeki cinsiyeti en erken söyleyenlerden biride benim dedi.. bana da gösterdi, dediki biz uzmanlar (bi cinsel organ açıcı varmış bebeklerde) onu ölçtü 30 derecenin altında ise kız, 30un üstünde ise erkek diyoruz dedi benimkini ölçtü tam 20 çıktı. ve nerden bakarsam bkayım vücut şekline beynine uzuvlarına, heryerden kız görünüyor dedi. ama %100 değil, %90 dedi. o zaman tam 12+5tim. bende baya ciddi ciddi söylediği için hep kızım diye seviyorum.. hanimiş babasının kızı falan.. kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın kendi doktoruma gideceğim. o ne diyecek. bide erkek dermiş kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ve en önemlisi sağlıklı olsun başka hiç bişey istemiyorum kız erkek hiçççç farketmez ama tabiiki sizde bilirsiniz ki insan acaip merak ediyor.
diğer doktorun kız dediğini söylemiycem bakalım benim doktor kendiliğinden ne dicek çok merak ediyorum, bir an önce yarın olsun da hayırlısıyla göreyim meleğimi.. canım'ı..
sonuçları yazcam size kızlar..
beni bekleyin anacığım. . sositososito alkisalkisalkis

kızlar yaaa canım sıkıyılooo.bişeyler yazın.yoksa gidceeeeem.kendimi uykuya verecegimmm

canım yaa bana bnzemedee.bende 12.haftalıkken gittim doktor kıza benziyo ama emin degilim dedi.biz 20 gün boyunca kızımız diye sevdik.artık isim düşünelim dedik bide başka doktora gidilem oda kız derse artık isim bakılm dedim.ayy bide oglan dedi hemde kesin dedi pipi resmi bilem verdi çok şaşırdık.ama bunu kendi doktorumuz demedigi için ne bileyim yenide tereddütlüyüm ya kordonsa yanlış gördüyse diye.haftaya salı kedi doktorumla muaynem var.bakalım o ne diyecek cinsiyetine.erkek derse evek kesinleşmiş olacak.kız derse yine kafa karışıcakkafamçokkarıştı

mrb kızlar naber?
ay sitedemi sorun var yoksa benim bağlantıdamı anlayamadım iki saatte bi sayfa zor açılıyo

selam kızlar
size minik kuşuma bulduğum sevgili kızıma bulduğum ismi açıklayacağım bu günsositososito
meraklanın biraz

kızlar ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini içime hep kız doğuyor ama senin erkek diolar acaip tatalı felan yiyorum çok aşeriyorumm 12 eylülde randevum inş. gösterir yaramaz gene herkesten sonra öğrenicem sanırım

yaptığım araştırmalar sonucunda (afitap letafet atıfet yekdane mehpare dürdane mübetcel şaheste)
isimlerinden vazgecip kızıma başka bi isim buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…