2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar ya bunlar doğum da mı giyiliyor ?
yada gece yatarken mi?
ben sağa dön sola dön mahvederim bunları :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Harikasın valla, bende acayip deli gibi yatıyorum, akşam yattığım pozisyonun tam tersi tarafta uyanıyorum. sevgilim napacak bilmiyorum :roflol:

Yok canım doğumda değil:)
Ya aslında ben de hiç giymem böyle şeyler ama evlendikten sonra istiyorum kendi evimde giymeyiaklinialirimsmile

tabi bunları giyip kocanın önünde salınarak yürürsün, sonrada herife başım ağrıyo deyip sırtını dönersin :roflol: alkisalkisalkis nasıl senaryo ama alkisalkisalkis

tabi bunları giyip kocanın önünde salınarak yürürsün, sonrada herife başım ağrıyo deyip sırtını dönersin :roflol: alkisalkisalkis nasıl senaryo ama alkisalkisalkis

Senaryon güzel ama bana çok uzaksırnaşık şeydelikafaduldenşakkıdızemuszemus:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar böyle işveli cilveli, sexi kadınlara bayılıyorum zemuszemus
benim annem öyledir mesela ama ben ucundan kıyısından geçmemişim bayanssulusmile
iş yerinde mecburen kokoşum ama, haricinde eşofmanla gezen, saçını kalemle toplayan bir tipim.sexi iç çamaşırlarım falan yoktur, twiti li çamaşırlar boxer falan giyerim.
benim annem kadım 60 yaşında hala kırmızı iç çamaşırı giyiyo kaydirigubbakcemile3

Ben de çok seviyorum kokoş olmayı,zira öyleyimdir de:jeyyar:
Süslü püslü şeylere bayılırım ama bu demek olmuyor ki sürekli öyleyim..
Şirin şeylere de bayılırım,çok vardır öyle çizgi film karekterli kıyafetlerim mesleğimden dolayı bundan vazgeçemem zatenzemuszemus
Ama evlendikten sonra kim tutar beniiiidelikafaduldendelikafadulden

ya kızlar bu takımlar nişanda kıza boğça gelir

valla bizdede öyle oldu.
ama bizde şöyle bir adet varmış,aslında adet değilde öyle gibi birşey, evlenecek kızdada erkektede geçerliymiş, evlenmeden iç çamaşırlarının ve gecelik pijama gibi eşyaların hepsi yenilenirmiş kafamçokkarıştı

ama kullanılmadıki ne benim ona aldığım nede benimkiler nişan boğçasının makyaj kısmı haricine dokunmadım ben ama sağolsun kaynanam 6 boğça 1 sandık geldi..
istesem kullanırdım iç çamaşırlar vardı kullanmadım elbiseleri giydim okadar

Bize öyle 6 bohça sandık falan gelmedi valla nişanda..
Bohça geldi içinde kıyafet iç çamaşırı falan vardı ama ben meraklıyımdır çamaşır işine yetinemem onlarla:)

Geldim kıslarrrrr neler konuşmuşsunuz yaa kaçırdımm muhabbeti kaydirigubbakcemile3 Bende 1-2 tane özel giymeye aldım dahada almam zaten yaz gelin olcam ohh mis gibi şortlu takımlar alıcam rahat rahat yat dön dur sırnaşık şey Bende gece yattığı yerden sabah tam tersi kalkan bi tipim daha bu sabah annem diyodu yandı damat çocuk sabah yerde bulcak kendini haberi yok diye kaydirigubbakcemile3 Adet felan değildirde çoraplarına günlük kullandığın iç çamaşırlarına kadar yenilenir herşey yeni gelinsin yeni eşyaların olur bayanssulusmile

bana böyle sandık modeli geldi içindede birer tane bişeyler vardı işte. bizimki formalite olsun diyeydi. tüm herşeyi ben seçtim aldım yani öyle kayınvalidem alıp gelmedi. ben seçtim onlara verdim süsleyim getirdiler :roflol:

aynen öyle vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 bendede güya ben seçim diye götürdüler ulan ben ne anlarım saten yatak örtüsünden ne anlarım ondna bundan o mağazada içerde seçio ben kapıda incik boncuk bakıom kaydirigubbakcemile3 güya gelinin istediği olsun dedim dio hiç seçmedinki dedim boşver evdeki çeyizleride seçmedim ben

Yok ya o kadar da değil valla yasakkelime Sonuçta bizimkilerde bize yardımcı oluyo bi çok şeyimi ablam annem yapıyo ama kendi zevklerim farklıdır Seni yansıtsın aldıkların hiç mi hevesin yok valla ben bi alışverişe gidiyorum canım çıkıyo koşturmaktan ama herşeyi gönlüme göre alıyorum baktıkça içim açılıyo tabi tercih meselesidir ama bu kadar boş bırakma bence sen kullanıcaksın sonuçta vereliniortak

Bizde onlar hiç gelmediler, benim kayınvaliden kan kardeşimin teyzesi. biz kan kardeşimle gittik,o evli ve acayip bilir böyle şeyleri. o söyledi ben aldım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…