- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.961
Şimdiki hali biraz daha süslü.
Bir de üstlerine not kağıtlarını iliştirdim mi tamamdır:)
Bu arada arkalarında da minik mıknatıs var benimkinin,buzdolabı süsü olarak kullanılacak.
Lavanta kesesi olarak hazırladım.Şeker olunca içinde,içini açıyorlar şekeri alıp atıyorlar.Üzülürüm ben emeklerime..
Evet öyle oluyo malesef geriye tül kalıyo gamyoncuiremsu
Canım ben tül dışındaki malzemeleri bi internet sitesinden aldım.Harika bir site ve çok güvenilir.İnanılmaz uygun ve güzel şeyler var.Eğer istersen sana özelden linkini atabilirim.Her şey satılıyor orda.
Buradan diğer sitelerin linkini vermek yasak değil mi?
Ayrıca o sitede tül de var.
Canım ben tül dışındaki malzemeleri bi internet sitesinden aldım.Harika bir site ve çok güvenilir.İnanılmaz uygun ve güzel şeyler var.Eğer istersen sana özelden linkini atabilirim.Her şey satılıyor orda.
Bakan var mı kızlar?
valla bayıldım ben bu siteye
kına için baktım birşeyler. görüyorum herkes keselere koyuyo, burda bir sayfada arkadaşlardan biri kutucuklara koymuştu o çok hoşuma gitmişti aradım bulamamıştım. burda var hemen sipariş vericem :lepi:
Yaa bende çok beğendim sipariş giricem akşam nişanlıma gösteripp acaba kargo ücreti felan nasıl ? Esrant canım sen almışsın ne kadar sürede geliyo güvenilir bi site sanırım sorun çıkmaz.
Canım kaç gnde geldiğini inan unuttum çünkü ben alalı bi kaç ay oluyor.
zaten sen sipariş verdikten sonra onlar arıyor.ya da sen ararsın her şeyi sorarsın.
fiyatlar makul zaten.
Ben parayı havale ile göndermiştim hiç sorun çıkmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?