- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.581
Kıslarrr neler aldınıs nerden aldınıss ne kadar aldınıs banada söleyinnn eyvahedigeldismile
sen nerelerdesin bakalım, günaydınmı diyelim, tünaydınmı diyelim kafamçokkarıştı
ben bişey göremedim yahu neyse çay bardagı görüyorm okadar...
çay bardağı dikdörtgen bide altının tabağı çukur. tam ortasında bombesi var bardaktada oyuk var ikisi birbirine oturuyo kaymıyo hiç :uhm:
Güle güle kullan canım çok kullanışlı:hulya:
başka birşey alamadım henüz. c.tesiyi bekliyorum.
ikea ya gidip ne var ne yok toplıycam, pazar günüde modako ya gidicem onlarıda halledicem
problemim süpürge mafoldumben karar veremiyorum. senin fikrin varsa paylaşırmısın ?
Ikea çıkartmasını yaptım ben un eleklerinden al mutlaka çok orjinalBende su torbalılara baktım ama bosch'unkini alıcam sanırsam mtoor gücü felan çok kuvvetli onun diğerlerine göre
bosh un su torbalı olanı varmı? bende su torbalı istiyorum,yukardada yazdım okumuşsundur belki, çok kullanışlıymış temizlemesi daha kolaymış falan. annem arzumunkini kullanıyo ama çok büyük o. rowenta nınkini gördüm ona baktım 699 tl diyolar. çok para geldi bana. alternatif bulamadığım için kıyaslama yapamıyorum CADIARZU
Su torbalı olanı yok bosch'ta. Ama Fakir markasından memnun olanları duydum fiyatıda buna göre daha uygun diye biliyorum bi bak istersen cnm
Canım ben düşük olduğunu düşünmüyorum.Çok araştırdım,ordaki bayanla da konuştum.Emiş gücünün yeterli olduğunu söyledi.Benim bunun dışında bir de fakirin şarjlı hani gırgır gibi elektirk süpürgeleri var ya,ondan var.
Günlük temizlikte fakiri,genel temizlikte arzumu kullanırım.
Öyle 2200lere gerek yok bence.Bi ev sonuçta abartmayayım dedim:)
tabii gene de tercih senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?