- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.141
iyice araştır cnm 1000 efln bulursun 1500 fazla cidden
pazar günü çok baktık, aslında limitimiz 1000 tl yapmıştık. bizim kirada evlerimiz var karşılasın birbirini diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı. pazar günü çok yere baktık. buralarda 1000 tl olan evlerin yüzüne bile bakmazsınız emin olun. mecburen limiti yükselttik. bizim amacımız seneye ev almaktı ama galiba biraz uzun sürecek boshayallersmile
maaşı 4 milyar sorun olmaz arseyekaydirigubbakcemile3
Fiyatlar semte göre değişiyor evet . Belki arse'nin baktığı evin aynı tarz , aynı özelliğe sahip olanları bizim buralarda 800 -900 bahçelievlerde 1000 tl nin üstünde. Okmeydanında 500 600 dür değişir kızlar lükslüğü ikinci planda kalıyo semt daha fark atıyokaydirigubbakcemile Benim baktığım yerlerde Anadolu yakasında ataşehir taraflarında 500den başlıyo sıfır evler ama kendimize uygun beğendiklerimiz 750 800ü geçiyo. Herkes bütçesine göre iş yerine göre düşünüp bakıyo sonuçta .Bakalım inş ev işinide çözeriz bi an önce boshayallersmile
hemşooo yaaaa, maaş sorun değilde insanın içine oturuyo valla okadar parayı her ay havaya sayıyoruz. ben hiç kirada oturmadım ama arkadaşlarım var biliyorum acayip sinir birşey :sm_confused:
aynen dediğin gibi, beylikdüzünde falan evler 400-500 ayrıca süper lüks :roflol:
olsun be canım
elbet bizimde olur birgün
zor tabe:sm_confused:
İnşallahhhhhh bende çok istiyorum bir an önce alalım diye :Saruboceq:
olsun be canım
elbet bizimde olur birgün
zor tabe:sm_confused:
ama hemen degil..
önce bir evlilik otursun alışalım..para durumları nasıl olur ona göre yane...
evden önce araba istiyorum ben...inş.:dance:gamyoncuiremsu
ben bildiğin memurum :roflol:
sen bide bizim şeflerin müdürlerin maaşlarını bilsen :icecream:
kanka bana sorarsan arabadan önce ev için yatırım yapın derim. arabadamı yatacaksınız ?ayrıca bütün arabalar sizin sayılır çok şart birşey değil. ama 1 ay evin kirasını vermezsen ev sahibi tepene biner. benimki sadece fikir CADIARZU
bizim planlarımızdada düğündeki takılan nakitlerle arabayı yenileyelim diyoduk, ev kirasının limitini yükseltince vazgeçtik,birikimimiz olarak kalsın dedik :sm_confused:
ama hemen degil..
önce bir evlilik otursun alışalım..para durumları nasıl olur ona göre yane...
evden önce araba istiyorum ben...inş.:dance:gamyoncuiremsu
İnş cnm çift kişi çalışınca rahat olur diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
kısmet be canım..
napim hayalim yaboshayallersmile
araba delisiyim ben ..çok keyifli kullanmak..ehliyetim varbayanssulusmile
valla maaş konusunda benim sıkıntım yok çok memnunum çok şükür:Saruboceq: Nişanlım tabi benim 2 katımdan bile fazla kaydirigubbakcemile3 Ama araba değilde kesinlikle evvvvvvvvvvvvvvvvv:Saruboceq:
benimde hayalimdi araba, hep dua ederdim, sonra üniv karşıdaydı giderken ulaşım çok zor olduğu için babam araba aldı. üniv biter bitmez sattım. çünkü ist.da araba kullanmanın ne kadar büyük sabır gerektirdiğini anladım ve şimdi asla kullanmıyorum, nişanlım kullanıyo trafikte ofluyo pofluyo ben yanında rahat rahat uyuyorum :roflol:
benimde hayalimdi araba, hep dua ederdim, sonra üniv karşıdaydı giderken ulaşım çok zor olduğu için babam araba aldı. üniv biter bitmez sattım. çünkü ist.da araba kullanmanın ne kadar büyük sabır gerektirdiğini anladım ve şimdi asla kullanmıyorum, nişanlım kullanıyo trafikte ofluyo pofluyo ben yanında rahat rahat uyuyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?