kız tamam işte burcunun kardeşi olsun diyom..anam ben sizin gelin değilmiyim sizin halanız işte..
evet burcu baba selma anne biz oturduk konuştuk ve kızınıza talip olduğumu bir kez daha dile getirdim ayşegülde bu işin olabileceğini söyledi..bende hiç boş durmadım hemen açtım konuyu babama oda pekbir sevindi müsait olduğunuz bir günde msn leri açıp ayşegül kızımızı isteriz dedi:)) (bende bimail vardı msnden kız isteme die bulup koyabilsem ne güzel olurdu ama silmiştim bakalım bulabilirim belki tekrar)sevgili anacım,babacım.abicim.bacılarımm.
biz elif beyle görüştük anlaştık.birbirimizi begendik.ve evlenmeye karar verdik..:123::123::123::123:
DAVETİYEMİZ
Gördü gözlerimiz
Sevdi kalplerimiz
Hayatın baharında
Birleşti ellerimiz
Bu mutlu günümüzde
Sizleride düğünümüze bekleriz
ANNE- BABA ANNE -BABA
selma-burcu madam emma-kaymakam
tarih..
26 şubat 2011 saat 19 da
çırağan palace kempinski
serap babam ol evet bende babamın ismini ne yazsam die düşünüp duruydum serap baba:))gel gel sende gel..elifin babası kaymakam ol benim kayınbaba ol
anam davatiyesi bile hazır, babana nasıl söyleyecez kızım ,muhallebicilerde felan buluştuğunuzu duyarsa halimiz neolur hiç düşündünmü,bide abilerin var tabi,:18:baban kasabın oğlundan söz etmişti oda sana talipmiş, söyle o zaman elif beye elini çabuk tutsun ailesiyle gelsinler birgün tanışalım,istesinler, eh hali vakti de yerindeymiş hakkınızda hayırlısı olsun ,bir kızı bin kişi ister,bir kişi alır dimi,bakalım baban kimi uygun görecek sana, hoş davetiyeleri bile bastırmışsınız ama son sözü baban söyler biliyorsun,ah ah kızım büyümüşte gelinlik çağa gelmiş,ben seni nasıl gelin edecem şimdi
evet burcu baba selma anne biz oturduk konuştuk ve kızınıza talip olduğumu bir kez daha dile getirdim ayşegülde bu işin olabileceğini söyledi..bende hiç boş durmadım hemen açtım konuyu babama oda pekbir sevindi müsait olduğunuz bir günde msn leri açıp ayşegül kızımızı isteriz dedi:)) (bende bimail vardı msnden kız isteme die bulup koyabilsem ne güzel olurdu ama silmiştim bakalım bulabilirim belki tekrar)
serap babam ol evet bende babamın ismini ne yazsam die düşünüp duruydum serap baba:))
selma anne üzülme ben sıcak sudan soğuk suyasokmam ayşegülümünellerini hiç üzmem onu.burcu babamıda sen ikna edersin artık.. aman tatsızlık olmasın burcu bey, aman ağzımızın tadı kaçmasın burcu bey diye
örümcekler pek sevilmiyo burda ya selmada sevmezse beni burda burcucnun kardeşi olmakta güzel olur ha... ama
bende ya kızı olayım evin yada gelini sibele elti yani ingilizce öğretmeni olayım mesleğim bu...aa ben aranan gelin olayım burcu helal süt emmiş gelin istiyo ya tam ben bende helal süt emmişini bulamazsınız valla diyim.......:97:
selma gibi kaynana ballı lokma.........
aferin damat bey gözüme girdin,pek kıymetlidir benim kızlarım,pek nazlıdırlar,hele bir tane küçük kızım var ballı kaymağım,pamuk şekerim o hepsinden nazlıdır,evet burcu baba selma anne biz oturduk konuştuk ve kızınıza talip olduğumu bir kez daha dile getirdim ayşegülde bu işin olabileceğini söyledi..bende hiç boş durmadım hemen açtım konuyu babama oda pekbir sevindi müsait olduğunuz bir günde msn leri açıp ayşegül kızımızı isteriz dedi:)) (bende bimail vardı msnden kız isteme die bulup koyabilsem ne güzel olurdu ama silmiştim bakalım bulabilirim belki tekrar)
serap babam ol evet bende babamın ismini ne yazsam die düşünüp duruydum serap baba:))
selma anne üzülme ben sıcak sudan soğuk suyasokmam ayşegülümünellerini hiç üzmem onu.burcu babamıda sen ikna edersin artık.. aman tatsızlık olmasın burcu bey, aman ağzımızın tadı kaçmasın burcu bey diye
severim canım niye sevmeyecekmişim senden iyi görümcemi bulcamörümcekler pek sevilmiyo burda ya selmada sevmezse beni burda burcucnun kardeşi olmakta güzel olur ha... ama
bende ya kızı olayım evin yada gelini sibele elti yani ingilizce öğretmeni olayım mesleğim bu...aa ben aranan gelin olayım burcu helal süt emmiş gelin istiyo ya tam ben bende helal süt emmişini bulamazsınız valla diyim.......:97:
selma gibi kaynana ballı lokma.........
