2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

saray kampanyasını almamış bizim ordaki saray bayisisii
saraydan vazgectim zaten ...
merinosa dinarsu padişah... deco....bunlar fiyat olarak iyi..
saray çok pahalı adam dediki saray 2 cisi bedava ama 1 halı fiyatı..zaten 2 halı fiyatı ediyor zaten dedi
haklıda yane

Ben saray düşünüyorum,pahalı ama değiyor halıları.
Modellerini bile seçtik.
Shaggy halı mı düşünüyorsunuz kızlar?

sadece yatak odama shagy alıcam...,shagy alı kullanımı iyi degil diger odalar düşünüyorsan...
shagyy halo diger halılara göre daha pahalı onu diyim.

Günaydın kıslarrr benimde haftasonum dolu dolu geçti diyebilirim deli gibi alışveriş yaptım :roflol: 5 tane çift kişilik nevresim, 2 tane tek kişilik nevresim , çift kişilik yorgan tek kişilik yorgan , yastıklar, battaniye , 2 tane pike takımı , günlük 3lü tencere seti ve bol bol lastikli çarşaf aldım , bide gelen misafirlere pijama aldım , sizce yetermi nevresim olayı bilmiyorumkismile Sizler neler aldınız bakalımmmm anlatın çabukkk

Ayy maaşallah:)
Senin ne zamandı düğün canım,çok mu az kaldı?

27 haziran canım benim düğün.ben ufak tefekleri gittim ikea ya 2 sepet doldurdum çıktım.
Şimdi sadece büyükler kaldı.mutfak için elektroniklerimide aldım. ütüyü en son ay almayı planlıyodum şimdi onuda aldım.

sadece yorgan yastıklar kaldı, bide koltukla beyaz eşya halı kaldı.onlarıda nisan sonunda yapıcam.zaten yorgan yastık onları kayınvalidemle annem yapıyo :lepi:

:dance:
canım okadar nevresimde kimi yatıracaksın beaaa

Biliyorum canım kullanımını da fiyatını da..
Ben de sadece yatak odasına alıcam shaggy.

yerimseniben
merınos ve dinarsu 4 mtr halının 1 tanesi 170 eger 2 tane alırsan 260 a veriyor kampanyadaymış oda..indrimli hali...o

ben deco alıcam normal halıları büyük ihtimalle..
decoda 3,75 mtr 190 tl bir halı

shagyy yatak odası için en uygun 300 e begendim..

120ye de varmış ama kalite farkı falan..

:dance:

canım okadar nevresimde kimi yatıracaksın beaaa

Ya napiimm Taç'a hiç girmediniz mi nevresimlerin modellerini görünce hepsine gözüm kaldı benim :lepi: değiştiririm sürekli zaten çoğunu bize göre aldım çift kişilik bayanssulusmile Bizim gelen giden çok olur eve kızlar bol kuzenler felan hepsi İstanbulda üni.de okuyolar çok gelip giderler bize o yüzden onlara aldım pijamalarına varıncaya kadar kaydirigubbakcemile Şimdi bide bernardoda günlük yemek takımı beğendim onu alıcam ilk iş :hulya: Sen neler aldın ıvır zıvır bakalım ıkeadan un eleği aldın mı vereliniortak

bizim kuzen zorlu holding de çalışıyo, yani onların personel indirimleri var, hepsini o halledicek annemlerle, yastık yorgan uyku seti falan onların sorumluluğunda. kuzen götürecek kayınvalidemle annemi,alacaklar.sositososito
bende tatlım un eleği kullanmadığım için almadım ama indirimdeydi haberin olsun :lepi:
kürdana kadar aldım herşeyi. günlük kullanım tabaklarından kalvaltı serisine, bardaklar,kadehler, saklama kapları,erzak kutuları amerikan servisler ... :içelim: :hooray:

Bu arada kızlar mediamarkt' da Tefalin üç boy tavası 49.90dı kaçırmayın derimm Boyları baya geniş öyle ufak değil . Göztepedeki optimumda'da Tefalin outleti var ordada vardı ...

Ohhh süpermiş hayırlı olsun güle güle kullan inşallahhh opuyorumnanaktan Ben aldım un eleğini çoktannn ... Ben pasta börek çok yaptığım için çok hoşuma gitmişti herkese sölüyorum ordaki çok tatlı diye gamyoncuiremsu

Vaktiniz olursa anadolu yakasına geçin derim ... Modoko ve maltepe tarafına mutlaka gitmelisin bütün markalar var çok çeşit var ... Tabi bu konudaki en büyük yer inegöl diyolar ama hiç gitmedim nasıldır bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…