- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.001
ayy ben çok severim tantuniyi cokacimcoook
bizim super87 nereye kayboldu ? kesin yine çeyiz alıyo gamyoncuiremsu
iyi hatırlattın,bizim işler sarpa sardı inegöl için,akıl verin napıcam kızlar
pazar günü bizde inegöle gidecektik, ama şöyle bir problem var.
babam çok anlar böyle şeylerden yani ne kullanışlıdır ne değildir fiyatı falan bide oraları çok iyi bilir.
ben sizi götürürüm dedi, ama şimdi babam gelirse kayınpeder bende geleyim diyecek, görümcem zaten hiç eksik kalmaz kesin geleyim diyecek. ama babam hayatta ben öyle sürü gibi dolaşmayı sevmem onlar gelirse beni karıştırma diyo. napıcam,sadece ikimiz gitsek hiç anlamayız bizi kesin kandırır kalitesiz birşeye dünya para derler kanarız bizde mafoldumben
kıslar siz eşyaları peşin mi alıyorsunuz..
kıslar siz eşyaları peşin mi alıyorsunuz..
Evet canım beyaz eşyalar mobilyalar halısından perdeye hepsi peşin oluyo bizim. Çok daha uyguna geliyo özellikle beyaz eşyalarda yaşadık biz bunu vereliniortak Güzel fiyat kırıyolar. Bi tek küçük ev aletlerimi ( kettle , tost makinesi , ekmek kızartma , fritöz , ütü ) aldım 659 tl felan tuttu onu taksitle aldım vadesi kısa zaten çok yormuyo beni
Evet canım beyaz eşyalar mobilyalar halısından perdeye hepsi peşin oluyo bizim. Çok daha uyguna geliyo özellikle beyaz eşyalarda yaşadık biz bunu vereliniortak Güzel fiyat kırıyolar. Bi tek küçük ev aletlerimi ( kettle , tost makinesi , ekmek kızartma , fritöz , ütü ) aldım 659 tl felan tuttu onu taksitle aldım vadesi kısa zaten çok yormuyo beni
yok kızlar bizde şöyleki babam gelmek istemiyo ben özellikle gelsin istiyorum çünkü çok bilgilidir böyle alışverişlerde, avukat ama aynı zamanda ticaretle uğraşıyo yani kalitelisini kalitesizi biliyo o yüzden. ama karşı taraf anlamıyo. zaten bizim beğendiğimiz olacakta beğendiğimizin kaliteli birşey olduğunu kumaşının kullanışlı olduğunu anlamayız babam anlar,adamlar leke tutmaz diyo ama ilk günden leke oluyo ve çıkmıyo, herkes sahtekar olmuş.karşı taraftan bir kişi anlasa sadece o bizimle gelsin derim babam gelmez ama onlar anlamadıkları gibi bide bilmiş havasındalar sırf kalabalık yani bilmiyorumkismile
sen beyaz eşyayı ne almıştın ? super87 bosh almıştı onu hatırlıyorumda !?
ben hala karar veremedim ?
o yüzden bu kadar streslisin eşya konusunda...
ben hiç zorlanmadım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?