2010 şubat melekleri bir aileyse eğer...

kaynanam melek gibidir benm boşunamı gelin oldum ben hemen..baktım kaynana melek hemen kaptım gelinliği..biraz gün göreyim ayolll..ah şu görümcelerde olmasa hııhhhh

ayşegül e koca aranıyo..görümcem olur kendileri..pek severim..iyidir hoştur övmek gibi olmasın..aman evlensinde başımdan bi görümce eksilsin pehhh.

kız şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü anlamadım.üstünden atmak için övüyon dimii:100::117:
ben seni abime şikayet emmezmiyim.

Son düzenleme:
kaynanam melek gibidir benm boşunamı gelin oldum ben hemen..baktım kaynana melek hemen kaptım gelinliği..biraz gün göreyim ayolll..ah şu görümcelerde olmasa hııhhhh

benim abimin gözü karadır kız.valla oyar seni..abimi idari ediyonma maşallah..
kız bizden ne gördün kız.yemidik yedirdik.giymedik giydirdikk..daha ne istiyonnnn

kız şimdi beni ödünmü yoksa dövdünmü anlamadım.üstünden atmak için övüyon dimii:100::117:

yok yok görümcem iyisin hoşsun tatlı dilli güler yüzlü melek gibi görümcesin..eee ne kadar iyide olsan görümcesin işte...evlenip gitsen fena olmaz hani

elifcim bak beni anne yaptın kayboldun yoksun, olmaz öyle sanada bişeyler bulmam lazım.....

ee ben büyük abiyim neden bekarım hala.benden küçük kardeşim evlenmiş bile...
anneeee eversene beniii...
oğlum bakıyorum ben sen hiç merak etme evlendirecez seni,kızkardeşlerinde bakıyorlar.....

Çilekeş anam benim, öperim ellerinden
gelinin de yok ortalarda, gelsin kırıcam bacaklarını
oğlum aradıkta ulaşamadık sana hanımın bizdeydi,misafirlerimiz vardı bugün günüm vardıda

canım kardeşim senin karın nerelerde geziniyo.
gel senle bu akşam iki tek atalım sahilde
benim bu çocuklarım niye hiç idareci değiller çok kavgacı gördüm ben sizi:82:

ballı kaymağım,minik aşkım, ben sana ne istersen onu derim sen yeterki affet
ben buldum kızım buldum,elif beni ana yaptın madem, sende büyük kızımın kocası olacan o zaman,yakınlarda istemeye gelirsiniz nişanınızı yaparız hemen.....
ayşegül e koca aranıyo..görümcem olur kendileri..pek severim..iyidir hoştur övmek gibi olmasın..aman evlensinde başımdan bi görümce eksilsin pehhh.
buldum ben kızıma koca nişan var gelinim hazırlık yapmamız lazım....

kız şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü anlamadım.üstünden atmak için övüyon dimii:100::117:
yok şikayet felan ne didim ben karı koca arasına girmek yok gelinlerim seviyorlar bütün görümcelerini ,yoksam ben kızlarımıda ezdirmem yanlış bişey olsa kızım sen merak etme.....

yok yok görümcem iyisin hoşsun tatlı dilli güler yüzlü melek gibi görümcesin..eee ne kadar iyide olsan görümcesin işte...evlenip gitsen fena olmaz hani

bak ben ne dedim, benim gelinlerim görümcelerini çok severler demedimmi

Selma kasabın oğlununda yaşı var geçen babası övdüde övdü .sonra çıkarttı baklayı ' senin büyük kız Ayşegül iyi kız ağır başlı' dedi , oğlan için hep iyi şeyler duyarım Pınar a (benim büyük oğlan ) da söyliyeyim bilardoda cafede oda bi araştırsın arkadaşları nasıl mış diye , sende bi ayşegüle çıtlat ağzını ara.adamın hanımı vefat etti kendi bana söyledi.bi kayınpeder bi oğlan başka bacısı neyide yok hali vaktide yerinde ne dersin konuş kızınlada.

Pınar a da de hele elin hoppa kızlarını evlenicem diye alıp gelmesin bana bulsun helal süt emmiş ağırbaşlı kız zamanı geldi artık.hatta çalışan birini bulsun ben düğün falan yapamam boğazınıza zor yetişiyorum.
(acaba selmayıda temizliğemi yollasam ben 24 saat çalışsam bu kadar evde aç oturan çoçuk çoçuğun karnını doyuramam)

marketim olsun bari evde kendimizi olsun hiç olmazsa yemek gıda temizlik masrafı marketten çıkar.

Hiç güleceğim yoktu benim canım ailem ben neyiniz olayım...
Burcu beni güldürdün ne iş yapıyon babacım senarisrmisin....

Neden haber vermedinzi ya ben ne olacam şimdi..

selmacım ben görümce oldumdu ama kimin görümcesiyim neyim bilemedim.. ama şu damatlık daha bi yattı aklıma..ee büyük kızın ayşegülde hiç fena deil bikaç gelip gitmeyle onunda kalbini çaldımmıydı tamamdır bu iş...eee hal vakitte yerinde malum babam emekli kaymakam annemde ingilizce öğretmeni (maaşlar gani)sen bunları kızın ayşegüle bi çıtlat benimde işim kolaylaşsın:))

ay-şe-güllll nasılsınn? bugün çok güzelsin.elbisen yenimiii himm...çok yakışmış
sana biraz kendimden bahsedeyim:babam yurtdışında(ingilterede)master yaparken annem(madam emma) ile tanışmış birbirlerine aşık olmuşlar ve annemi türkiyeye memleketi denizliye getirmiş..fabrikatör tekstilci denizlinin en zengini dedemde tabi kabul etmemiş önce annemi ingiliz die.babamda o yüzden dedemin işi olan tekstilciliği yapmamış ve kaymakam olmuş..sonra ben olmuşum ve dedemlerde büyümüşüm ve tabiki dedemin meslleği tekstilciliği seçmişim..şimdilerdede pekbi memnunum halimden.
altımda lüks spor bir arabam var.işim gücümde yerinde artık bir yuva kurmanın zamanı geldi hıh nedersin bana bi cevap verirmisin??

