2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

en çok düğünü nikahı beklemiyorum varya düğün ertesi balayını dört gözle bekliyorum :):)

dügün gelinlik ufff be büyük bomba gibi heyecan olcak yahu...

kıslar nikahınız kıyıldıktan sonra hemen kimlik degişmiyormuş..
aşkım gitmiş muhtar 10 gün gecmesi gerek demiş...bilgnize ..
hemen kimlik yenilemeye gitmeyin..

yok en son istediğim şey onu değişirmek olur onu en geç değiştiririm

günaydın gelinler
inanamayacaksınız ama ben pazar günü oturma odası hariç bütün mobilyalarımı aldım zemuszemus:lepi:alkisalkisalkis

Günaydın kıslarrrr aşırı yorgun bi haftasonuydu kafamçokkarıştı Amaaaa inegöle gitmeye değdi mi evet değdiiiiiiiiiiiiii :lepi: Herşeyi hallettik geldikk hemde içime sinerekkk hihoyyyt Arsecim çok sevindim neler aldın nerden aldın anlat bakalımmm

KIZLAR SAĞOLUN.
bende pazar günü inegöldeydim. babam, kayınpeder ben sevgilim gittik. acayip zevkliydi. kadınlar işin içinde olmayınca böyle zevkli oluyo. herkes birbiriyle okadar uyumluyduki maşallah
sabah çok erken çıktık arabayla geze geze gittik bursaya geçtik feribotla ama acayip güzel dağlık yeşillik yerlerden köylerin içinden götürdü babam bizi. heryerde durup foto çektik :1hug:
fuar benim için hayal kırıklığıydı girmemizle çıkmamız bir oldu.tam diyodukki neyse gezmiş olduk köfte yer döneriz diye sonra babamın arkadaşıyla karşılaştık,mobilyacı oranın büyüklerindenmiş, dedi gelip almadan gitmek olmaz. bizi kendi fabrikasına götürdü yemek odası, yatak odası salon beğendim mükemmel içime sindi. renklerinide istediğim gibi yapacaklar .aldık ve çıktık
sadece oturma odası kaldı onun içinde masko da bir kaç yer önerdi oraya gidicez haftaya

sabah 7 den akşam 11 e kadar çok yorucuydu ama çok rahatladım.

[/B]
Kesin karşılaşmışızdır haberimiz yok birbirimizden kaydirigubbakcemile3 Bizde sabah çok erkenden çıktık yola feribotla geçtik köftesini , bursa kestane şekerini yedik cokacimcoooksaat 12 gibi fuardaydık tur attık ordada dediğin gibi ordaki firmadan bi yeri önerdiler yurtdışına yapıyolarmış hatta toptanmış parekende satışımız yok dedi renklerini desenlerini kumaşlarını herşeyini değiştirme seçeneğinide hallettik burda modokoda varmış mağazaları biz burdan siparişi gireriz modokodan getirirler dedi :lepi: Gerçekten yorucu ama güzel bi haftasonu oldu çok rahatladım çooookkk

kızlar günaydın,

düğünde dış çekim yaptıracak olan varmı aranızda fiyat araştırması yaptınız mı ?

Canım benimkide dış mekan çekimi eğer düğün hikayesi felan istiyosan 1000 tl'den başlıyo dış mekan çekimleride istediğin albüme göre değişiyo 750den itibaren ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…