- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.881
Bu arada kızlar mediamarkt' da Tefalin üç boy tavası 49.90dı kaçırmayın derimmBoyları baya geniş öyle ufak değil . Göztepedeki optimumda'da Tefalin outleti var ordada vardı ...
Vaktiniz olursa anadolu yakasına geçin derim ... Modoko ve maltepe tarafına mutlaka gitmelisin bütün markalar var çok çeşit var ... Tabi bu konudaki en büyük yer inegöl diyolar ama hiç gitmedim nasıldır bilmiyorum bilmiyorumkismile
bütün tencerelerle tavalarla beraber, elektronikleri düdüklüyü firitözü, çaycıyı,ketıl, ütü hepsini aldım tefalden :lepi:
onlarda bitti.
ama problem süpürge, hala kafama göre süpürge bulamadım :çok üzgünüm:
Ohhh süpermiş hayırlı olsun güle güle kullan inşallahhh opuyorumnanaktan Ben aldım un eleğini çoktannn ... Ben pasta börek çok yaptığım için çok hoşuma gitmişti herkese sölüyorum ordaki çok tatlı diye gamyoncuiremsu
Haftasonu tv bakmak için dolanırken samsung'ta gördüm canım aklıma sen geldin baya şık bişeye benziyo özellikleride iyidi 2000 w felan 359muydu neydi bilmiyorumkismile Dur netten bulmaya çalışıyım sana link atarım
Kızlar bir şey soracağım.
Evlilik öncesi bakımlara falan başladınız mı?
Yani ekstra yaptığınız şeyler var mı?
Kilo verme,saç uzatma,epilasyon vs gibi..
Malum yeni bir hayat başlıyor..
süper olur yaa çok sevinirim bende bakayım bu arada :Saruboceq:
pazar günü mosko ya gittik. heryerini gezmeme rağmen hiçbirşey bulamadım. aradığım koltuğuda bulamadım.bitane resimde göstermiştimya vişne çürüğü rengi hatırlarsınız, onunda oturumu hiç rahat değildi, vazgeçtim :a015:
Ben porselen düşünüyorum canım.
evet ya bende duydum inegölü, ama bursaya gitmek bana çok yorucu geliyo :Saruboceq:
her kuaförde varmı...kii
bende dore altın sarısı...
kınada gri ve simli..
parlak parlak oliyim diyorum
Samsung'un, Etkin Temizlik Sunan ve Alerji Oluşumunu Önleyen Yeni Torbasız Elektrikli Süpürgesi Concerto Geliyor!!! | Samsung'dan Haberler
Canım bu senin istediğin gibi su hazneli değil ama torbasızlardanmış ... Orda deniyolardı çok güzeldi bi bak istersen
Her kuaför iyi yapamaz sanırım.İyi bir kuaför bulmak lazım.Benimki hazır zaten.
Tonlarına karar vermedim ama öyle yeşil,pembe,mor olmayacak asla.
Parıltılı istiyorum ben de ama dediim gibi tonları bilmiyorum.
Aslında araştırmak lazım.
ben bu hafta solaryuma başlıyorum ( çok açık tenliyim, gelinlikte süt gibi dururum, bide tatil öncesi mutlaka giderim ben kırmızı olmamk için.)
saçımı uzatiyorum gelinlikte açık saç yapıcam.kilo vermek için su içiyorum dikkatli yiyorum (ama hala birşey olduğu yok ) epilasyona karşıyım çünkü kıl köklerini yakıyolar ve bana bu işlem zararlıymış gibi geliyo.ben zaten sir kullanıyorum.ayda bir çok rahat alkisalkisalkis
hazır derken:uhm:
Bu arada kızlar yaşlar kaç?
Ben 23,5 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?