- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.381
valla bizdede hiç ne takacaksın ne alacaksınız muhabbeti olmadı.bizimkiler lafını bile etmezler.geçen ben sevgilime şaka yollu dedim bana yüz görümlüğü ne takıcan diye, tabiki bizimki dünyadan bir haber olduğu için o ne dedi. anlattım sonrada bir çeyrek takarım diyecektiki neyi layık görürsen diye cümlenin sonuna ekleyince lafını yutmak zorunda kaldı sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
babamda zaten kendi için degil..
ben sizin geleceginiz için söyliyorum..
ilerde ev alırsın onun için demişti. falan aklinialirimsmile
kıslar benim bir tanıdıgım eşine imitasyon set taktırdı..
sette takmaz zaten bende takmam..başa bela açar hırsız girer düşüncesiyle falan..
aldırtmadı..:sm_confused:
sevgilim zaten yurt dışında okuduğu için pek adet falan filan haberi yok, ailesi ne derse o oluyo açıkçası.
mesela nişanda bana sadece ince bir set taktılar, biz yemekli çok güzel nişan yaptık düğün gibiydi. ama ne onlar nede yakınları yani davetlileri en ufak bir takı takmadılar. sonrada bizim adetimizde yok deyip işin içinden çıktılar ohaoldumsmile düğün içinde bir beklentim yok yani anlayacağınız kendileri biraz cimriler :1ninca:
o ne demek yaa hırsız girer falan diye, bana hiç inandırıcı gelmedi :uhm:
valla ben sahte herşeye karşıyım. sevgilimde bunu bilir. sahte takacaklarına hiç takmasınlar daha iyiklava:
kıs istememiş canım..
inandırıcı gelemeyen ne:uhm:
kızın istememesi inandırıcı gelmedi. yani bahane edilmiş. onların taktıkları sete gelinceye kadar oooo eve bir hırsız girse artık insanların iç çamaşırına kadar alıyo.
takılan takılar bankada kasaya koyulur, paralarda bankaya hesaba yatırılır olur biter. yani hırsızı bahane etmiş benceakannehir
Herkesin kendi tercihi canım ... Kız öyle istemiş öyle olmuş demekki. İsterlerse yağkut elmas taksınlar.Ama şuna katılıyorum takılmış olsun diye set taktırmazdım ben madem o kadar altını varmış setide eksik kalsaydı neyse biz kendi işimize bakalım kaydirigubbakcemile2
set takmak kroca geliyor ona açıkcası alsanaalsanasmile
kıs takmıcayagı şeyi aldırmamış bunun neresi inandırıcı gelmedi anlamdım dogrusu:sm_confused:
neden bahane etsin..
kısın ihtiyacı yok
90 milyar takı takıldı düğünde..
bu miktar kısın seti istememesine yeter umarım..sengözlerimebaksanab
sevgilim zaten yurt dışında okuduğu için pek adet falan filan haberi yok, ailesi ne derse o oluyo açıkçası.
mesela nişanda bana sadece ince bir set taktılar, biz yemekli çok güzel nişan yaptık düğün gibiydi. ama ne onlar nede yakınları yani davetlileri en ufak bir takı takmadılar. sonrada bizim adetimizde yok deyip işin içinden çıktılar ohaoldumsmile düğün içinde bir beklentim yok yani anlayacağınız kendileri biraz cimriler :1ninca:
Günaydın canımm opuyorumnanaktan
eee aldıklarınızı eklemiyorsunuz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?