2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bi günaydında benden opuyorumnanaktan Ya ben bu saatlere alışamadım ya da artık bünyem iflas bayrağını çekmeye başladı turkbayragi 2 sabahtır işe en az 1 saat geç kalıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Bi günaydında benden opuyorumnanaktan Ya ben bu saatlere alışamadım ya da artık bünyem iflas bayrağını çekmeye başladı turkbayragi 2 sabahtır işe en az 1 saat geç kalıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ilahi lındarkkaydirigubbakcemile3
:mymeka:AKŞAM ERKEN YAT

nikah ne zaman canım..

ay kıslar bu perşembe günü nikahım var anam saatler kaldı yahu..
bekarlıga veda.. kimlik üzerinde ama şimdilik..

felaket yorucu geçmeye başladı kızlar günler

Gün geçtikçe dahada sıklaşıcak sanırım kaydirigubbakcemile yaa düğün hazırlığı yapanlara 3 ay izin olsa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ilahi lındarkkaydirigubbakcemile3
:mymeka:AKŞAM ERKEN YAT

Akşam erken yatmak ne mümkün cnm zaten 7 gibi işten çıkıyosun sonra mutlaka bi iş oluyo dışarı çıkıyosun git orda yemek ye iki mağaza dolaş beğen karar ver 10 oldu kaydirigubbakcemile O saatten sonra eve geliyorum biraz dinleniyorum evdekilerle vakit geçiriyorum en erken 12de yatabiliyorum kafamçokkarıştı

kızlar ben nikah düğün tarhilerimi aldım balayımı yaptırdım ortada ne eşya var nede ev kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım.
üzülme bu konuda yanlız değilsin :lepi:
benimde hiçbir eşyam yok ortada 27.06 da tarih.
hatta daha düne kadar ortada gelinliğin g si yoktu :roflol:

yatmak da istemiyor dimi insan..
son bekar günlerimde doya doya evime bakyım diyeboshayallersmile

Benimkide Temmuzda benimde sadece çok detaylı mutfak eşyalarım var A'dan Z'ye. kaydirigubbakcemile3 Bide Yorgan yastık nevresim Battaniye var başkada hiçbişeyim yok :lepi: Düğün fotoğrafçısı bile var ama ortada Gelinlikten eser yok bayanssulusmile

Hadi canlanalım kıslarrr yok mu şöyle güzel ciciler alan fikir verecek olann :lepi: Fotoğraf ekleyin bişe yapın :teytey:

super87 sabah sabah zaten yorgunuz enerjimiz yok,bide hatırlatıyosun bizi duygusala bağlıyosun kaydirigubbakcemile3

hem gider hem aglarımkaydirigubbakcemile3

hayatın kanunları neyse açmıyım

laylay teyyyyy:teytey:yasakkelimealkisalkisalkis
Şenizbalayına gidicekmişizde oooŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…