ne olacak halim unutulmanın acısını senden çıkaracam işte..geliiinnn gelinnnn..kaynanan da yani beni unutan anam(hala affetmiş değilim,insan çocuğunu unuturmu yaaa)sana laf söyletmiyo haaa...
aahhh ahhh bu dünya böyle işte,babam anamı unuttu o da benii...accık söylencem anne sana kusuruma bakma bu üzüntüyü kolay atamam üstümden...accık daha nazla sen beni hoşuma gidiyooo
balım de kaymağım de şöyle tatlı bişeyler de bana...
ayşegül e koca aranıyo..görümcem olur kendileri..pek severim..iyidir hoştur övmek gibi olmasın..aman evlensinde başımdan bi görümce eksilsin pehhh.
kaynanam melek gibidir benm boşunamı gelin oldum ben hemen..baktım kaynana melek hemen kaptım gelinliği..biraz gün göreyim ayolll..ah şu görümcelerde olmasa hııhhhh
kız şimdi beni ödünmü yoksa dövdünmü anlamadım.üstünden atmak için övüyon dimii:100::117:
ben seni abime şikayet emmezmiyim.
yok yok görümcem iyisin hoşsun tatlı dilli güler yüzlü melek gibi görümcesin..eee ne kadar iyide olsan görümcesin işte...evlenip gitsen fena olmaz hani
elifcim bak beni anne yaptın kayboldun yoksun, olmaz öyle sanada bişeyler bulmam lazım.....ooo buda çok güzel olmuş ellerine sağlı sedacım hiç boş durmuyonuz wala süper:))
bence annesi selma olsun direk okurken aklıma o geldi ama kendimi konduramadım sürekli katılamadığımdan belki benide yapın bişilerrrr ama haaa:)
oğlum bakıyorum ben sen hiç merak etme evlendirecez seni,kızkardeşlerinde bakıyorlar.....ee ben büyük abiyim neden bekarım hala.benden küçük kardeşim evlenmiş bile...
anneeee eversene beniii...
oğlum aradıkta ulaşamadık sana hanımın bizdeydi,misafirlerimiz vardı bugün günüm vardıdaÇilekeş anam benim, öperim ellerinden
gelinin de yok ortalarda, gelsin kırıcam bacaklarını
benim bu çocuklarım niye hiç idareci değiller çok kavgacı gördüm ben sizi:82:canım kardeşim senin karın nerelerde geziniyo.
gel senle bu akşam iki tek atalım sahilde
ballı kaymağım,minik aşkım, ben sana ne istersen onu derim sen yeterki affetne olacak halim unutulmanın acısını senden çıkaracam işte..geliiinnn gelinnnn..kaynanan da yani beni unutan anam(hala affetmiş değilim,insan çocuğunu unuturmu yaaa)sana laf söyletmiyo haaa...
aahhh ahhh bu dünya böyle işte,babam anamı unuttu o da benii...accık söylencem anne sana kusuruma bakma bu üzüntüyü kolay atamam üstümden...accık daha nazla sen beni hoşuma gidiyooo
balım de kaymağım de şöyle tatlı bişeyler de bana...
ben buldum kızım buldum,elif beni ana yaptın madem, sende büyük kızımın kocası olacan o zaman,yakınlarda istemeye gelirsiniz nişanınızı yaparız hemen.....anammm.garib anamm.çilekeş anamm..
şimdi senin iki oglunda evli.hiç kızlarında evli olan yokmu.zeynep kaçmış zatenkime gittin kızz..
şimdi diyomkii malum benimde yaş geldi.e güzelimde..artık evleneyimm..
bekar erkeklere duyurulur..hali vakti yerinde..zengunn..beni sevip baş tacı edecek bi herif arıyorumm
içkisi kumarı olmayacak.gözü benden başkasını görmeyecek. bi babayigit aranıyooo...varmı benle evlenecekkkkkkkkk
buldum ben kızıma koca nişan var gelinim hazırlık yapmamız lazım....ayşegül e koca aranıyo..görümcem olur kendileri..pek severim..iyidir hoştur övmek gibi olmasın..aman evlensinde başımdan bi görümce eksilsin pehhh.
