2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

telif hakkımı istiyorum lindadrk vereliniortak

İstediğin telif hakkı olsun kaydirigubbakcemile3 Benimkini beğenirsen söz sanada yapar yollarım kargoyla kaydirigubbakcemile5

ayyyy super87 evlenmişmidir acaba :uhm:

Ohooo bence yemeğe bilem gitmişlerdirrr cokacimcoook Resmen imzayı attı kız yaa medeni durumu :evli boshayallersmile

bu kadar olurrrr, valla peessssss :roflol:
benim gelinliğimin alt kısmı bu modelden alıntı, bak üst kısmınıda ekleyeyim :roflol:

Yaaaaaa inanmıyorum bütün zevklerimiz aynı gibi bee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bende pronaviastan beğenmiştim bunu ne zamandır bakıp bakıp duruyorum diğer modellere ama hep aklım bunda kaldı pazar günü gelinlikçime gidip bunun üst kısmını değiştircem boshayallersmile Duvağın nasıl olcak senin ben şu rahibe duvak modelleri varya ondan istiyorum boshayallersmile

Bide birazcık kabarık modeli var ben öyle düz kumaşın her yanını katlıyolar topluyolar yukarı aşağı onları sevmiyorum Hem bizim fotoğraflarımız dış mekan çekimi felan olcak bu şifonlar uçuşur çok güzel olur diye düşünüyorum boshayallersmilebayanssulusmile

Eklentiler

• $3227.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 24
resmi büyük eklemeyi bilmiyorum :kedi:
üst kısmı böyle olacak, kol kısmındaki taşların yerinde minik minik papatyalar ve papatyaların ortasında inciler olacak vereliniortak

kabarık istemiyorum, bizim kır düğünü olacak aynı mekanda olacak foto lar. bizim modelde uçuşur süper olur :içelim:

resmi büyük eklemeyi bilmiyorum :kedi:
üst kısmı böyle olacak, kol kısmındaki taşların yerinde minik minik papatyalar ve papatyaların ortasında inciler olacak vereliniortak

Aaaa çok şık valla inş istediğin gibi olur . O zaman inci set takarsın boynunada sade ve asil gelin olursun sengözlerimebaksanab

kabarık istemiyorum, bizim kır düğünü olacak aynı mekanda olacak foto lar. bizim modelde uçuşur süper olur :içelim:

Bizim Aydındaki de kır düğünüü bende hep hayal etmiştim önceden saçlarıma düz maşa yaptırıp papatyalardan taç taksam diye boshayallersmileayyyy uçuşsun uçuşsunn peri kızı gibinnn boshayallersmilehihoyyyt

saçım için papatyadan taç yaptırıcam gelinlikçime, ama saç modeline göre yapacak, bunlardan hangisi olsun karar veremiyorum

düğün için konsept hep papatya olacak, yollara masalara falan dekorda hep papatya olacak Şeniz

:asigim:Bana kalırsa önden gözüken modeller daha doğal duruyo

Eklentiler

• $fotograf-galerisi-3.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $15xu4r9.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 22
:asigim:Bana kalırsa önden gözüken modeller daha doğal duruyo

benim söylemesi ayıptır gözlerimi ve gamzelerimi herkes çok beğenir kuaförümde herzaman sana yüzün açık modeller yakışıyo diyo, o yüzden o modelleri seçtim ama şimdide eleme yapamıyorum :sm_confused:

ya şu resim eklemeyi normal boyutta nasıl yapıyolar biri bana açık açık anlatsa :uhm:

Cnm imageshack yaz google'da ordaki siteye önce upload et. Yükledikten sonra sağ köşede birsürü linkler çıkıcak Url felan Doğrudan Url var sanırım ikinci seçenekte onu kopyalayıp gelip burda mesaj kısmında Grafik ekle kısmı var Sarı kare bi kutu logosu var kaydirigubbakcemile3 Ordan http:// kısmını silip direk kopyaladığını yapıştır dene bakalım bi tane kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…