- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.861
amaaa nedeennnnn şimdiii değiiillll :çok üzgünüm:
kıslar şimdi degil tabe...
ee giymedim sadece magzada giydim...
nikah bölümüne eklicem....
oo sende iyi yapmışın..
bende baya bir halıcı gezdimm.
fiyat aldım hep...:çok üzgünüm:
saray kampanyasını almamış bizim ordaki saray bayisisii
saraydan vazgectim zaten ...
merinosa dinarsu padişah... deco....bunlar fiyat olarak iyi..
saray çok pahalı adam dediki saray 2 cisi bedava ama 1 halı fiyatı..zaten 2 halı fiyatı ediyor zaten dedi
haklıda yane
Ayy maaşallah:)
Senin ne zamandı düğün canım,çok mu az kaldı?
Günaydın kıslarrr benimde haftasonum dolu dolu geçti diyebilirim deli gibi alışveriş yaptım :roflol: 5 tane çift kişilik nevresim, 2 tane tek kişilik nevresim , çift kişilik yorgan tek kişilik yorgan , yastıklar, battaniye , 2 tane pike takımı , günlük 3lü tencere seti ve bol bol lastikli çarşaf aldım , bide gelen misafirlere pijama aldım , sizce yetermi nevresim olayı bilmiyorumkismile Sizler neler aldınız bakalımmmm anlatın çabukkk
Biliyorum canım kullanımını da fiyatını da..
Ben de sadece yatak odasına alıcam shaggy.
:dance:
canım okadar nevresimde kimi yatıracaksın beaaa
mobilyayı nerden aldınız kızlar ?
Ya napiimm Taç'a hiç girmediniz mi nevresimlerin modellerini görünce hepsine gözüm kaldı benim :lepi: değiştiririm sürekli zaten çoğunu bize göre aldım çift kişilik bayanssulusmile Bizim gelen giden çok olur eve kızlar bol kuzenler felan hepsi İstanbulda üni.de okuyolar çok gelip giderler bize o yüzden onlara aldım pijamalarına varıncaya kadar kaydirigubbakcemile Şimdi bide bernardoda günlük yemek takımı beğendim onu alıcam ilk iş :hulya: Sen neler aldın ıvır zıvır bakalım ıkeadan un eleği aldın mı vereliniortak
herşeyi bellonadan alıyoruzz
bizim kuzen zorlu holding de çalışıyo, yani onların personel indirimleri var, hepsini o halledicek annemlerle, yastık yorgan uyku seti falan onların sorumluluğunda. kuzen götürecek kayınvalidemle annemi,alacaklar.sositososito
bende tatlım un eleği kullanmadığım için almadım ama indirimdeydi haberin olsun :lepi:
kürdana kadar aldım herşeyi. günlük kullanım tabaklarından kalvaltı serisine, bardaklar,kadehler, saklama kapları,erzak kutuları amerikan servisler ... :içelim: :hooray:
pazar günü mosko ya gittik. heryerini gezmeme rağmen hiçbirşey bulamadım. aradığım koltuğuda bulamadım.bitane resimde göstermiştimya vişne çürüğü rengi hatırlarsınız, onunda oturumu hiç rahat değildi, vazgeçtim :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?