yok şikayet felan ne didim ben karı koca arasına girmek yokkız şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü anlamadım.üstünden atmak için övüyon dimii:100::117:
ben seni abime şikayet emmezmiyim.
yok yok görümcem iyisin hoşsun tatlı dilli güler yüzlü melek gibi görümcesin..eee ne kadar iyide olsan görümcesin işte...evlenip gitsen fena olmaz hani
elifcim bak beni anne yaptın kayboldun yoksun, olmaz öyle sanada bişeyler bulmam lazım.....
oğlum bakıyorum ben sen hiç merak etme evlendirecez seni,kızkardeşlerinde bakıyorlar.....
oğlum aradıkta ulaşamadık sana hanımın bizdeydi,misafirlerimiz vardı bugün günüm vardıda
benim bu çocuklarım niye hiç idareci değiller çok kavgacı gördüm ben sizi:82:
ballı kaymağım,minik aşkım, ben sana ne istersen onu derim sen yeterki affet
ben buldum kızım buldum,elif beni ana yaptın madem, sende büyük kızımın kocası olacan o zaman,yakınlarda istemeye gelirsiniz nişanınızı yaparız hemen.....
buldum ben kızıma koca nişan var gelinim hazırlık yapmamız lazım....
yok şikayet felan ne didim ben karı koca arasına girmek yokgelinlerim seviyorlar bütün görümcelerini ,yoksam ben kızlarımıda ezdirmem yanlış bişey olsa kızım sen merak etme.....
bak ben ne dedim, benim gelinlerim görümcelerini çok severler demedimmi
Selma kasabın oğlununda yaşı var geçen babası övdüde övdü .sonra çıkarttı baklayı ' senin büyük kız Ayşegül iyi kız ağır başlı' dedi , oğlan için hep iyi şeyler duyarım Pınar a (benim büyük oğlan ) da söyliyeyim bilardoda cafede oda bi araştırsın arkadaşları nasıl mış diye , sende bi ayşegüle çıtlat ağzını ara.adamın hanımı vefat etti kendi bana söyledi.bi kayınpeder bi oğlan başka bacısı neyide yok hali vaktide yerinde ne dersin konuş kızınlada.
Pınar a da de hele elin hoppa kızlarını evlenicem diye alıp gelmesin bana bulsun helal süt emmiş ağırbaşlı kız zamanı geldi artık.hatta çalışan birini bulsun ben düğün falan yapamam boğazınıza zor yetişiyorum.
(acaba selmayıda temizliğemi yollasam ben 24 saat çalışsam bu kadar evde aç oturan çoçuk çoçuğun karnını doyuramam)
marketim olsun bari evde kendimizi olsun hiç olmazsa yemek gıda temizlik masrafı marketten çıkar.
Hiç güleceğim yoktu benim canım ailem ben neyiniz olayım...
Burcu beni güldürdün ne iş yapıyon babacım senarisrmisin....
Neden haber vermedinzi ya ben ne olacam şimdi..
ayyy valla ne desemm.selmacım ben görümce oldumdu ama kimin görümcesiyim neyim bilemedim.. ama şu damatlık daha bi yattı aklıma..ee büyük kızın ayşegülde hiç fena deilbikaç gelip gitmeyle onunda kalbini çaldımmıydı tamamdır bu iş...eee hal vakitte yerinde malum babam emekli kaymakam annemde ingilizce öğretmeni (maaşlar gani)sen bunları kızın ayşegüle bi çıtlat benimde işim kolaylaşsın:))
ay-şe-güllll nasılsınn? bugün çok güzelsin.elbisen yenimiii himm...çok yakışmış
sana biraz kendimden bahsedeyim:babam yurtdışında(ingilterede)master yaparken annem(madam emma) ile tanışmış birbirlerine aşık olmuşlar ve annemi türkiyeye memleketi denizliye getirmiş..fabrikatör tekstilci denizlinin en zengini dedemde tabi kabul etmemiş önce annemi ingiliz die.babamda o yüzden dedemin işi olan tekstilciliği yapmamış ve kaymakam olmuş..sonra ben olmuşum ve dedemlerde büyümüşüm ve tabiki dedemin meslleği tekstilciliği seçmişim..şimdilerdede pekbi memnunum halimden.
