yahu bn karısı nerdeymiş dedirtmem
maço erkeğim ben
kız sibeeeeeeeel nerdesin
senin hanım komşuya kahveye çok gidiyor bak söylimmm,ara bak ordadır kesin...(cadı görümce)
en büyük oğlum olmuşsun hayırlı olsun şimdi seni evlendirmem lazım gelin arıyoruz duyrulur komşularsüper olmuş süper...
anamız,babamız,ablamız,kardeşimiz,teyzemiz,halamız hepsi hazır...
banada bişey bulun o zaman.
ben ne olsam acep..
canım kardeşim çok sağol enişten üzüyor beni bildiğin gibi değil bacımAnam bizim enisteninde gözü pek disarlarda
Ablamin üstüne gül koklatmayiz eniste bey
aklini topla ablacigimla yegenlerimi üzme bozusuruz ona göre:90::90:
ayy benim nazlı kızım seni hiç unuturmuyuz,kusura bakma prensesim,minik aşkım baban yüzünden carolinle aklımı başımdan aldılar ben ne yapıyorum biliyorumuyumkiayy öyle bi güldüm ki Bahar oynarken bana döndüo da gülmeye başladı..ailecekmutlu olduk yaniii,hay aklımı seveyim iyi ki açtım şu topiği...
hadi siz de buldunuz birbirinizi...bir ara nasıl nerde tanıştığınızı da anlatırsınız bize...
vayyy beeee...topik aldı yürüdü de Ayşegül beni bile unuttu..kız ben evin en küçük kızı değilmiydim haa???ne 4 çocuğu 5 çocuk...anam bile unuttu benii bir de şımartılmak istiyoduk ha üstüne unutulduk,aşk olsun size...kardeş olucaanızz bi de...
Hulen benim gelinim yani senin eşin,sende benim oğlumsun,inş.yine karıştırmıyorumdurHulen le ben neyiniz oluyom acep, karıcığım da yok ortalar da zati
kızım bak unutuvermişiz küççük kardeşini küsmüş bize,hesapları karıştırmayalımteyzem fransadan bana bebek getir.fransa cikilotası getir..uzakta olmak kolay degil..
evet hücüm bababya..
ay koptum..hee gıı seni unuttuk bizz.şimartacaktık dimii
aayy hatlar karıştı çocuk çok olduuu..dur bi daha sayalımm.
ayten-ben(ikiz)
seda
havva
zeynep
pınar(abi)
fatma38(abi) karısı hülya(hulen)
öznur(abi) karısı (sibel)
teyze reyhan
anneanne sevil
babaanne özlem(özlem6672)
baba burcu
anne selma
aboooo 7 doğum ve 8 çocukk..5 kız 3 erkek..valla kapasite dolmak üzeree
anamın maşallahı var babam ütüne ceket atmış anam hamile kalmışş
zati bütün karışıklık senin yüzünden oldu akılmı bıraktın bendeKİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE ŞAŞTI BİRAZ
ben dedim ama Selmanında bi kapasitesi var.hatun 8 çoçuk doğurmuş haberi yok.sayısını Berrin in çakması büyük ikiz tutuyor.
minik papatyam,kelebeğim azcık gönlünü alayım küçük kızımın affettinmi beni kızımdaha dünürler var bi de damatların gelinlerin anaları babaları yaparız...yazık size...burcu baba bu kadar çocuğa nası yetsin..anam desen öyle,(beni unutan ANAM!!!)
oğlum dur sakin ol kimse sana karın nerde demiyo olurmu öyle şey duymamıştır benim gelinim,uyumuştur belkim....yahu bn karısı nerdeymiş dedirtmem
maço erkeğim ben
kız sibeeeeeeeel nerdesin
bak sen küçük kızım diyom,şımartıyorum seni, ortalığı karıştırıyosunn olmadı bak şimdi,sen karışma bakalım karı koca arasına girilmez küçük hanımsenin hanım komşuya kahveye çok gidiyor bak söylimmm,ara bak ordadır kesin...(cadı görümce)
dön evine kızım bak çok üzülüyorum kendimi unuttum,kaç tane çocuğum var onu bile unuttumbenim kaç kardeşim var şimdi anlamadım
selma anacım doğurmuş ta doğurmuş
hesap şaştı
Günaydın biricik geniş ailem.
