2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben gün saymıyorum hiç...
hiçte saymadım..daha dün sözlendim nasıl zaman gecti anlamdım ki...

gün saymayıda hiç sevmem...asker yolu beklediğim içinalsanaalsanasmile

ben önceden yemezdim tantuni
nişanlım beni de alıştırdı :)
kızlar 7-11 nisanda da ankarada var mobilya fuarı
gelin beraber gezelim :)

pazar günü bizde inegöle gidecektik, ama şöyle bir problem var.
babam çok anlar böyle şeylerden yani ne kullanışlıdır ne değildir fiyatı falan bide oraları çok iyi bilir.
ben sizi götürürüm dedi, ama şimdi babam gelirse kayınpeder bende geleyim diyecek, görümcem zaten hiç eksik kalmaz kesin geleyim diyecek. ama babam hayatta ben öyle sürü gibi dolaşmayı sevmem onlar gelirse beni karıştırma diyo. napıcam,sadece ikimiz gitsek hiç anlamayız bizi kesin kandırır kalitesiz birşeye dünya para derler kanarız bizde mafoldumben

ben herbişeyimi kendim begendim..
herşeyi bana bırakrı aşkım..
ben begenirim bu iyi bu olsun derim
ondanda not alırım o kadar

Aynen ya bendede öyle bi sorun vardı. Nişanlımla arabayla gidicektik bu sefer hemen benim ablam eniştem atladı olaya çok meraklılar hazır araba boş bizde gelelim dediler :bbo: diğer taraftan görümcem ve eşide bizde aynı şekilde iki tarafın ortasında kaldım. Ona gelme desem diğerine ayıp buna gelme desem diğerine kafamçokkarıştı Nişanlımda arabayla gitmiyoruz ben biletleri aldım otobüsle sabah gidip akşam dönücez dedi bakıp fikir edinicez zaten ev daha belli değil tutulduğundada almaya beraber gideriz dedi iki tarafında gönlü oldu yoksa işimiz yaştı eyvahedigeldismile En azından fikir edinicez eğer orda beğendiğmiz tarzda bişey yoksa artık İnegöl defterini kapatıp İstanbulda nereler varsa gezip dolaşıcaz kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

biz sadece koltuk takımını peşin aldık
zaten genelde bütün kartlarda kampanya var
peşin fiyatına taksit yapıyorlar

yok kızlar bizde şöyleki babam gelmek istemiyo ben özellikle gelsin istiyorum çünkü çok bilgilidir böyle alışverişlerde, avukat ama aynı zamanda ticaretle uğraşıyo yani kalitelisini kalitesizi biliyo o yüzden. ama karşı taraf anlamıyo. zaten bizim beğendiğimiz olacakta beğendiğimizin kaliteli birşey olduğunu kumaşının kullanışlı olduğunu anlamayız babam anlar,adamlar leke tutmaz diyo ama ilk günden leke oluyo ve çıkmıyo, herkes sahtekar olmuş.karşı taraftan bir kişi anlasa sadece o bizimle gelsin derim babam gelmez ama onlar anlamadıkları gibi bide bilmiş havasındalar sırf kalabalık yani bilmiyorumkismile

kıslar siz eşyaları peşin mi alıyorsunuz..

Evet canım beyaz eşyalar mobilyalar halısından perdeye hepsi peşin oluyo bizim. Çok daha uyguna geliyo özellikle beyaz eşyalarda yaşadık biz bunu vereliniortak Güzel fiyat kırıyolar. Bi tek küçük ev aletlerimi ( kettle , tost makinesi , ekmek kızartma , fritöz , ütü ) aldım 659 tl felan tuttu onu taksitle aldım vadesi kısa zaten çok yormuyo beni

anladım kıslar...
hihoyyytşakkıdı

sen beyaz eşyayı ne almıştın ? super87 bosh almıştı onu hatırlıyorumda !?
ben hala karar veremedim ?

İşin zor o zaman bilmiyorumkismile Nişanlın ne diyo bu duruma sen en iyisi hiç haber verme kimseye cumartesi kalkın babanı nişanlını alıp gidin kaydirigubbakcemile3

sen beyaz eşyayı ne almıştın ? super87 bosh almıştı onu hatırlıyorumda !?
ben hala karar veremedim ?

ya canım baksana netten...
en iyi en başte gelen..
tüketici yorumlarını flan..
ben böyle araştırp karar vermiştim....

bayanssulusmilearaştırmacı ruhumbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…