2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben bu hallere düşcek insanmıydım yaaa kaydirigubbakcemile3 Gerçekten dediğin gibi bişe görüyorum dalıyorum mağazaya sonra ya boşver birsürü ayakkabım var onun yerine eve şunu alıyım diyorum çıkıyorumkaydirigubbakcemile Ama efsane çok fena geri döncekkkk hele bi düğünü atlatıyım :lepi::dance:

aynen aynen:roflol::roflol:
bundan öncesinde hep alırdım..
bu zamana kadar hiç çeyizime bir çöp almamışımdır..
hep kıyafete iyikide öyle yapmışım..
bana derlerdi aman kısım çula çaputa para verme çeyiz aldı diye tınlamazdım.kilmaz:
iyikide tınlamamışm her şeyin yeri ayrı yahu
şimdi bi seferde çogunu aldım
o kadar da zor bişey degilmişki..:sm_confused:

Amannnnn herşey zamanında güzel bugünlerimizi kim geri vericek bize niye çalışıyoruz yicez içcez giycez tabi:dance:

lindadrk ben senden ümitliydim dün , kesin birşeyler alır bizede kopya verir diye ama elin boş gelmişsin ohaoldumsmile

kıslar yer kaplamıcak kitaplıgı falan olmacak duvar rafı gibi..
plazma tv ünitesi istiyorum..
bulursanız benim için ekleyin olurmu...
siyah yada beyazkaydirigubbakcemile2

kıslar yer kaplamıcak kitaplıgı falan olmacak duvar rafı gibi..
plazma tv ünitesi istiyorum..
bulursanız benim için ekleyin olurmu...
siyah yada beyazkaydirigubbakcemile2

aynen bende düz birşey istiyorum, gerek yok öyle kalabalık birşeylere.
ben avcılara giderken yol üstünde gördüm birtane ama markasını hatırlamıyorum. bu haftasonu koltuk takımı için gidip oralara bakıcam görürsem foto çekerim :dance:

lindadrk ben senden ümitliydim dün , kesin birşeyler alır bizede kopya verir diye ama elin boş gelmişsin ohaoldumsmile

Evet aslında her akşam elimde torba poşet dalıyorum eve Bizimkilerde şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Bu akşam çıkıcam yine bornoz takımı bakıcam hala alamadım :hulya:

Evet aslında her akşam elimde torba poşet dalıyorum eve Bizimkilerde şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Bu akşam çıkıcam yine bornoz takımı bakıcam hala alamadım :hulya:

ya bu bornoz takımı tek tek olsa olmuyomu ?ben pudra pembesi istiyorum ama erkekte güzel olmaz,onunkinide krem düşünüyorum.bu renklerde takım yok. ben tek tek alsam olmazmı?:uhm:

ya bu bornoz takımı tek tek olsa olmuyomu ?ben pudra pembesi istiyorum ama erkekte güzel olmaz,onunkinide krem düşünüyorum.bu renklerde takım yok. ben tek tek alsam olmazmı?:uhm:

Alınıyo canım ama zaten set olanlarda bayan erkek farklı renkte oluyo mesela pudra pembesi ve krem rengi gibi :hulya: Ama set almak zorunda da değilsin modelleri uyumlu oluyo diye bakıyorum bende özellikle özdileğin bamboo serisi süper bambu kamışından yapılıyomuş çok kullanışlı:hulya:

pudra pembeyle krem hiç görmedim. özdilektemi var ? bambudan olunca suyu dahamı güzel çekiyo ? ben anlamamda biraz bilgilendirirmisin ?CADIARZU

Bak tatlım ider mobilya nın sitesinde buldum kaydirigubbakcemile

bunlar küçük iyi ama canım..
şöyle duvarda duranlar olsun diyorum ben..bayanssulusmile
bu tv sehpalarını anımsatıyor he birde vitrin içine konan tv gibi
vitrrine benziyorlmaz:

Günaydın kızlar:)
Ben de şimdi çıkıyorum.
Bugün yemek masası ve köşem koltuk takımlarına bakacağız.
Pff yoruldum artık..

bunlar küçük iyi ama canım..
şöyle duvarda duranlar olsun diyorum ben..bayanssulusmile
bu tv sehpalarını anımsatıyor he birde vitrin içine konan tv gibi
vitrrine benziyorlmaz:

o zaman sen hiç ünite falan alma bence,sadece plazmayı duvara monte ettireceksin, çünkü tv üniteleri yerde oluyo.ben altta 2 tane çekmecesi olsun diyorum foto albümlerini koymak için, bide dvd koyacak yerinin olması gerek :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…