e oldumu şimdi anacım.hemencecik verdin beni.bi sor bakalım ben istiyommu..

uyy kasapmı..dur hele baba.beni elif istermiş.de bakalım bu kim.yoksam aynı kişimi.ay heyecan yaptım şimdi iki talibim var herhalbaba sen tanırmısın eliflerin ailelerini.bi araştırın bakimm.

Hiç güleceğim yoktu benim canım ailem ben neyiniz olayım...
Burcu beni güldürdün ne iş yapıyon babacım senarisrmisin....

Neden haber vermedinzi ya ben ne olacam şimdi..

dur iki düşünelim sana bulalım.

ayyy valla ne desemm..şimdi bak utandım....senle bi muhallebicide buluşsakk bu datlu yesek diyom
hımm.:78:

vala beni ne doktorlar müherdisler istedi.ama nasip kısmet işte.anan gavurmuş ama olsun .bi terslik olmaz:82:.şimdi diyom ben önce bi konuşah anlaşah.abimler görmeden bi buluşayım taaammmı.benim abiler biraz fenadır .tabi babamda öyle ama annem idare eder artıkın.senin meslek iyiymiş.arabanda var.oh oh.valla bide teksttil haa.ohh giyseler bidava.valla gözüme girmeye başladın:82:.içim kaynamaya başladı sana:123::129:

bende az kendimden bahsedeyim.anam babam yemediler içmediler.üniversitede okuttular beni.evin büyük kızıyım benden beklentiler çok oldu haliyle.ama allaha şükür ailemi mahçup etmedim.ve okulumu bitirdim.şuan kendi muhasebe bürom var.işlerim iyi şükür.mükellfim çok.ehh bende artık bi yuva kurmak isterim..tanışalım elif bey...yarın saat 15.30 da .muhallebecide bekliyorum seni..

Son düzenleme:

ayşegül hanım öncelikle annem müslüman olmuş bilginiz olsun hani bu bir sorun teşkil etmesin aramızda.. ayrıca beni ve anlattıklarımı beyenmiş olmanız güzel yani benimde hoşuma gitti..saolsunlar annenizle babanızda size çok emek vermişler belli muhallebicide buluşmak dileğiyle...

Allah sizi ne etmesin he mi Okudum kahkaha atmamak için şekilden şekle girdim Daha eve gidemedim ama moralimi düzelttiniz valla Aklını seveyim Seda

Ben kimin anası bacısı gardaşı olcam deyin bakim

sevgili anacım,babacım.abicim.bacılarımm.
biz elif beyle görüştük anlaştık.birbirimizi begendik.ve evlenmeye karar verdik..:123::123::123::123:

DAVETİYEMİZ

Gördü gözlerimiz
Sevdi kalplerimiz
Hayatın baharında
Birleşti ellerimiz
Bu mutlu günümüzde
Sizleride düğünümüze bekleriz

ANNE- BABA ANNE -BABA
selma-burcu madam emma-kaymakam

tarih..
26 şubat 2011 saat 19 da
çırağan palace kempinski

Son düzenleme:
Allah sizi ne etmesin he mi Okudum kahkaha atmamak için şekilden şekle girdim Daha eve gidemedim ama moralimi düzelttiniz valla Aklını seveyim Seda

Ben kimin anası bacısı gardaşı olcam deyin bakim

gel gel sende gel..elifin babası kaymakam ol benim kayınbaba ol

Son düzenleme:

anam davatiyesi bile hazır, babana nasıl söyleyecez kızım ,muhallebicilerde felan buluştuğunuzu duyarsa halimiz neolur hiç düşündünmü,bide abilerin var tabi,:18:baban kasabın oğlundan söz etmişti oda sana talipmiş, söyle o zaman elif beye elini çabuk tutsun ailesiyle gelsinler birgün tanışalım,istesinler, eh hali vakti de yerindeymiş hakkınızda hayırlısı olsun ,bir kızı bin kişi ister,bir kişi alır dimi,bakalım baban kimi uygun görecek sana, hoş davetiyeleri bile bastırmışsınız ama son sözü baban söyler biliyorsun,ah ah kızım büyümüşte gelinlik çağa gelmiş,ben seni nasıl gelin edecem şimdi

küsecem amaben kim olayım da.................

ayşegüle bak evledi bilem biz daha aileye giremedik...hahaha

Son düzenleme:
fatoş baktımda halamız yok halamız ol anacım sen..yani kocişimin halası

dur anacım telaşlanma hemen.sizinin izniniz olladan evlenirmiyim hiçç..siz önce beğendiniz.bende konuştum anlaşım.tamam diyom..abilerim babam ses etmizler.mürüvetimi görcekleryaa..
üzülme anam ben hem ağlarım hem giderim

küsecem amaben kim olayım da.................

ayşegüle bak evledi bilem biz daha aileye giremedik...hahaha

fatoş baktımda halamız yok halamız ol anacım sen..yani kocişimin halası

dur kızz çok gittin.kocanın halası olmasın.o akadar açılmayalım..bizim burcu babamızın kardeşi olsun..hala yanii..

kız tamam işte burcunun kardeşi olsun diyom..anam ben sizin gelin değilmiyim sizin halanız işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…