- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.361
Tatlım ben sana yeni konu söylüyorum bunuda bugün annem sordu hani söyleyin bakalım. kız tarafı olarak düğünde damat beye ne takacaksınız CADIARZU
Tatlım ben sana yeni konu söylüyorum bunuda bugün annem sordu hani söyleyin bakalım. kız tarafı olarak düğünde damat beye ne takacaksınız CADIARZU
erkege saat künye takılır
Nişanlım hiç sevmez ki altın bişey takmayı alyans hariç :uhm:
duyduğuma göre saat takılırmışda, ben bu sene doğum gününde saat almıştım sevgilime
şimdi tekrar tekrar saçma olur saat takmak diye düşünüyorum. annemde diyoki tam altın takalım hem faydalı birşey olur diyo. olmazmı :uhm:
bende sevmem bizimkide sevmez vereliniortak
kıslar o size ne takıcak?
setmi sette bozduruluca çok zarar ediliyrmuş..
babam 10 tane istedi..
bizimki 5 e indirdi beştane ikili burma takıcak..boshayallersmile
Baban mı istedi :uhm: Bizde böyle şeylerin lafı bile olmadı ... Kayınepederim adana burması yapıp kenara atmış baya ... şimdi bana bunların hepsini istersen bozdur kendi gönlüne göre alalım kalsın diyosanda diğer takılarını alalım dedi kaydirigubbakcemile
babam istedi derken şöyle yane
misafirlerin yanında degil..onlara da bişey demedi ama bana sordu ne takıcak diye..
10 tane takarmı dedi bende gücü yettiği kadar takıcak dedim böyle yane..kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
valla bizdede hiç ne takacaksın ne alacaksınız muhabbeti olmadı.bizimkiler lafını bile etmezler.geçen ben sevgilime şaka yollu dedim bana yüz görümlüğü ne takıcan diye, tabiki bizimki dünyadan bir haber olduğu için o ne dedi. anlattım sonrada bir çeyrek takarım diyecektiki neyi layık görürsen diye cümlenin sonuna ekleyince lafını yutmak zorunda kaldı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?