altımda lüks spor bir arabam var.işim gücümde yerinde artık bir yuva kurmanın zamanı geldi hıh nedersin bana bi cevap verirmisin??
e oldumu şimdi anacım.hemencecik verdin beni.bi sor bakalım ben istiyommu..
iste isteee pişman olmazsın :))
uyy kasapmı..dur hele baba.beni elif istermiş.de bakalım bu kim.yoksam aynı kişimi.ay heyecan yaptım şimdi iki talibim var herhalbaba sen tanırmısın eliflerin ailelerini.bi araştırın bakimm.
tabi tabi araştırın taraştırın zaten ben anlattım bütün sülalemi sana:)ama adet yerini bulsun araştırın bizidemal varlığımız ortaya çıksın hihihhhh:))
dur iki düşünelim sana bulalım.
ayyy valla ne desemm..şimdi bak utandım....senle bi muhallebicide buluşsakk bu datlu yesek diyom
hımm.:78:
vala beni ne doktorlar müherdisler istedi.ama nasip kısmet işte.anan gavurmuş ama olsun .bi terslik olmaz:82:.şimdi diyom ben önce bi konuşah anlaşah.abimler görmeden bi buluşayım taaammmı.benim abiler biraz fenadır .tabi babamda öyle ama annem idare eder artıkın.senin meslek iyiymiş.arabanda var.oh oh.valla bide teksttil haa.ohh giyseler bidava.valla gözüme girmeye başladın:82:.içim kaynamaya başladı sana:123::129:
bende az kendimden bahsedeyim.anam babam yemediler içmediler.üniversitede okuttular beni.evin büyük kızıyım benden beklentiler çok oldu haliyle.ama allaha şükür ailemi mahçup etmedim.ve okulumu bitirdim.şuan kendi muhasebe bürom var.işlerim iyi şükür.mükellfim çok.ehh bende artık bi yuva kurmak isterim..tanışalım elif bey...yarın saat 15.30 da .muhallebecide bekliyorum seni..
Allah sizi ne etmesin he miOkudum kahkaha atmamak için şekilden şekle girdim Daha eve gidemedim ama moralimi düzelttiniz valla Aklını seveyim Seda
Ben kimin anası bacısı gardaşı olcam deyin bakim
sevgili anacım,babacım.abicim.bacılarımm.
biz elif beyle görüştük anlaştık.birbirimizi begendik.ve evlenmeye karar verdik..:123::123::123::123:
DAVETİYEMİZ
Gördü gözlerimiz
Sevdi kalplerimiz
Hayatın baharında
Birleşti ellerimiz
Bu mutlu günümüzde
Sizleride düğünümüze bekleriz
ANNE- BABA ANNE -BABA
selma-burcu madam emma-kaymakam
tarih..
26 şubat 2011 saat 19 da
çırağan palace kempinski
anam davatiyesi bile hazır, babana nasıl söyleyecez kızım ,muhallebicilerde felan buluştuğunuzu duyarsa halimiz neolur hiç düşündünmü,bide abilerin var tabi,:18:baban kasabın oğlundan söz etmişti oda sana talipmiş, söyle o zaman elif beye elini çabuk tutsun ailesiyle gelsinler birgün tanışalım,istesinler, eh hali vakti de yerindeymiş hakkınızda hayırlısı olsun ,bir kızı bin kişi ister,bir kişi alır dimi,bakalım baban kimi uygun görecek sana, hoş davetiyeleri bile bastırmışsınız ama son sözü baban söyler biliyorsun,ah ah kızım büyümüşte gelinlik çağa gelmiş,ben seni nasıl gelin edecem şimdi
küsecem amaben kim olayım da.................
ayşegüle bak evledi bilem biz daha aileye giremedik...hahaha
fatoş baktımda halamız yok halamız ol anacım sen..yani kocişimin halası
dur anacım telaşlanma hemen.sizinin izniniz olladan evlenirmiyim hiçç..siz önce beğendiniz.bende konuştum anlaşım.tamam diyom..abilerim babam ses etmizler.mürüvetimi görcekleryaa..
üzülme anam ben hem ağlarım hem giderim
dur kızz çok gittin.kocanın halası olmasın.o akadar açılmayalım..bizim burcu babamızın kardeşi olsun..hala yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?