en büyük oğlum olmuşsun hayırlı olsun şimdi seni evlendirmem lazım gelin arıyoruz duyrulur komşular
canım kardeşim çok sağol enişten üzüyor beni bildiğin gibi değil bacım
ayy benim nazlı kızım seni hiç unuturmuyuz,kusura bakma prensesim,minik aşkım baban yüzünden carolinle aklımı başımdan aldılar ben ne yapıyorum biliyorumuyumki
Hulen benim gelinim yani senin eşin,sende benim oğlumsun,inş.yine karıştırmıyorumdur
kızım bak unutuvermişiz küççük kardeşini küsmüş bize,hesapları karıştırmayalım
zati bütün karışıklık senin yüzünden oldu akılmı bıraktın bende,bide evden kaçan kızım var onada üzülüyorum herhalde dertler bir tane değilki
minik papatyam,kelebeğim azcık gönlünü alayım küçük kızımın affettinmi beni kızım
oğlum dur sakin ol kimse sana karın nerde demiyo olurmu öyle şey duymamıştır benim gelinim,uyumuştur belkim....
bak sen küçük kızım diyom,şımartıyorum seni, ortalığı karıştırıyosunn olmadı bak şimdi,sen karışma bakalım karı koca arasına girilmez küçük hanım
dön evine kızım bak çok üzülüyorum kendimi unuttum,kaç tane çocuğum var onu bile unuttum
günaydın canım oğlum.....
ee ben büyük abiyim neden bekarım hala.benden küçük kardeşim evlenmiş bile...
anneeee eversene beniii...
canım kardeşim senin karın nerelerde geziniyo.
gel senle bu akşam iki tek atalım sahilde
görümceye bak sen tam görümce heeee
yok kocacım kayfeye gitmedim uzandıydım acıcık bi daha olmaz:26:
EVET ayşegül ablam muhasebeciymiş..hesap kitap işleri ondan sorulur...
burcu(bu adam benim babam,sekiz köşe kasketiyle boğazında sakosuyla heyyyy heeyy heyyy,cebinde yok parası,bafradır cigarası...modunda bir baba)
ne iş yapsın ki bu çocuklara rahat baksın???
anam acıların kadını,carolinle mi uğraşsın çocuklarla mı geçim derdiyle mi...eee biz de emrah tipi çocuklar..yıllardır bişey yemedik abiii((
şimdi bende abi olduğuma göre babam evde olmadımı tüm işler benden mi soruluyo heyyyyyyyyyyytttt
burcu baba müsade varmı.kızkardeşlerimi bi yoklayayım ne ediyolar.ğeşlerine takılan asılan varmııı allaaaahhhhh beeeeeeeee :82:
ee ben büyük abiyim neden bekarım hala.benden küçük kardeşim evlenmiş bile...
anneeee eversene beniii...
canım kardeşim senin karın nerelerde geziniyo.
gel senle bu akşam iki tek atalım sahilde
anammm.garib anamm.çilekeş anamm..
şimdi senin iki oglunda evli.hiç kızlarında evli olan yokmu.zeynep kaçmış zatenkime gittin kızz..
şimdi diyomkii malum benimde yaş geldi.e güzelimde..artık evleneyimm..
bekar erkeklere duyurulur..hali vakti yerinde..zengunn..beni sevip baş tacı edecek bi herif arıyorumm
içkisi kumarı olmayacak.gözü benden başkasını görmeyecek. bi babayigit aranıyooo...varmı benle evlenecekkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?