2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ayy benim görümcem Allah'a şükür bi tanehihoyyyt
Kız kardeşim yoktu ama kızlardeşim gibi gerçekten de..

benimkide bitane ama sadece görüntüde birtane yoksa 40 taneye bedel kötükedihüso
sinir hastası şizofren birşey, tedavi olması lazım ama kabul etmiyo delikafadulden

klava:klava:klava:klava:Ne isterler bu gelinlerden yaklava:klava:klava:klava:

yok bu sadece bana karşı değil, ailedeki herkese karşı manyak. herkesi korkutmuş kimse buna sesini çıkarmıyo yeterki sesi çıkmasın diye tepelerine çıkarmışlar. tabi ben hayatta gelemem öyle şeylere bana acayip gıcık oluyo ama seviyomuş gibi görünüyo :jeyyar:

Bişey dicem ama sakın panik yapmayın kaydirigubbakcemile3 Bende tam 4 tane görümce var kaydirigubbakcemile3 Ama tam tersi hepsi gözümün içine bakarlar samimi bi şekilde sürekli şımartıyolar beni :teytey: Çok şükür çok şanslıyım o konuda

ya benimkide normal olsa canımı alsın, bizimki normal değil.
ayrıca bende görümceyim ama benim hiç öyle karışma etme gibi şeylerim yoktur. bizde abimin eşiyle yaşıt sayılırız aramızda 5 yaş var,ama ben ismiyle hitap ederim.karışmam hiç.bizimki öyle değil, her şeyimizin içine dalmaya çalışıyo, sevgilimde yazık evde olay çıkmasın diye ses çıkaramıyo, ama ben söyledim valla ben çekemem dedim. oda sen çekmek zorunda değilsin ama benim kardeşim ben çekmek zorundayım dedi. bana bulaştırma ne yaparsan yap dedim öyle anlaştık klava:

En güzeli o zaten eşinle aranda huzursuzluk olmasında ... Gerisi çok da önemli değil napıyosa yapsın kendi çapında kaydirigubbakcemile

bu gün nişanlımın çalıştığı yere ilk defa gittim oradaki bayanlarla tanıştım :)
beni merak ediyorlarmış kaydirigubbakcemile3
merakları gitti
bakalım yorumları ne olacak :)
nişanlımla beraber tantuni yedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…