ayyyyyelif beyy.beni çok ihya ettinizz ..bende sizi çok mesut bahtiyar ediciimmm
türlü türlü yemeklerr yaiciimm sizee..
fatoşşş.buldum sanaaa...pınar abimize kız bakıyordukk..gel seni alalımm..evin büyük gelini oll..pınar abimiz çok beyfendidir.aklı başında aslan gibi delikanlıdır.haydeeee.sende karısı ol..
abim ibim bakk sana gelin buldumm
Elif bey ya da enişte mi desem artık ablam sana akmış gözüküyor:))bayağı döktürmüşsün helal sana..
(bu arada kızlar harcanıyoruz burda ne cevherler varmış aramızda.ben bu topiği açtım ama hepiniz zor bekliyomuşsunuz sanki be,ne güzel valla hoşuma gidiyor,devam devam)
Serap senin kayınbaban mı oldu şimdi senin ayşegül abla??
Ayşegül abla sen çok hızlı çıktın be,bari benle paylaşsaydın davetiye ne ara oldu?çok sırcısın haa??
Annecim affettim artık ama dediğin doğru nazlıyım arada nazlamayı unutma beni..seni çok seviyorum annecimmmm...bu arada ben de daha üniversitedeyim türkçe öğretmenliği okuyorum(hayalimdeki meslek)isteyenim çok ama ben okuyup çalışıp annemi saraylarda yaşatacağımm,çok çileli kadın accık gün yüzü görsünn...
Fatoş da gelin oldu ha abimiz Pınar'ın eşi olacak,helal süt emmişinden...ama sibel gelin de iyidir yani o beni sevmese de ben onu severim...
benim kardeşim ablam abim neyin yok bana kardeş yapın da hevesimi alayım. Ayşegül ablam idi benim sözde gelmiş buralara başkalarının ablası olmuş satmış beni
ayyyyyelif beyy.beni çok ihya ettinizz ..bende sizi çok mesut bahtiyar ediciimmm
türlü türlü yemeklerr yaiciimm sizee..
aman ayşegülüm ben sana hizmetçiler aşçılar tutarım sen yorulma yeterki yok kendim yaparım dersende bayıla bayıla yerim hani:)))
fatoşşş.buldum sanaaa...pınar abimize kız bakıyordukk..gel seni alalımm..evin büyük gelini oll..pınar abimiz çok beyfendidir.aklı başında aslan gibi delikanlıdır.haydeeee.sende karısı ol..
abim ibim bakk sana gelin buldumm
aferin damat bey gözüme girdin,pek kıymetlidir benim kızlarım,pek nazlıdırlar,hele bir tane küçük kızım var ballı kaymağım,pamuk şekerim o hepsinden nazlıdır,affettinmi şimdi beni minik papatyam bak bu sefer seni unutmadım, damat bey haberin olsun, sen kızımı sever sayarsan bende seni severim babamızı ikna etmeye çalışırım, sevenleri ayırmak olmaz tabikide ......
size anne diyebilirmiyim selma annecim.ben kızınıza gönül verdim daha ötesi olurmu sizler baş tacımsınız üzmek ne kelime tırnağı acısa ben kahrolurum.... küçük baldızımı bende çok sevdim pekbi cimcime duruyo akıllıda maşallah..hep böyle kalabalık birailem olsun istemişimdir inşallahsizin sıcak yuvanızda bu hasretimde sona ermiş olacak...
Elif bey ya da enişte mi desem artık ablam sana akmış gözüküyor:))bayağı döktürmüşsün helal sana..
(bu arada kızlar harcanıyoruz burda ne cevherler varmış aramızda.ben bu topiği açtım ama hepiniz zor bekliyomuşsunuz sanki be,ne güzel valla hoşuma gidiyor,devam devam)
Serap senin kayınbaban mı oldu şimdi senin ayşegül abla??
Ayşegül abla sen çok hızlı çıktın be,bari benle paylaşsaydın davetiye ne ara oldu?çok sırcısın haa??
