2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar benim çamaşır makinesi bulaşık makinesi yatak odası halılar mutfak adan z ye herşey tamam elektirik süpürgesi ütüler fln yani o ufa tefek herşeyim tamam ama mobilyaları almadım gelinliği almadım ev kiralamadım kaydirigubbakcemile3 ama nikah günü balayı tamam ilk onlar lazımmış gibi

hem gider hem aglarımkaydirigubbakcemile3

hayatın kanunları neyse açmıyım

laylay teyyyyy:teytey:yasakkelimealkisalkisalkis
Şenizbalayına gidicekmişizde oooŞeniz

Ooooo nereye gidiyosunuz bakalımmmmaklinialirimsmile

ne fotosu canım mesela

Aldıklarımızı ekliyoruz ya ..Yada fikir olsun diye netten model felan koyup yorum yapıyoruz o anlamda dedim yerimseniben

Sen yine bize göre baya bi halletmişsin fisfisfis

ya antalya ya kıbrıs..seceneklerimiz ...olmadı kuşadası belli degil daha canım...

kıslar yatak örtüsü aldınızmı..brıllantınkilere baktınız mı?

Antalyaya gelin Antalyaya:)
Benim yatak örtülerim yaptırıldı canım.
Annem kayınvalidem sağolsunlar donattılar:)

diktirdiniz öylemi..
bizm orda çok pahalıya ..markasıda yoktu..

Valla burda da pahalı canım.
Saten benimki de..
Ama pahalı mahalı diktirdi benim anneler:)
Pullu mullu pek de güzeller:)
Tabii bunların dışında günlük kullanım için olanlar da varç
Bir tane de abimin benim için Hindistandan aldığı var,vaavvv ne çok şeyim varbayanssulusmile

diktirdiniz öylemi..
bizm orda çok pahalıya ..markasıda yoktu..

Valla hazırlarıda pahalı dikilmişleri ne kadara patlıyo bilmiyorum. 500 civarından başlıyo sanırım CADIARZU Ben Kervan'ın ürünlerini çok beğeniyorum çok şıklar ordan bakmıştım set olarak vardı. Yatak örtüsünün haricinde içinde aynı yatak örtüsünün kumaşından saten nevresim takımıda var ayrıca 2 tane banyo havlusu vardı biraz pahalıya geldi ama fransız dantelleri felan var çok sade ama şık duruyo 1.330 tl'ye aldım :kedi: boshayallersmile

aynen bende klasik istiyorum şık olucak
brıllante begendigim var zaten..

çokmuş yahu...
benim alcagım 435 falan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…