- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.161
Olur cnm hepsi merak etme son haftalarında bütün eşyaları halledenler var öyle bi yerden nasibin çıkar ki herşey gönlünce olur gittiğin mağazadan alır çıkarsınkaydirigubbakcemile5
ben aksesuar tarzı şeyleri evlendikten sonra almayı istiyorum. böyle şartlanınca ben beğenemiyorum.ilerde gördükçe şu şuraya olur deyip veya şurası boş kaldı buraya birşey olsun deyip almak istiyorum alkisalkisalkis
77 günmüü eyvahedigeldismile
yok canım yaa ben bu söylediklerinin hepsine maskodada girip baktım ama hiç içime sinen olmadı :çok üzgünüm:
başka markada aklıma gelmiyo, ordaki bütün mağazaları gezdim :uhm:
ben aksesuar tarzı şeyleri evlendikten sonra almayı istiyorum. böyle şartlanınca ben beğenemiyorum.ilerde gördükçe şu şuraya olur deyip veya şurası boş kaldı buraya birşey olsun deyip almak istiyorum alkisalkisalkis
Canım senin koltuk takımı bu sanırımay resmen 2 ay kaldı yaw:1hug:
şimdiden doldurcam canım..ama uyumu göstern şeyler de almam gerek
ilerde degişik şeylerde alırım tabe:çok üzgünüm:şakkıdı
Canım senin koltuk takımı bu sanırım
Cnm lazzoni , doğtaş , kelebek mobilya ,renk mobilya he bide netten mutlaka rönesans mobilya diye gir ordada güzel yatak oda yemek odası felan var ... kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar,kına gecesini nasıl yapacaksınız?
Bir yer mi kiraladınız yoksa oturduğunuz semtte mi olacak?
Ben zaten fazla aksesuar sevmiyom, bide onların tozunu al işin gücün yoksa, bana sadece 15 de bir kadın gelecek :sm_confused:
ben uğraşamam tek tek toz almayla :umursamaz:
hemen bakıcam lazzoni ye baktım çok kaba hantal şeyler var. ama diğerlerine bakıcam çok sağolllll :Saruboceq:
Benimde salonda olucak ama daha yer bile bakmadımmmm :gitme:
http://www.ronesansmobilya.com/ cnm googleda arayınca çıkmıyo o yüzden link attım . Yatak odalarında boydan ayna var sürgülü yapmışlar çekince içi dolap değşik geldi bana görmemiştim hiç bide az ve öz eşyalar var gibi tabi sen bilirsinde yinede bi bak derim :hulya:
şimdi baktım aderse canım. yemek odalarında güzeller var. yani tabi görmeden yorum yapamıyorumda, resimden benim istediğim gibi sade sportif görünenler var hihoyyyt
Kızlar,gelinlikte takı olarak ne kullanacaksınız,karar verdiniz mi?
gönlüm inciden yana ama gelinliğimde taşlı...boshayallersmile
gelincikcimde fikir alıcam bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?