2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben nerdeyse ayakta uyucam güzelll gelinler müsadenizi istesem ben müsadeii istiyim denizimide eniştem istesinkaydirigubbakcemile3 hepinize hayırlı geceler yarın bu topinkte görüşmek dileği ile sizi seviyorum saağlıcakla kalın rüyalarınız güselll olsun askınız uğrasın inş aklinialirimsmile

bnde çıkcam güzelim aşkım arcak :kedi:
ii gecler cnm bnm rüyanda aşkını gör görüşrz :asigim:

amin tatlım çok az kaldı kafayı yicem kaydirigubbakcemile3
bnde seni seviyorum güzelim Şeniz

hıı bide sonyam bn dha almdım bunu bu cuma gnü gelcek bn yine almcam malsef bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3

o zmn kaçırma reyhncm yerimseniben

canım benim. sağol sonyacım. burada oluruz inşallah. sağlıcakla kal. aşkını gör rüyacığında. biz de seni seviyoruz

ewet canım. öyle bir durum olsa haklısın. ya hepsi bi kaç gine bakıyor. zaten iyi kötü fiyat,kullanışlılığı vs.. araştırıp bakıyoruz.

nasıldı güzelim iyi çıktı mı bn kaçırdım en azından misafrlere alırım die düşnmştm kalmamş mafoldumben

ii günlerde mutlulukla kullan reyhncm aşkınla beraber Şeniz

taçlarda var. ama fabrika satış yerlerinde. 3 tane115 tl miş. alcaktım annem "evde dolu" dedi. oralarda varsa bir araştır canım.hem kaliteli de. ama diğerlerinde de vardır belki

Son düzenleme:
bimdekilerin kalitesi fena değildi. tabi tam pamuk-saten değildir ama değişimli kullanmak için alıverdim.

ewet canım. öyle bir durum olsa haklısın. ya hepsi bi kaç gine bakıyor. zaten iyi kötü fiyat,kullanışlılığı vs.. araştırıp bakıyoruz.

taçlarda var. ama erlerinde 3 tane115 tl miş. alcaktım annem "evde dolu" dedi. oralarda varsa bir araştır canım.hem kaliteli de.

evet cnm bncede zaten begendiklerimn yanına not düşüyrm marka vs.. yani öle dolaşmıcam begndiğim şeyleri alcam hemen hihoyyyt

yaaa o kampnya taçın fabrika şatış yerindeydi ordan aldım 1 tane dha doğrusu 3 tane aldık 2 tanesini annem hediye götrdü :hulya:

bnde kendime begndm kelebekli faln çok şeker bişey tatlım :lepi:

bimdekilerin kalitesi fena değildi. tabi tam pamuk-saten değildir ama değişimli kullanmak için alıverdim.

yok güzelim illa pamuk saten olcak die takıntım yok sadece dokuması eger seyrekse bn misafire kullanırm eger dğilse kendim kullanırm diye düşnmştm ama bulamdım zaten şutarafagitti

bide bnm kullancgm 3 tane nevresmim var 1 tane dha alcam yeterli her hafta bi tane değştrsek yeter zaten ki bn çabuk sıkılırum değştririm sürekli o yüzden fazla almcam her gn yeni bi model çıkıo aklım kalmsın aklinialirimsmile

annen mi götürmüş kaydirigubbakcemile3 neyse daha iyisi hediye gelir belki sana da.

misafire de olur, kendime de lur bakalım.

yeterli tabiiki, mis gibi kullanırız. bende haftada 1 değiştiririm gibi geliyor. temis temis uyuyalımmm opuyorumnanaktan

yok cnm bnm zaten hediye götrcegni bilerek aldı bnde kendime begndm buda bnm çeyizime diyp almıştm tatlım kaydirigubbakcemile3

evet evt mis gbi ohhhhh zemuszemus

reyhncm bnde müsade istym biyandan aşkımla konuşyrm :kedi:
ii gecler cnm bnm rüyanda aşkını gör sonra görüşrz öpyrm çokkk Şeniz kaydirigubbakcemile5

canım sağol. benim de uykum geldi. spora gidiyorum. yorgunluk yok ama uykumu getiriyor. kendine iyice bak denizcim. byyyy iyi gecelerrrr

günaydın,
dün dinarsu halıya baktım
kampanya var maksimum karta peşin fiyatına 12 taksit + 3 ay erteleme yapıyorlar merinos mağazasında
ama çok hoşuma gitmedi orda
birde fiyatları m² lik ilmek sayısına göre değişiyor
10000 ilmek sayılı olanlar daha pahalı
650 000 olanlar biraz daha uygun

günaydın canım
güsel degil demiştim ben sana:)
ben şuan saray halıya bakıyorum.canım..google yaz direk ilk sayfayı tıkla ..
halı desen fiyatlar belirtilmiş 256 tl yazıyor mesela..ama ebatlardaki fiyatlar çok uçuk a 150*230 700 küsür fiyat diyor..anlamadım gitti ya...
he birde bir alana bir bedava diyor...senin dediğin 100delik dilimden bahsetmiyor canım..sende gir bak şimdi oki

ben daha önce bakmıştım canım
sitesinde yazmıyordur ama mağazada söylüyorlar indirimi.
benimde aklıma saray halı yattı
birde bizim koltuklar bal sarısı renginde olacak modern yani
halısı kilim desenli olmaz dedi satıcı bayan akşam
sence de mi olmaz ?

ben kilim desenli yün halı düşünüyordum da

anladım ben gitcem bir soruyim çatlarım yaa..
canım kilim desenli dediğin hani şu karışk modelli olanlar mı..küçük küçük şekilleri var..
sade degil onlarmı diyosun..onları diyordan onlar çok klasik evlerde oluyor..tarih eser tarzı evlerde..dikkat tvlerde görürsün..zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…