Annecim affettim artık ama dediğin doğru nazlıyım arada nazlamayı unutma beni..seni çok seviyorum annecimmmm...bu arada ben de daha üniversitedeyim türkçe öğretmenliği okuyorum(hayalimdeki meslek)isteyenim çok ama ben okuyup çalışıp annemi saraylarda yaşatacağımm,çok çileli kadın accık gün yüzü görsünn...
Fatoş da gelin oldu ha abimiz Pınar'ın eşi olacak,helal süt emmişinden...ama sibel gelin de iyidir yani o beni sevmese de ben onu severim...
küçük baldızım sedacım...enişte diyebilirsin hem seninde benimde ağzımız alışmış olurda burcu babamızın gönlünü daha rahat edebiliriz belki..desteklerini bekliyoruz haa..
(ben bayılırım hikaye yazmaya:) anında hem yazar hem oynarım hihihhh)
sevgili nişanlım eliff..balayını nirde geçirelim.şöyle iyi bi yer olsun.nede olsa sende para gani
ayşegülüm helebi halledelim bütün işleri benim planlarım hazır hiç meraklanma senden balayını, lüks yerleri, parayımı kıskacağım aşk olsun evet evet aşk olsun aşkımız büyüsün yeterki
(Ayşegül sanada iyiki talip bulalım dedik atladın adamın üstüne , ne koca düşkünüymüşsün sende)
Valla Hanım varlıklı ,saygılı ,aklı başında bi oğlana benziyor hayırlısı ise olsun.ama önce istemeye gelecekler ben kızlarımı yoldan toplamadım herşey adabına uygun olmalı.zengin damadı buldu hemen düğün yaptı dedirtmem ben kendime.
Seda kızım sen niye her seferinde anacığına çilekeş anam diyorsun.biz evlendiğimizde bi divanımız vardı yemedim,içmedin bu evi barkı yaptım başkada birşey yapamadım sizi okuttum çoçuk okutmak kolay mı ben ne çektiysem ananızda aynısını çekti.sanki günde 3 kere dövmüşüm daha bir kere elim kalkmış değil.
olur güzelimmm olurr oda olur ne demek hawaii dubaiye götürürüm ben senii:))kız burcu baba carolinle kaçtı herhal geldigi yok.zaten bu aralar carolindende(dineva) ses yok..iyice işkillendim.:86:
benim her bişeyimle anacım ilgileniyo.allah razı olsun.e analar elleri ayakları öpülesi insanlar işte.koşturup duryo.cumartesiye yetişmeye çalışıyoruz ..babamda gelerse ne alaa...
yaw ayten bacı kim kimin elendeyi boşver.şu davetiye işleriylede sen ilgilen..hadi boş durma ikizimm..sen benim sadıcım olcen..e benziyozya yabana gitmesin
fatoşcum benim abim az deli doludur..nirde içiyo kim bilir.gelir gelir merak etme
sedacım bacım ben seni evin küçük şimarık kızı deyihce şöyyle 3-4 yaşında bişey sanmıştım:86:kız öğretmenlik okuyomuşmaşallah.ee sen o yaştaysan eveni ablası olarak ben kaç yaştayım kim bilirr.ayy elif bey duymasın cayar mayar mazallahh:82::82:
elif beyciimm şöylee ülke dışınamı çıksakkk..hımmm..hawai adaları felannn..ayy orda başbaşaa..hımmm..
çookkk güldüm(ofistekilerde yüzüme bakıyo noluyooo die)(atladı dimi üstüme hihih) burcu baba ben siz ne derseniz yapmaya hazırım istemeye gelelim bu akşam eğer sizde uygunsanız tabi..(Ayşegül sanada iyiki talip bulalım dedik atladın adamın üstüne , ne koca düşkünüymüşsün sende)
Valla Hanım varlıklı ,saygılı ,aklı başında bi oğlana benziyor hayırlısı ise olsun.ama önce istemeye gelecekler ben kızlarımı yoldan toplamadım herşey adabına uygun olmalı.zengin damadı buldu hemen düğün yaptı dedirtmem ben kendime.
Seda kızım sen niye her seferinde anacığına çilekeş anam diyorsun.biz evlendiğimizde bi divanımız vardı yemedim,içmedin bu evi barkı yaptım başkada birşey yapamadım sizi okuttum çoçuk okutmak kolay mı ben ne çektiysem ananızda aynısını çekti.sanki günde 3 kere dövmüşüm daha bir kere elim kalkmış değil.
ayşegülüm babamı kırmayalım bu akşam gelelim seni istemeyede şu işinde adını koyalım artık sabrım kalmadı haberin ola:))))yaww babacım .e sen gelmedin bu aralar biz o işi bitirdik anacım beni verdi gitti .uzatmayah gayrii..kıszmetse yarına dügün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?