2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kaydirigubbakcemile3

zaten kullanı adın değişeli pek fazla göremiyoruz seni canım

aşkolsun şekerrr a.s.
bu hafta çok yoğun geçiyo ondan. ancak arada bir bakıyorum ondada yetişmek zor oluyo kaydirigubbakcemile
ama mutlaka okumaya fikir almaya çalışıyorum kızlar olumunekankayizsmile

aşkolsun şekerrr a.s.
bu hafta çok yoğun geçiyo ondan. ancak arada bir bakıyorum ondada yetişmek zor oluyo kaydirigubbakcemile
ama mutlaka okumaya fikir almaya çalışıyorum kızlar olumunekankayizsmile

tamam canım tamamyerimsenibenkaydirigubbakcemile5

almadım canım ama bosh alıcam 200 tlye..
süpürge yorumları için hepsi buradaya gir...yorumlar var

Hemşoooo sen hangisinden aldın ?
baktım şimdi hiç benim istediğim yok daha doğrusu pek özellik falan bilmiyorumda annem toz torbalı değilde suya çekenden kullanıyo arzumun,çok memnun ama çok büyük. o yüzden onu istemiyorum. başkada suya çeken rowenta nın var bildiğim ama dünya para 699 tl diyolar hayatta okadar para vermem ohaoldumsmile

canım ben su hazneli almıcam ya ..normal toz torbalı alıcam.
2000w bosh alıcm..yorumlarıda okumuştum kullanlar baya bir yorumlamışlar

toz torbası zor oluyomuş ,ikidebir torbasını değiştiriyomuşsun, onu değiştirirken toz oluyomuş, bide o torbaları takmak çıkarmak zormuş dediler. sulu olunca sadece suyu boşaltıyomuşsun wc ye, bitiyomuş , sen nedersin doğruluk payı varmıdır ?

ablamda öyle alma diyor ama alıcam banane ...ben pek bilmem bu konuyu..ama kuru bana mantıklı geliyor ya.. halı yıkama degilki bu..onu alsam yeter bana..

valla bilmiyorumki ben zaten ev işinden falan anlamam bide o yüzden zorluk çekmek istemiyorum.sadece çok güzel yemek yaparım.yemek kursuna falan gitmiştim :hulya:

tatlım biraz önce günlük kullanım için çay bardağı aldım kaydirigubbakcemile3
mükemmel birşey tam benim zevkim kaydirigubbakcemile2

kaç tl ye aldın canım...
ben bardak almadım annem ablam son günler alırsın dedi..kırılır mazallah..ablmada bana su bardagı almış çok güsel kelebekli..:hulya:

12 tane aldım tabaklarıyla beraber 70 tl
netten bakabilirsin google faruk malhan koleksiyon çay bardağı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…