A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.541
ben nerdeyse ayakta uyucam güzelll gelinler müsadenizi istesem ben müsadeii istiyim denizimide eniştem istesinkaydirigubbakcemile3 hepinize hayırlı geceler yarın bu topinkte görüşmek dileği ile sizi seviyorum saağlıcakla kalın rüyalarınız güselll olsun askınız uğrasın inş aklinialirimsmile
zaten ben de bim hastası oldum. gidip bakmazsam içim rahat etmiyor. benim mutfak turuncu tonlarda olacak. hiç planlamadan aldığımız çoğu mutfak eşyası(bahatratlık vs) turuncu tonlarda. ben de öyle bi çöp kovası alıcam. ama vc-banyo için hoş olur.
evet denizim. bakmakta fayda var. alırım da olmazsa.
geçen bimden nevresim almıştım. 3 hafta önce falan. 2 takım aldım.
nasıldı güzelim iyi çıktı mı bn kaçırdım en azından misafrlere alırım die düşnmştm kalmamş mafoldumben
ii günlerde mutlulukla kullan reyhncm aşkınla beraber Şeniz
ewet canım. öyle bir durum olsa haklısın. ya hepsi bi kaç gine bakıyor. zaten iyi kötü fiyat,kullanışlılığı vs.. araştırıp bakıyoruz.
taçlarda var. ama erlerinde 3 tane115 tl miş. alcaktım annem "evde dolu" dedi. oralarda varsa bir araştır canım.hem kaliteli de.
bimdekilerin kalitesi fena değildi. tabi tam pamuk-saten değildir ama değişimli kullanmak için alıverdim.
yok güzelim illa pamuk saten olcak die takıntım yok sadece dokuması eger seyrekse bn misafire kullanırm eger dğilse kendim kullanırm diye düşnmştm ama bulamdım zaten şutarafagitti
bide bnm kullancgm 3 tane nevresmim var 1 tane dha alcam yeterli her hafta bi tane değştrsek yeter zaten ki bn çabuk sıkılırum değştririm sürekli o yüzden fazla almcam her gn yeni bi model çıkıo aklım kalmsın aklinialirimsmile
annen mi götürmüş kaydirigubbakcemile3 neyse daha iyisi hediye gelir belki sana da.
misafire de olur, kendime de lur bakalım.
yeterli tabiiki, mis gibi kullanırız. bende haftada 1 değiştiririm gibi geliyor. temis temis uyuyalımmm opuyorumnanaktan
günaydın,
dün dinarsu halıya baktım
kampanya var maksimum karta peşin fiyatına 12 taksit + 3 ay erteleme yapıyorlar merinos mağazasında
ama çok hoşuma gitmedi orda
birde fiyatları m² lik ilmek sayısına göre değişiyor
10000 ilmek sayılı olanlar daha pahalı
650 000 olanlar biraz daha uygun
ben daha önce bakmıştım canım
sitesinde yazmıyordur ama mağazada söylüyorlar indirimi.
benimde aklıma saray halı yattı
birde bizim koltuklar bal sarısı renginde olacak modern yani
halısı kilim desenli olmaz dedi satıcı bayan akşam
sence de mi olmaz ?
ben kilim desenli yün halı düşünüyordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?