2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben nikahtan hemen sonra çıkarıcam ama :)
çünki memlkete gidicez annemlerle..
normal kıyafetlerimi giyicem nikahtan sonra.

YKZ büstiyeri sormuşsun canım. Önceki mesajları şimdi okudum. Gelinliğine göre büstiyer giyilip giyilmemesi değişiyor. Bi modaevinde denedim içime büstiyer verdiler; bi de pronoviasta denedim hiç çamaşır yoktu almanıza gerek yok dediler.

tşk ederim
konu biraz açıklığa kavuştu sanrım
herkese göre değişiyor heralde
bende b,razcık göbüş var da gelnlikçi bana o yüzden al dedi
ama g... slerimi çok yukarı doğru kaldırınca rahatsız oldum açıkçası ama biraz daha ince gösteriyor bedenimi

ayy kızlar benim pc çöküyo galiba ohaoldumsmile
sürekli 503 diye hata veriyo sayfayı açamıyorum.
neyse ben konuları takip etmeye çalışıyorum yinede.

lindadrk haftasonu bide taçın fabrikasına gidicem demiştimya, gittim ama fiyatlar aynı mağazalarla, oraya kadar yorulmaya gerek yok

büstiyer konusundada kısslarrr
gelinlik daha güzel düzgün duruyo, göbekle falan alakası yok,
benim gelinlikçi her giydirdiğine ayrı büstiyer giydirdi kaydirigubbakcemile3

Büstiyer mi?
Ben hiç almadım öyle bir şey kızlar..
Kaliteli güzel bir gelinlik iç çamaşırı aldım.
Çok da güzel durdu gelinliğimin altında.
Zaten gelinliğin içinde sert durması için şeyler var,hiç kırışmıyor bile gelinliğin üst kısmı.

valla büstiyerle bence daha güzel duruyo ama tabi gelinlikçi neyi uygun gördüyse, mesela bana bitanede büstiyer gibi gilinlik giydirdi onda hiç ekstra büstiyere gerek olmadı zaten kalıp gibi duruyo bayanssulusmile

lindadrk haftasonu bide taçın fabrikasına gidicem demiştimya, gittim ama fiyatlar aynı mağazalarla, oraya kadar yorulmaya gerek yok

Anladım cnm iyi oldu bu . Aklımdaydı çünkü gitmeye gerek yok o zaman

büstiyer konusundada kısslarrr
gelinlik daha güzel düzgün duruyo, göbekle falan alakası yok,
benim gelinlikçi her giydirdiğine ayrı büstiyer giydirdi kaydirigubbakcemile3

Bende alıyım o zaman bitane gerçi toparlayıcı etkisi varsa ben 34 bedenden kaç bedene inerim bilmiyorum :uhm:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…