2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sevgilim zaten yurt dışında okuduğu için pek adet falan filan haberi yok, ailesi ne derse o oluyo açıkçası.
mesela nişanda bana sadece ince bir set taktılar, biz yemekli çok güzel nişan yaptık düğün gibiydi. ama ne onlar nede yakınları yani davetlileri en ufak bir takı takmadılar. sonrada bizim adetimizde yok deyip işin içinden çıktılar ohaoldumsmile düğün içinde bir beklentim yok yani anlayacağınız kendileri biraz cimriler :1ninca:

kaydirigubbakcemile3

babamda zaten kendi için degil..
ben sizin geleceginiz için söyliyorum..
ilerde ev alırsın onun için demişti. falan aklinialirimsmile

kıslar benim bir tanıdıgım eşine imitasyon set taktırdı..
sette takmaz zaten bende takmam..başa bela açar hırsız girer düşüncesiyle falan..
aldırtmadı..:sm_confused:

o ne demek yaa hırsız girer falan diye, bana hiç inandırıcı gelmedi :uhm:
valla ben sahte herşeye karşıyım. sevgilimde bunu bilir. sahte takacaklarına hiç takmasınlar daha iyi klava:

O konuda çok şanslıyım sanırım dolu dolu takıyolar her seferinde kaydirigubbakcemile2 Düğünde nolcak bakalım

o ne demek yaa hırsız girer falan diye, bana hiç inandırıcı gelmedi :uhm:
valla ben sahte herşeye karşıyım. sevgilimde bunu bilir. sahte takacaklarına hiç takmasınlar daha iyi klava:

kıs istememiş canım..
inandırıcı gelemeyen ne:uhm:

kıs istememiş canım..
inandırıcı gelemeyen ne:uhm:

kızın istememesi inandırıcı gelmedi. yani bahane edilmiş. onların taktıkları sete gelinceye kadar oooo eve bir hırsız girse artık insanların iç çamaşırına kadar alıyo.
takılan takılar bankada kasaya koyulur, paralarda bankaya hesaba yatırılır olur biter. yani hırsızı bahane etmiş benceakannehir

set takmak kroca geliyor ona açıkcası alsanaalsanasmile
kıs takmıcayagı şeyi aldırmamış bunun neresi inandırıcı gelmedi anlamdım dogrusu:sm_confused:
neden bahane etsin..
kısın ihtiyacı yok

90 milyar takı takıldı düğünde..
bu miktar kısın seti istememesine yeter umarım..sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Herkesin kendi tercihi canım ... Kız öyle istemiş öyle olmuş demekki. İsterlerse yağkut elmas taksınlar.Ama şuna katılıyorum takılmış olsun diye set taktırmazdım ben madem o kadar altını varmış setide eksik kalsaydı neyse biz kendi işimize bakalım kaydirigubbakcemile2

:hulya:şakkıdı

Ben bu akşam erken kaçıyorum kıslarr nişanlımla alışveriş yapcass ii akşamlarr kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

tatlım bak işte işin içinden iş çıkıyo, şimdi set istememiş hırsız falan dedin şimdide sevmiyo takmayı diyosun.90 bin falan onlarıda hırsız alır o zaman kaydirigubbakcemile3 sırf gösteriş olsun diye set taktırmasaymış onun yerine kullanacağı birşey taktırsaymış ( mademki sormuşlar ne alalım diye )
benimki sadece yorum,tanımam etmem ayrıca bana laf düşmez sen söyledin bende yorum yaptım :sm_confused:

vakit geldi, bende kaçar, iyi akşamlar.
Lindadrk iyi alışverişler , anlat bize neler aldığınızı yarın kaydirigubbakcemile

Günaydın kıslarrrrr opuyorumnanaktan dün dışarı çıkmışken hadi bu seferde kendimize bişeyler alalım dedik çeyizlik bişe almadan döndük yani kaydirigubbakcemile Ama benim gözüm hala geçerken tabak çanaklara takıldı. Nişanlım bile diyoki inanamıyorum sana senin gibi alışveriş yaparken gözü bişey görmeyen kişi artık hiç kıyafetlere bakmıyoda bunlara gözü takılıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Evimin işlerini bitiriyim efsane geri döncek dedim bende :lepi:

:roflol:
:roflol: ne tesadif benimkilerde.

günaydın kıslar...

ilahi lındark aynen yakaydirigubbakcemile3
artık pek bakamıyorum ama almayıda ihmal etmiyrm arada..
ama alıncada kendimi suçlu hissediyorum..
kendi kendime ay diyorum eve şunu almam gerekirdi falan oluyorum:1rolleyes:

ama çok şükür alıyoruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…