2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu arada kızlar mediamarkt' da Tefalin üç boy tavası 49.90dı kaçırmayın derimm Boyları baya geniş öyle ufak değil . Göztepedeki optimumda'da Tefalin outleti var ordada vardı ...

bütün tencerelerle tavalarla beraber, elektronikleri düdüklüyü firitözü, çaycıyı,ketıl, ütü hepsini aldım tefalden :lepi:
onlarda bitti.
ama problem süpürge, hala kafama göre süpürge bulamadım :çok üzgünüm:

evet ya bende duydum inegölü, ama bursaya gitmek bana çok yorucu geliyo :Saruboceq:

Haftasonu tv bakmak için dolanırken samsung'ta gördüm canım aklıma sen geldin baya şık bişeye benziyo özellikleride iyidi 2000 w felan 359muydu neydi bilmiyorumkismile Dur netten bulmaya çalışıyım sana link atarım

Cümlemizinki hayırlı olur inşallah tatlım. bizde pasta börek türü şeyler yasak. birara yemek kursuna gittim hobi için, söylemesi ayıp çok iyi yaparım hem yemek hemde hamur işlerini, ama kilo almaya çok müsaitiz ikiizde o yüzden yasakladık ikimizde birbirimize vereliniortak

süper olur yaa çok sevinirim bende bakayım bu arada :Saruboceq:

Kızlar bir şey soracağım.
Evlilik öncesi bakımlara falan başladınız mı?
Yani ekstra yaptığınız şeyler var mı?
Kilo verme,saç uzatma,epilasyon vs gibi..
Malum yeni bir hayat başlıyor..

yok canım bende kilo sorunu falan..
sacımsa uygun zaten..
düğün haftası dip boya yaptırırım o kadar...

kıslar makyajınızı nasıl yaptırcaksınız?

canım bellonya..istikbale..vs . falan bak netten modellere

ben bu hafta solaryuma başlıyorum ( çok açık tenliyim, gelinlikte süt gibi dururum, bide tatil öncesi mutlaka giderim ben kırmızı olmamk için.)
saçımı uzatiyorum gelinlikte açık saç yapıcam.kilo vermek için su içiyorum dikkatli yiyorum (ama hala birşey olduğu yok ) epilasyona karşıyım çünkü kıl köklerini yakıyolar ve bana bu işlem zararlıymış gibi geliyo.ben zaten sir kullanıyorum.ayda bir çok rahat alkisalkisalkis

Kiloyla ilgili hiç bi sorun yokda şu epilasyon işi biraz düşünürüyo beni bilmiyorumkismile

evet ya bende duydum inegölü, ama bursaya gitmek bana çok yorucu geliyo :Saruboceq:

Benim düğün sizinkine göre daha geç canım .. O yüzden gidip bi bakıcam bu sıralar valla güzel bişeler varsa sölerim size zaten özel yapım oluyomuş 6 iş günü içerisinde teslim ediyolarmış benim etrafımdaki herkes çok memnun. Büyük firmaların üretim yeriymişfisfisfis

her kuaförde varmı...kii
bende dore altın sarısı...
kınada gri ve simli..
parlak parlak oliyim diyorum

Her kuaför iyi yapamaz sanırım.İyi bir kuaför bulmak lazım.Benimki hazır zaten.
Tonlarına karar vermedim ama öyle yeşil,pembe,mor olmayacak asla.
Parıltılı istiyorum ben de ama dediim gibi tonları bilmiyorum.
Aslında araştırmak lazım.

hazır derken:uhm:

cnm sir nasıl azalttı mı baya bilmiyorumkismile canın yanıyo mu çok senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…