2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

aynen dediğin gibi, beylikdüzünde falan evler 400-500 ayrıca süper lüks :roflol:

hemşooo yaaaa, maaş sorun değilde insanın içine oturuyo valla okadar parayı her ay havaya sayıyoruz. ben hiç kirada oturmadım ama arkadaşlarım var biliyorum acayip sinir birşey :sm_confused:

olsun be canım
elbet bizimde olur birgün
zor tabe:sm_confused:

ama hemen degil..
önce bir evlilik otursun alışalım..para durumları nasıl olur ona göre yane...

evden önce araba istiyorum ben...inş.:dance:gamyoncuiremsu

kanka bana sorarsan arabadan önce ev için yatırım yapın derim. arabadamı yatacaksınız ?ayrıca bütün arabalar sizin sayılır çok şart birşey değil. ama 1 ay evin kirasını vermezsen ev sahibi tepene biner. benimki sadece fikir CADIARZU
bizim planlarımızdada düğündeki takılan nakitlerle arabayı yenileyelim diyoduk, ev kirasının limitini yükseltince vazgeçtik,birikimimiz olarak kalsın dedik :sm_confused:

ben bildiğin memurum :roflol:
sen bide bizim şeflerin müdürlerin maaşlarını bilsen :icecream:

uf sen bizimkilerin burdakilarini maaşını görsen...
benimki para bile degil anam...

söylersem gülersin..çok güsel biryerde çalışıyorum..ama
hala stajer konumundayım..hele bir evleniyim de ..bakıcam saga sola belkim:bbo:

kısmet be canım..
napim hayalim yaboshayallersmile
araba delisiyim ben ..çok keyifli kullanmak..ehliyetim varbayanssulusmile

valla maaş konusunda benim sıkıntım yok çok memnunum çok şükür:Saruboceq: Nişanlım tabi benim 2 katımdan bile fazla kaydirigubbakcemile3 Ama araba değilde kesinlikle evvvvvvvvvvvvvvvvv:Saruboceq:

kısmet be canım..
napim hayalim yaboshayallersmile
araba delisiyim ben ..çok keyifli kullanmak..ehliyetim varbayanssulusmile

benimde hayalimdi araba, hep dua ederdim, sonra üniv karşıdaydı giderken ulaşım çok zor olduğu için babam araba aldı. üniv biter bitmez sattım. çünkü ist.da araba kullanmanın ne kadar büyük sabır gerektirdiğini anladım ve şimdi asla kullanmıyorum, nişanlım kullanıyo trafikte ofluyo pofluyo ben yanında rahat rahat uyuyorum :roflol:

:lepi:
boshayallersmilekaydirigubbakcemile3uyu bakalımkaydirigubbakcemile3

kıslar araba demişken gelin arabanız ne olucak????

benimki jeep olucak:sm_cool::sm_cool:

Aynen yaa bendede var ehliyet ama İstanbul varya delirtiyo dur kalk dur kalk Bizim memleketler hep uzakta olduğu için uzun yolculuğumuz çok olcak yollar sakinken geceleri sürerim ben artık yoksa şuan keyfim süperrr bağırıyo çağırıyo trafikte bende teselli ediyorum kaydirigubbakcemile3:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…