2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

şimdiden doldurcam canım..ama uyumu göstern şeyler de almam gerek
ilerde degişik şeylerde alırım tabe:çok üzgünüm:şakkıdı

yok canım yaa ben bu söylediklerinin hepsine maskodada girip baktım ama hiç içime sinen olmadı :çok üzgünüm:
başka markada aklıma gelmiyo, ordaki bütün mağazaları gezdim :uhm:

Cnm lazzoni , doğtaş , kelebek mobilya ,renk mobilya he bide netten mutlaka rönesans mobilya diye gir ordada güzel yatak oda yemek odası felan var ... kaydirigubbakcemile5

Kesinlikle bende böyle dşüünüyorum. Sırf olsun diye eşya almıcam. Sakin kafayla alınır hepsi şimdi zamanla yarışıyoruz içime sinen ne varsa alıyorum sinmeyeni salla gitsinnnnn canımız saolsun sonra alırız kocişimlee :lepi:bayanssulusmile

şimdiden doldurcam canım..ama uyumu göstern şeyler de almam gerek
ilerde degişik şeylerde alırım tabe:çok üzgünüm:şakkıdı

Ben zaten fazla aksesuar sevmiyom, bide onların tozunu al işin gücün yoksa, bana sadece 15 de bir kadın gelecek :sm_confused:
ben uğraşamam tek tek toz almayla :umursamaz:

Cnm lazzoni , doğtaş , kelebek mobilya ,renk mobilya he bide netten mutlaka rönesans mobilya diye gir ordada güzel yatak oda yemek odası felan var ... kaydirigubbakcemile5

hemen bakıcam lazzoni ye baktım çok kaba hantal şeyler var. ama diğerlerine bakıcam çok sağolllll :Saruboceq:

Arkadaşlar,kına gecesini nasıl yapacaksınız?
Bir yer mi kiraladınız yoksa oturduğunuz semtte mi olacak?

hiç sorma daha tutmadık aşkım kolay o iş diyor..
salonda istiyorum ben kendi semtimde tabiki..mutlaka
küçük salon olsun diyorum...

Ben zaten fazla aksesuar sevmiyom, bide onların tozunu al işin gücün yoksa, bana sadece 15 de bir kadın gelecek :sm_confused:
ben uğraşamam tek tek toz almayla :umursamaz:

canım bende sevmiyorum:umursamaz:
sade olcak benim ev..
detaylarımı düşünüyorum ben..genel uyumu bunu demk istedimfisfisfis

Ben mado yu ayarladım canım,bizim eve çok yakın büyük 6 katlı yer açtı 2 sene önce. sürekli giderdik oraya zaten.4 cü katta baktım birgün nişan yapıyolar.aklımda kalmıştı, bizim kına işi çıkınca araştırırken nette gördüm aradım anlaştık süper olacak inşallah :Saruboceq:

Benimde salonda olucak ama daha yer bile bakmadımmmm :gitme:

hemen bakıcam lazzoni ye baktım çok kaba hantal şeyler var. ama diğerlerine bakıcam çok sağolllll :Saruboceq:

http://www.ronesansmobilya.com/ cnm googleda arayınca çıkmıyo o yüzden link attım . Yatak odalarında boydan ayna var sürgülü yapmışlar çekince içi dolap değşik geldi bana görmemiştim hiç bide az ve öz eşyalar var gibi tabi sen bilirsinde yinede bi bak derim :hulya:

şimdi baktım aderse canım. yemek odalarında güzeller var. yani tabi görmeden yorum yapamıyorumda, resimden benim istediğim gibi sade sportif görünenler var hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…