2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Super87'cim (adını bilmiyorum da :)) sen yastıklarını ayrımı alacaksın yoksa koltuk takımının zaten öyle yastıkları var mı?

Cnm İstanbul hep böle ... Semti değiştirsem kuaförden çıkışta çok vakit kalmıyo malum İstanbul trafiğinde bi de uzak biyere gidip gelmek hem stüdyoda çekip ordan seçtiğin dış mekana gitmek çok zor bilmiyorumkismile Bide bikah salonundaki fotoğrafçıyı mecburi tutmuşlar dışarıdan getiremiyosun kendi fotoğrafçını ayrıca bide ona 350 tl verdik kafamçokkarıştı Ben kendimde profesyonel fotoğraf çektiğim için biraz fazla detay inceliyorum sanırım her fotoğrafçıyla anlaşamadık kaydirigubbakcemile:uhm:

kıslar ekleyemiyorum..kopyalanmıyor siteden..
bellona dominı lux takım bir bakın isterseniz girip...

bu arada ben stüdyo fotosu çekincez..
bilrsiniz belki yeni çıkmış..dergi gibi sınırsız çekiniyosun..albüm yapıyorlar normal resim degil..
300tl hatırladıgımagöre...
2 adet ailelere verrelim diye normal küçük resm vericekler..

Super87'cim (adını bilmiyorum da :)) sen yastıklarını ayrımı alacaksın yoksa koltuk takımının zaten öyle yastıkları var mı?
canım kendi yastıları var zaten
ama aksesuar olarak alıcam iki üç tane falan..
bi yerde görmüştüm de

kızlarrr Günaydınnn.
ben sızın hızınıza yetişemiyorum :))

Panaromik albümdür cnm.

Kızlar siz böyle anlatıyosunuzya, ben resmen tırsıyorum mafoldumben
Bugün tam 100 gün kaldı ama benim ortada hiçbirşey yok, yani bu anlattığınız koltuk,perde, aksesuar,halı ,beyaz eşya gibi şeylerin hiçbiri yok.sadece ıvır zıvır mutfak eşyasını hallettim.c.tesi nevresim yorgan yastığı halledicem.
mafoldumben

ya canım sende netten bak begen git al bence
gir istikbale..yataşa bellonya begen CADIARZU

Canım korkmana gerek yok.Bizim 77 günümüz kaldı bugün:)
Hem biz de daha almadık bunları,sadece şimdi karar veriyoruz.
Zaten kararı verince,alması kolay..

ya canım sende netten bak begen git al bence
gir istikbale..yataşa bellonya begen CADIARZU

yok canım yaa ben bu söylediklerinin hepsine maskodada girip baktım ama hiç içime sinen olmadı :çok üzgünüm:
başka markada aklıma gelmiyo, ordaki bütün mağazaları gezdim :uhm:

Biz de bugün öğleden sonra çıkacağız.
Koltukların siparişini vereceğiz ve nikah işlemlerine başlayacağız:)

Olur cnm hepsi merak etme son haftalarında bütün eşyaları halledenler var öyle bi yerden nasibin çıkar ki herşey gönlünce olur gittiğin mağazadan alır çıkarsınkaydirigubbakcemile5

yok canım yaa ben bu söylediklerinin hepsine maskodada girip baktım ama hiç içime sinen olmadı :çok üzgünüm:
başka markada aklıma gelmiyo, ordaki bütün mağazaları gezdim :uhm:

canım sen bir sitesine gir bak
tüm ürünler magzada olmuyorki..

benim eşyalar bellide şimdi dizayn aksesur bunları düşünüyorum kıslarzemuszemus

ben aksesuar tarzı şeyleri evlendikten sonra almayı istiyorum. böyle şartlanınca ben beğenemiyorum.ilerde gördükçe şu şuraya olur deyip veya şurası boş kaldı buraya birşey olsun deyip almak istiyorum alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…