- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.401
günaydın kıslar...
ilahi lındark aynen yakaydirigubbakcemile3
artık pek bakamıyorum ama almayıda ihmal etmiyrm arada..
ama alıncada kendimi suçlu hissediyorum..
kendi kendime ay diyorum eve şunu almam gerekirdi falan oluyorum:1rolleyes:
ama çok şükür alıyoruz opuyorumnanaktan
Ben bu hallere düşcek insanmıydım yaaa kaydirigubbakcemile3 Gerçekten dediğin gibi bişe görüyorum dalıyorum mağazaya sonra ya boşver birsürü ayakkabım var onun yerine eve şunu alıyım diyorum çıkıyorumkaydirigubbakcemile Ama efsane çok fena geri döncekkkk hele bi düğünü atlatıyım :lepi::dance:
Amannnnn herşey zamanında güzel bugünlerimizi kim geri vericek bize niye çalışıyoruz yicez içcez giycez tabi:dance:
kıslar yer kaplamıcak kitaplıgı falan olmacak duvar rafı gibi..
plazma tv ünitesi istiyorum..
bulursanız benim için ekleyin olurmu...
siyah yada beyazkaydirigubbakcemile2
lindadrk ben senden ümitliydim dün , kesin birşeyler alır bizede kopya verir diye ama elin boş gelmişsin ohaoldumsmile
Evet aslında her akşam elimde torba poşet dalıyorum eveBizimkilerde şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Bu akşam çıkıcam yine bornoz takımı bakıcam hala alamadım :hulya:
ya bu bornoz takımı tek tek olsa olmuyomu ?ben pudra pembesi istiyorum ama erkekte güzel olmaz,onunkinide krem düşünüyorum.bu renklerde takım yok. ben tek tek alsam olmazmı?:uhm:
Alınıyo canım ama zaten set olanlarda bayan erkek farklı renkte oluyo mesela pudra pembesi ve krem rengi gibi :hulya: Ama set almak zorunda da değilsin modelleri uyumlu oluyo diye bakıyorum bende özellikle özdileğin bamboo serisi süper bambu kamışından yapılıyomuş çok kullanışlı:hulya:
Bak tatlım ider mobilya nın sitesinde buldum kaydirigubbakcemile
bunlar küçük iyi ama canım..
şöyle duvarda duranlar olsun diyorum ben..bayanssulusmile
bu tv sehpalarını anımsatıyor he birde vitrin içine konan tv gibi
vitrrine benziyorlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?