- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.241
kızlar ya bunlar doğum da mı giyiliyor ?
yada gece yatarken mi?
ben sağa dön sola dön mahvederim bunları :)
Yok canım doğumda değil:)
Ya aslında ben de hiç giymem böyle şeyler ama evlendikten sonra istiyorum kendi evimde giymeyiaklinialirimsmile
tabi bunları giyip kocanın önünde salınarak yürürsün, sonrada herife başım ağrıyo deyip sırtını dönersin :roflol: alkisalkisalkis nasıl senaryo ama alkisalkisalkis
ya kızlar bu takımlar nişanda kıza boğça gelir
Bize öyle 6 bohça sandık falan gelmedi valla nişanda..
Bohça geldi içinde kıyafet iç çamaşırı falan vardı ama ben meraklıyımdır çamaşır işine yetinemem onlarla:)
Sadece baştan çıkartacak değil,normal şeylere de bakıyorum..
Her gece aynı gecelikle yatamam ki ben..
Geldim kıslarrrrr neler konuşmuşsunuz yaa kaçırdımm muhabbeti kaydirigubbakcemile3 Bende 1-2 tane özel giymeye aldım dahada almam zaten yaz gelin olcam ohh mis gibi şortlu takımlar alıcam rahat rahat yat dön dur sırnaşık şey Bende gece yattığı yerden sabah tam tersi kalkan bi tipim daha bu sabah annem diyodu yandı damat çocuk sabah yerde bulcak kendini haberi yok diye kaydirigubbakcemile3 Adet felan değildirde çoraplarına günlük kullandığın iç çamaşırlarına kadar yenilenir herşey yeni gelinsin yeni eşyaların olur bayanssulusmile
daha neler alcam diosun adamı çıkartıcfak baştan
bana böyle sandık modeli geldi içindede birer tane bişeyler vardı işte. bizimki formalite olsun diyeydi. tüm herşeyi ben seçtim aldım yani öyle kayınvalidem alıp gelmedi. ben seçtim onlara verdim süsleyim getirdiler :roflol:
Erkekleri baştan çıkarmk için öyle şeylere gerek yok bence onlar her şekilde baştan çıkmış durumda yeter ki ufağından bi adım at kaydirigubbakcemile3Şeniz
kaydirigubbakcemile3 bendede güya ben seçim diye götürdüler ulan ben ne anlarım saten yatak örtüsünden ne anlarım ondna bundan o mağazada içerde seçio ben kapıda incik boncuk bakıom kaydirigubbakcemile3 güya gelinin istediği olsun dedim dio hiç seçmedinki dedim boşver evdeki çeyizleride seçmedim ben
kaydirigubbakcemile3 bendede güya ben seçim diye götürdüler ulan ben ne anlarım saten yatak örtüsünden ne anlarım ondna bundan o mağazada içerde seçio ben kapıda incik boncuk bakıom kaydirigubbakcemile3 güya gelinin istediği olsun dedim dio hiç seçmedinki dedim boşver evdeki çeyizleride seçmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?