2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu arada arkalarında da minik mıknatıs var benimkinin,buzdolabı süsü olarak kullanılacak.
Lavanta kesesi olarak hazırladım.Şeker olunca içinde,içini açıyorlar şekeri alıp atıyorlar.Üzülürüm ben emeklerime..

Evet öyle oluyo malesef geriye tül kalıyo gamyoncuiremsu

Evet öyle oluyo malesef geriye tül kalıyo gamyoncuiremsu

Canım ben tül dışındaki malzemeleri bi internet sitesinden aldım.Harika bir site ve çok güvenilir.İnanılmaz uygun ve güzel şeyler var.Eğer istersen sana özelden linkini atabilirim.Her şey satılıyor orda.

lindadrk eminönü bu tür şeylerin cenneti gibi, ne ararsan bulabilirsin,
keşke benimde yapmaya vaktim olsaydı :hulya: gerçi bizim yaklaşık 500 tane falan olacak, hayatta yapamazdım kaydirigubbakcemile3

benim nikah şekerim belli sadece siparişini vermek kaldı, davetiyeler içinde matbaayla anlaştık tanıdıkmış zaten. onlar hazır sayılır

Evet cnm verebilirsin bakıyım bende bi . Tabi Eminönünede gidicem kaydirigubbakcemile

Ayyy çok saol cnm yaa bana böyle bi yer lazımdı bayıldım ben bunlara hemen hemen eminönünde ne varsa aynılarıı :hulya: Bunların yerleri nerde acaba iletişim bilgilerinde sadece hesap numaraları var .Fiyat olarak inceliyim bakıyım bii

Yaa bende çok beğendim sipariş giricem akşam nişanlıma gösteripp acaba kargo ücreti felan nasıl ? Esrant canım sen almışsın ne kadar sürede geliyo güvenilir bi site sanırım sorun çıkmaz.

Yaa bende çok beğendim sipariş giricem akşam nişanlıma gösteripp acaba kargo ücreti felan nasıl ? Esrant canım sen almışsın ne kadar sürede geliyo güvenilir bi site sanırım sorun çıkmaz.

Canım kaç gnde geldiğini inan unuttum çünkü ben alalı bi kaç ay oluyor.
zaten sen sipariş verdikten sonra onlar arıyor.ya da sen ararsın her şeyi sorarsın.
fiyatlar makul zaten.

Ben parayı havale ile göndermiştim hiç sorun çıkmadı bende.

Kargo ücretinide biz karşılıyoruz yani dimi ? Eminönüne gitmeye değmez yaa fiyatları çok uygunn boşa işten izin alıp bütün günümü deli gibi oralarda dolanarak geçiriyorum valla çok saolll çok iyi oldu bu hemen giriyorum sipariş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…