- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.981
benim beğendiklerim kına için olduğundan malum, görümce hanıma sormam lazım kötükedihüso
Ayy benim görümcem Allah'a şükür bi tanehihoyyyt
Kız kardeşim yoktu ama kızlardeşim gibi gerçekten de..
benimkide bitane ama sadece görüntüde birtane yoksa 40 taneye bedel kötükedihüso
sinir hastası şizofren birşey, tedavi olması lazım ama kabul etmiyo delikafadulden
klava: klava: klava: klava:Ne isterler bu gelinlerden ya klava: klava: klava: klava:
yok bu sadece bana karşı değil, ailedeki herkese karşı manyak. herkesi korkutmuş kimse buna sesini çıkarmıyo yeterki sesi çıkmasın diye tepelerine çıkarmışlar. tabi ben hayatta gelemem öyle şeylere bana acayip gıcık oluyo ama seviyomuş gibi görünüyo :jeyyar:
Bişey dicem ama sakın panik yapmayın kaydirigubbakcemile3 Bende tam 4 tane görümce var kaydirigubbakcemile3 Ama tam tersi hepsi gözümün içine bakarlar samimi bi şekilde sürekli şımartıyolar beni :teytey: Çok şükür çok şanslıyım o konuda
ya benimkide normal olsa canımı alsın, bizimki normal değil.
ayrıca bende görümceyim ama benim hiç öyle karışma etme gibi şeylerim yoktur. bizde abimin eşiyle yaşıt sayılırız aramızda 5 yaş var,ama ben ismiyle hitap ederim.karışmam hiç.bizimki öyle değil, her şeyimizin içine dalmaya çalışıyo, sevgilimde yazık evde olay çıkmasın diye ses çıkaramıyo, ama ben söyledim valla ben çekemem dedim. oda sen çekmek zorunda değilsin ama benim kardeşim ben çekmek zorundayım dedi. bana bulaştırma ne yaparsan yap dedim öyle anlaştıkklava:
kızlar şaka falan benim bugün 87 gün kalmış mafoldumben
fazla hızlı geçmeye başladı, biri dur dese iyi olacak kaydirigubbakcemile3
fazla hızlı geçmeye başladı, biri dur dese iyi olacak kaydirigubbakcemile3
meraba bayanlar
valla gerisi çok hızlı geçiyor :)
ben saymayı bıraktım artık nişanlım sayıyor :)
şimdi de çok çabuk geçiyor diye yakınıyorum
50 gün kaldı nikaha
En çok benim varmış 121 gün :lepi:
bizim super87 nereye kayboldu ? kesin yine çeyiz alıyo gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?