- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.261
Bizde onlar hiç gelmediler, benim kayınvaliden kan kardeşimin teyzesi. biz kan kardeşimle gittik,o evli ve acayip bilir böyle şeyleri. o söyledi ben aldım :roflol:
ayy kızlar yemekte hava güzel diye dışarı çıktım, burda birtane çeyizci açılmış
süper bornoz gördüm resim görürsem eklerim şimdi ( kadın resmini çektirmedi bende sinirlendim almadan çıktım )
Yaaaa ben bornoz almadım halaa nasıl bişeydi çok merak ettim şimdi bilmiyorumkismile
Yok ya o kadar da değil valla yasakkelime Sonuçta bizimkilerde bize yardımcı oluyo bi çok şeyimi ablam annem yapıyo ama kendi zevklerim farklıdır Seni yansıtsın aldıkların hiç mi hevesin yok valla ben bi alışverişe gidiyorum canım çıkıyo koşturmaktan ama herşeyi gönlüme göre alıyorum baktıkça içim açılıyo tabi tercih meselesidir ama bu kadar boş bırakma bence sen kullanıcaksın sonuçta vereliniortak
resmini bulamıyorumklava:
Bende nette şöyle bişey görmüştüm uçları fırfırlı bayanssulusmile Baş havlusunuda asmışlar üstüne o yüzden biras karışık gözüküyo ama çok tatlıı alabilirim bundan :lepi:
markası yoktu. kendi işleriymiş.
fırfır olan yerlerde küçük papatyalar vardı benim gördüğümdede
bunun gibi fırfır olan yerler varya oranın göğüs kısmına gelen yerde cırt cırt var tutuyo.
Yaaa o zaman bu beğendiğimdenmiş ordaki de .. Tam nerdeydi yeri cmtsi eminönüne gelicem sanırım yine, bakarım yakınsa kaydirigubbakcemile5
evet canım yakında.sirkecide ito binasının arka kapısının sokağında esse hisar falan mağazaları var onların yanında kahve var hemen o sırada.birtek çeyizci o var yeni açılmış zaten.ama benden söylemesi 60 tl dedi kadın :bbo: zaten sinir birşeydi kadın foto çektirmedi diye işime gelmedi. yoksa gözümü karartıp alacaktım
Bu bornozmu kızlar yaw
daha çok geceliğe benziyor :)
ben özdilek in bornozunu almıştım
Ooo hemde Hisara uğrarım gitmişken .60 tl iyi mi fazla mı bilmiyorum ben böle şeylerin fiyatını :uhm: Dur ben gidip 2 tane alıyım ordan biri sana biri bana görsün bakıyım sinirlenmeyiklava:kaydirigubbakcemile3
Sen ne kadara aldın cnm :uhm: Ben yine kazıklanmıyım yaaa orta karar bişe alıyım barimCADIARZU
valla bana biraz fazla geldi aslına bakarsan,senin el becerin var uğraşmayıda seviyosun.normal dikdörtgen havluyu al,kenarlarınada eminönünden yapma kumaştan satılan tane işi çiçekler var hangisinden istersen onlardan kenarlarına şerit şeklinde geçir, vücuda sardığında tam kavrayan göğüs kısmına cırt cırt dik. oldu bitti vereliniortak
dikdörtgen havlu 15 tl
çiçek veya süsleme için 15tl
cırt cırt 3 tl
dikiş ipinin hakkınıda koyalım 2 tl
oldumu sana en fazla maliyeti 40 tl Şeniz
ben özdilekten tek tek kutulu aldım baş havlularıda vardı içinde 40 tl tanesi.
bide içinde terliği ayak havlusu yüz havlusu falan olanda vardı o 175 tl idi ve çok gösterişliydi,dantelli falan :sm_confused:
benim aldığım sade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?