2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben porselen düşünüyorum canım.

kızlar ben çok araştırdım, en son bir arkadaşla karşılaştık geçenlerde MAC de çalışıyomuş. hıhh dedim iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. ona sordum porseleni profesyonel eğitim almış kişiler yapabilir ve sertifikası olması gerekli dedi. heryer yaparım dermiş ama porselen diye normal yapıp sabitleştirici siprey sıkıp gönderirmiş ve bunu profesyoneller hariç kimse anlayamazmış.ama en az 2 kat fiyat alırlarmış.
tavsiyesi kendi kuaförünüze normal makyaj yaptırın ama sabitleyici siprey sıktırın aynı koruyuculuğu oda sağlar dedi.kötükedihüso

şimdi bende inceledim. güzel birşeye benziyo. torbasız olmasıda bana yeter, ama nasıl temizleniyo bu acaba ? fiyatıda söylediğin gibiyse baya güzel kaydirigubbakcemile

Evet canım akşam tekrar bakarım katalog evde kaldı 300 küsür olduğunu hatırlıyorum sadece. Ve çok sessiz çalışıyomuş bende bakıcam buna rengide güzel kaydirigubbakcemile5 Kendi filtresi varmış oraya çekiyomuş yanında bi tanede yedek veriyolarmış. Diğeri dolduğunda direk suyla çalkalıyomuşsun anladığım kadarıyla...ve kurumasını beklemeye gerek kalmadan diğer yedeği takıp devam edebiliyomuşsun o da bi artıdır olumunekankayizsmile

vereliniortakhaklısın...
peki bişey sorcam kıslar..
sacımı yaptırmadan önce başak bir kuaföre gitsem makyanı begendigim makyöze makyajı yaptırsam..ordan sonra sacımı yaptımaya gitsem nasıl olur..
saçmamı olur?..:tomato:

Evet bende duymuştum bunu. Bende kendi kuaförüme yaptırıp sabitleyici sıktırıcam bayanssulusmile

peki canım fiyatı ney porselen makyajın..
tüm detayları nedir bu makyajın biliyormusun ..

Canım kuaföre göre değişiyor fiyatları ama benim yaptıracağım yerde 50-100 arası.
Detayları da şöyle::
Markasını unuttum ama farklı bir marka ile yapılıyor bu makyaj.Malzemeleri diğerleri ile aynı değil yani.
Bir de makyaj sonrası yüze sıkılan bir spreyden bahsediyorlar.Bunun doğruluğunu bilmiyorum bir şey diyemem.
Bence o gün yapılması çok güzel porselen makyajın.Sonuçta tüm gün yüzümüzde olacak.Ne kadar kalıcı olursa o kadar iyi..

Ordan oraya gezilir mi canım hiç o gün fisfisfis Tabiki güvendiğin yerde yaptırman önemli ama biraz garip olur gibi ben makyajımı yaptırdımda geldim der gibi yinede sen bilirsin tabibilmiyorumkismile

Ordan oraya gezilir mi canım hiç o gün fisfisfis Tabiki güvendiğin yerde yaptırman önemli ama biraz garip olur gibi ben makyajımı yaptırdımda geldim der gibi yinede sen bilirsin tabibilmiyorumkismile

ablamın fikriydi :roflol: ama ..
saçma evet yaa..
neyse ben takdikleri ögrendim..zaten

kendime uyucak renklerimi biliyorum zaten..
alta ne renk sürülür ..renklerin uyumunu sprdum kuaföre

sen bilirsin ama makyajı önce yaptırırsan saçına fön makinesini tutarlarken ne kadar kalıcı olursa olsun akar makyajın ısıdan ve terden.kuaförde önce saçına şekil veriyolar fön makinesiyle işleri bitince seni makyaja alıyolar,makyajın bitince saçına devam ediyolar.

yerimsenibenaynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…