2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sen nerelerdesin bakalım, günaydınmı diyelim, tünaydınmı diyelim kafamçokkarıştı

Sabah işlerim çok yoğundu kıslar nikah tarihini değiştirmek zorunda kaldık düğünler çakıştı çift taraflı olduğu için ordaki tarih oraya uymuyo burdaki bana oyyy kafam allak bullak oldu sonunda 08.08.10'a aldık kafamçokkarıştı

Enemmm benim çay bardaklarımda bunlardannnn çok şekerlerr hepsi farklı renk :lepi: Hatta aldığımda bu ne hepsinin rengi farklı demişti annem bende renkli kişiliğimi yansıtıyo dedim :smiley-cool:

başka birşey alamadım henüz. c.tesiyi bekliyorum.
ikea ya gidip ne var ne yok toplıycam, pazar günüde modako ya gidicem onlarıda halledicem
problemim süpürge mafoldumben karar veremiyorum. senin fikrin varsa paylaşırmısın ?

Ikea çıkartmasını yaptım ben un eleklerinden al mutlaka çok orjinal Bende su torbalılara baktım ama bosch'unkini alıcam sanırsam mtoor gücü felan çok kuvvetli onun diğerlerine göre

Ikea çıkartmasını yaptım ben un eleklerinden al mutlaka çok orjinal Bende su torbalılara baktım ama bosch'unkini alıcam sanırsam mtoor gücü felan çok kuvvetli onun diğerlerine göre

bosh un su torbalı olanı varmı? bende su torbalı istiyorum,yukardada yazdım okumuşsundur belki, çok kullanışlıymış temizlemesi daha kolaymış falan. annem arzumunkini kullanıyo ama çok büyük o. rowenta nınkini gördüm ona baktım 699 tl diyolar. çok para geldi bana. alternatif bulamadığım için kıyaslama yapamıyorum CADIARZU

Su torbalı olanı yok bosch'ta. Ama Fakir markasından memnun olanları duydum fiyatıda buna göre daha uygun diye biliyorum bi bak istersen cnm

Su torbalı olanı yok bosch'ta. Ama Fakir markasından memnun olanları duydum fiyatıda buna göre daha uygun diye biliyorum bi bak istersen cnm

dayımın eşi onu kullanıyoda emiş gücü 2000 watt olmasına rağmen yetersiz diyo. şaştım kaldım yaa. herşey için bir fikrim var,ama bunun için yok bilmiyorumkismile

Kızlar ben de elektrik süpürgemi geçen ay aldım.arzum su torbalı.
Çok güzel ve kullanışlı görünüyor,denemeden anlayamam tabii bakacağız artık.
Markası bu:

Arzum AR 441 Peleus Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Aratırsanız bu isimle çıkar internette.

Hayırlı olsun canım.sen söyleyince baktım, aslında güzel ama 1600 watt. çok düşük değilmi? piyasada 2200 watt ürünlerden bahsediyolar ?kafamçokkarıştı

Canım ben düşük olduğunu düşünmüyorum.Çok araştırdım,ordaki bayanla da konuştum.Emiş gücünün yeterli olduğunu söyledi.Benim bunun dışında bir de fakirin şarjlı hani gırgır gibi elektirk süpürgeleri var ya,ondan var.
Günlük temizlikte fakiri,genel temizlikte arzumu kullanırım.
Öyle 2200lere gerek yok bence.Bi ev sonuçta abartmayayım dedim:)
tabii gene de tercih senin.

haklısın tatlım. benim temizlikle falan pek işim olmaz,yani olmadı bugüne kadar.o yüzden korkuyorum şimdi herşeyin en pratik ve iyisi olsun istiyorumki zaten zorlanıcam yeni öğreneceğim için bide kullanışsız olmasın CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…