- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.901
cnm sir nasıl azalttı mı baya bilmiyorumkismile canın yanıyo mu çok senağlama
Yani gideceğim kuaförü belirledim.Düğünden 1 ay önce falan gidip rezervasyon yaptıracağım.
Ben porselen düşünüyorum canım.
şimdi bende inceledim. güzel birşeye benziyo. torbasız olmasıda bana yeter, ama nasıl temizleniyo bu acaba ? fiyatıda söylediğin gibiyse baya güzel kaydirigubbakcemile
cnm sir nasıl azalttı mı baya bilmiyorumkismile canın yanıyo mu çok senağlama
kızlar ben çok araştırdım, en son bir arkadaşla karşılaştık geçenlerde MAC de çalışıyomuş. hıhh dedim iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. ona sordum porseleni profesyonel eğitim almış kişiler yapabilir ve sertifikası olması gerekli dedi. heryer yaparım dermiş ama porselen diye normal yapıp sabitleştirici siprey sıkıp gönderirmiş ve bunu profesyoneller hariç kimse anlayamazmış.ama en az 2 kat fiyat alırlarmış.
tavsiyesi kendi kuaförünüze normal makyaj yaptırın ama sabitleyici siprey sıktırın aynı koruyuculuğu oda sağlar dedi.kötükedihüso
kızlar ben çok araştırdım, en son bir arkadaşla karşılaştık geçenlerde MAC de çalışıyomuş. hıhh dedim iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. ona sordum porseleni profesyonel eğitim almış kişiler yapabilir ve sertifikası olması gerekli dedi. heryer yaparım dermiş ama porselen diye normal yapıp sabitleştirici siprey sıkıp gönderirmiş ve bunu profesyoneller hariç kimse anlayamazmış.ama en az 2 kat fiyat alırlarmış.
tavsiyesi kendi kuaförünüze normal makyaj yaptırın ama sabitleyici siprey sıktırın aynı koruyuculuğu oda sağlar dedi.kötükedihüso
peki canım fiyatı ney porselen makyajın..
tüm detayları nedir bu makyajın biliyormusun ..
vereliniortakhaklısın...
peki bişey sorcam kıslar..
sacımı yaptırmadan önce başak bir kuaföre gitsem makyanı begendigim makyöze makyajı yaptırsam..ordan sonra sacımı yaptımaya gitsem nasıl olur..
saçmamı olur?..:tomato:
ik yaptırdığında yanıyo biraz ama sonra hiç yanmıyo ve 1 ay boyunca ohhh rahatsın tertemiz pamuk gibi :roflol:
Ordan oraya gezilir mi canım hiç o gün fisfisfis Tabiki güvendiğin yerde yaptırman önemli ama biraz garip olur gibi ben makyajımı yaptırdımda geldim der gibi yinede sen bilirsin tabibilmiyorumkismile
Bende başlıyım bir an önce bari 4 Ay kaldı azalır en azından azcıcık bilmiyorumkismile
ablamın fikriydi :roflol: ama ..
saçma evet yaa..
neyse ben takdikleri ögrendim..zaten
Bu arada kızlar yaşlar kaç?
Ben 23,5 yaşındayım
vereliniortakhaklısın...
peki bişey sorcam kıslar..
sacımı yaptırmadan önce başak bir kuaföre gitsem makyanı begendigim makyöze makyajı yaptırsam..ordan sonra sacımı yaptımaya gitsem nasıl olur..
saçmamı olur?..:tomato:
ben en yaşlınızım galiba 27 :hooray:
sen bilirsin ama makyajı önce yaptırırsan saçına fön makinesini tutarlarken ne kadar kalıcı olursa olsun akar makyajın ısıdan ve terden.kuaförde önce saçına şekil veriyolar fön makinesiyle işleri bitince seni makyaja alıyolar,makyajın bitince saçına devam ediyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?