merba.bizde dün ek gıdaya başladık artık.milupanın pirinçli tahıllı muhallebisiyle başladık.gece sık kalkmalarından dolayı yatmadan önce vermiştim ama ters etki yaptı daha çok kalkmaya başladı:) demekki açlıktan değilmiş kalkmalar.bugünde şeftali suyu verdim.ikindide yoğurta başlıcam bakalım inşallah sever.birde kahvaltıda bebe bisküvisi demişsinizya.bebe ekmeğiyle bisküvisi yüksek ısıda piştiği için zararlıymış diye biliyorum.dr a sormak lazım tabi.vdede yapılabiliyo sanırım bbe bisküvisi.ocak anneleri öyle yapıyo...
ben bi gün bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıp içine çok az pekmez koyup veriyorum birgünde 2 tatlı kaşığı kadar kaşık maması veriyorum hero babynin sütlü irmiklisini aldım sevdi benim oğlan dönüşümlü veriyorum kahvaltı karışımları var aslında ama üzerlerinde 5. ve 6. aydan sonra dediği için güvenip alamadım bu y sonu onlardanda denicem artık
Cnm ihlamurla Aysegul de yapiyorum demisti ama ben burda ancak poset ihlamur bulabiliyorum oyuzden suyla yapiyorum simdilik..kasik mamasini pek sevmiyor oyuzden biskuviyle karistiriyorum..dedigin gibi kahvaltiliklarda hep 6 aylik diyor bende alamadim ama ben de de tarif yok cocukcagiza yazik ya hergun hergun ayni sey. :1no2:
selam kizlarr yaaa:gitme: ya ben kendim kizima patates, havuc, felan kyoup püreliyorum icinede biraz bulgur katiyorum. kizim yemiyor ama devamli kusuyor. mikserle cekioyrum ama bulgur biraz agiza geliyor gibi acaba ondan mi yemiyordur!
kızlar bizde 3 gün önce ek gıdaya başladık ben armut verdim organik armut buldum onunla başladım ama kimse armut vermemiş 3 gün verdim hiranın alerjisi olmasına rağmen bişey olmadı şimdi ne vereyim bana akıl verin elma vermişsiniz ama ama elmanın mevsimi değil yoksa şimdi sebzeyemi geçsem doktor 1 besini 3 gün ver teker teker git dedi alerjisi olduğu için
birde dut suyu verebilirmiyiz yoksa ağırmı gelir ve iyice yumuşamış tatlanmış sarı erik verilirmi
Canım bizim doktor hazmı kola olduğu için elma, armut ve şeftali ile başlanır dedi . Elma dört mevsim var nerdeyse bi sakıncası yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?