2010 şubat melekleri bir aileyse eğer...

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE ŞAŞTI BİRAZ

ben dedim ama Selmanında bi kapasitesi var.hatun 8 çoçuk doğurmuş haberi yok.sayısını Berrin in çakması büyük ikiz tutuyor.

daha dünürler var bi de damatların gelinlerin anaları babaları yaparız...yazık size...burcu baba bu kadar çocuğa nası yetsin..anam desen öyle,(beni unutan ANAM!!!)

burcu(bu adam benim babam,sekiz köşe kasketiyle boğazında sakosuyla heyyyy heeyy heyyy,cebinde yok parası,bafradır cigarası...modunda bir baba)
ne iş yapsın ki bu çocuklara rahat baksın???

anam acıların kadını,carolinle mi uğraşsın çocuklarla mı geçim derdiyle mi...eee biz de emrah tipi çocuklar..yıllardır bişey yemedik abiii ((

Son düzenleme:
benim kaç kardeşim var şimdi anlamadım
selma anacım doğurmuş ta doğurmuş
hesap şaştı

şimdi bende abi olduğuma göre babam evde olmadımı tüm işler benden mi soruluyo heyyyyyyyyyyytttt

burcu baba müsade varmı.kızkardeşlerimi bi yoklayayım ne ediyolar.ğeşlerine takılan asılan varmııı allaaaahhhhh beeeeeeeee :82:

süper olmuş süper...
anamız,babamız,ablamız,kardeşimiz,teyzemiz,halamız hepsi hazır...

banada bişey bulun o zaman.
ben ne olsam acep..
en büyük oğlum olmuşsun hayırlı olsun şimdi seni evlendirmem lazım gelin arıyoruz duyrulur komşular
Anam bizim enisteninde gözü pek disarlarda
Ablamin üstüne gül koklatmayiz eniste bey
aklini topla ablacigimla yegenlerimi üzme bozusuruz ona göre:90::90:
canım kardeşim çok sağol enişten üzüyor beni bildiğin gibi değil bacım

ayy benim nazlı kızım seni hiç unuturmuyuz,kusura bakma prensesim,minik aşkım baban yüzünden carolinle aklımı başımdan aldılar ben ne yapıyorum biliyorumuyumki

Hulen le ben neyiniz oluyom acep, karıcığım da yok ortalar da zati
Hulen benim gelinim yani senin eşin,sende benim oğlumsun,inş.yine karıştırmıyorumdur

kızım bak unutuvermişiz küççük kardeşini küsmüş bize,hesapları karıştırmayalım

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE ŞAŞTI BİRAZ

ben dedim ama Selmanında bi kapasitesi var.hatun 8 çoçuk doğurmuş haberi yok.sayısını Berrin in çakması büyük ikiz tutuyor.
zati bütün karışıklık senin yüzünden oldu akılmı bıraktın bende ,bide evden kaçan kızım var onada üzülüyorum herhalde dertler bir tane değilki

daha dünürler var bi de damatların gelinlerin anaları babaları yaparız...yazık size...burcu baba bu kadar çocuğa nası yetsin..anam desen öyle,(beni unutan ANAM!!!)
minik papatyam,kelebeğim azcık gönlünü alayım küçük kızımın affettinmi beni kızım

yahu bn karısı nerdeymiş dedirtmem
maço erkeğim ben
kız sibeeeeeeeel nerdesin
oğlum dur sakin ol kimse sana karın nerde demiyo olurmu öyle şey duymamıştır benim gelinim,uyumuştur belkim....

senin hanım komşuya kahveye çok gidiyor bak söylimmm,ara bak ordadır kesin...(cadı görümce)
bak sen küçük kızım diyom,şımartıyorum seni, ortalığı karıştırıyosunn olmadı bak şimdi,sen karışma bakalım karı koca arasına girilmez küçük hanım
benim kaç kardeşim var şimdi anlamadım
selma anacım doğurmuş ta doğurmuş
hesap şaştı
dön evine kızım bak çok üzülüyorum kendimi unuttum,kaç tane çocuğum var onu bile unuttum

Günaydın biricik geniş ailem.

günaydın canım oğlum.....

ee ben büyük abiyim neden bekarım hala.benden küçük kardeşim evlenmiş bile...
anneeee eversene beniii...

Son düzenleme:

Çilekeş anam benim, öperim ellerinden
gelinin de yok ortalarda, gelsin kırıcam bacaklarını

babam yüzünden böyle oldu kardeşim ama sana helal süt emmiş birini bulucaz acilen

canım kardeşim senin karın nerelerde geziniyo.
gel senle bu akşam iki tek atalım sahilde

bu karı beni deli ediyor kardeşim, akşam telefonlaşalım seninle

görümceye bak sen tam görümce heeee
yok kocacım kayfeye gitmedim uzandıydım acıcık bi daha olmaz:26:

ne olacak halim unutulmanın acısını senden çıkaracam işte..geliiinnn gelinnnn..kaynanan da yani beni unutan anam(hala affetmiş değilim,insan çocuğunu unuturmu yaaa)sana laf söyletmiyo haaa...

aahhh ahhh bu dünya böyle işte,babam anamı unuttu o da benii...accık söylencem anne sana kusuruma bakma bu üzüntüyü kolay atamam üstümden...accık daha nazla sen beni hoşuma gidiyooo
balım de kaymağım de şöyle tatlı bişeyler de bana...

EVET ayşegül ablam muhasebeciymiş..hesap kitap işleri ondan sorulur...

tamamdır cici bacım..

ayy fakir olmayah gıı.ikide zengin olalım.yedigmiiz önümüzde yemedigmiz arkamızda olsun

aboo.abim coştu.şimdi abicim senin iki kardeşin var biri fatma .biri öznur..

he he sana gelen yok.bu kadar sert olursan işte.accık yumuşuk ol.kadın ruhundan anla emi. abicim.

canım kardeşim senin karın nerelerde geziniyo.
gel senle bu akşam iki tek atalım sahilde

maşallahhh..bende gelsemm

anammm.garib anamm.çilekeş anamm..
şimdi senin iki oglunda evli.hiç kızlarında evli olan yokmu.zeynep kaçmış zatenkime gittin kızz..

şimdi diyomkii malum benimde yaş geldi.e güzelimde..artık evleneyimm..
bekar erkeklere duyurulur..hali vakti yerinde..zengunn..beni sevip baş tacı edecek bi herif arıyorumm
içkisi kumarı olmayacak.gözü benden başkasını görmeyecek. bi babayigit aranıyooo...varmı benle evlenecekkkkkkkkk

ayşegül e koca aranıyo..görümcem olur kendileri..pek severim..iyidir hoştur övmek gibi olmasın..aman evlensinde başımdan bi görümce eksilsin pehhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…