- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.281
Sen ne kadara aldın cnm :uhm: Ben yine kazıklanmıyım yaaa orta karar bişe alıyım barimCADIARZU
Kızlar yaa bu sizce çok mu sadee boshayallersmile
telif hakkımı istiyorum lindadrk vereliniortak
ayyyy super87 evlenmişmidir acaba :uhm:
bu kadar olurrrr, valla peessssss :roflol:
benim gelinliğimin alt kısmı bu modelden alıntı, bak üst kısmınıda ekleyeyim :roflol:
Bide birazcık kabarık modeli var ben öyle düz kumaşın her yanını katlıyolar topluyolar yukarı aşağı onları sevmiyorum Hem bizim fotoğraflarımız dış mekan çekimi felan olcak bu şifonlar uçuşur çok güzel olur diye düşünüyorum boshayallersmilebayanssulusmile
resmi büyük eklemeyi bilmiyorum :kedi:
üst kısmı böyle olacak, kol kısmındaki taşların yerinde minik minik papatyalar ve papatyaların ortasında inciler olacak vereliniortak
kabarık istemiyorum, bizim kır düğünü olacak aynı mekanda olacak foto lar. bizim modelde uçuşur süper olur :içelim:
Bizim Aydındaki de kır düğünüü bende hep hayal etmiştim önceden saçlarıma düz maşa yaptırıp papatyalardan taç taksam diye boshayallersmileayyyy uçuşsun uçuşsunn peri kızı gibinnn boshayallersmilehihoyyyt
:asigim:Bana kalırsa önden gözüken modeller daha doğal duruyo
benim söylemesi ayıptır gözlerimi ve gamzelerimi herkes çok beğenir kuaförümde herzaman sana yüzün açık modeller yakışıyo diyo, o yüzden o modelleri seçtim ama şimdide eleme yapamıyorum :sm_confused:
ya şu resim eklemeyi normal boyutta nasıl yapıyolar biri bana açık açık anlatsa :uhm:
Super87 napıyo acaba şimdi eyvahedigeldismile
ayyyy super87 evlenmişmidir acaba :uhm:
super87 nin nikah öğleden sonraydı galiba. büyük ihtimal şimdi heyecandan titriyodur :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?