2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

aaaa
bu arada lindadrk hani şu saklama kapları vardıya moonstar. onlardan aldım bissürü c.tesi günü.
ben orayı normal mağaza sanıyodum ayy felaket biryer. ilk başta yanlış gittim sandım kaydirigubbakcemile3 sevgilim dediki ne işimiz var burda,eminmisin falan.kasada sakallı bir amca vardı sordum adam herkes burayı bilir falan dedi,adamla kanka olduk,bütün saklama kaplarından aldım, boy boy.bide çok güzel kadehler ve kaseler vardı onlardanda aldım. indirimde yaptı aklinialirimsmile

ohhh gez tabiii, sen herşeyi hallettin nasılsa :hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada hani şu halı kampanyaları varya hepsi tırıvırı kıslar..
merınos padişah saray...kurnazlar ya

1 halı 270 iki halı bedava
bir halı fiyatına iki fiyat biçmişler güya ikinci bedava halbuki ..bir halı fiyatı aslında 2 halı fiyatıklava:

tatlım herkes sahtekarlık peşinde zaten, ben indirim demelerine inanmıyorum.mutlaka bir sahtekarlığı çıkıyo altından alsanaalsanasmile
bence ALLMODE ye bak derim.bizim tanıdık hediye edicek ama. hem güzel hemde makul fiyatlar. ben c.tesi şöyle bir göz gezdirdim bizim orda 3 tane mağazası var adamların aynı cadde üzerinde.hem çeşit çok hemde kaliteli.verdiğin paraya acımıyosun yani hakediyo

bakarım netten
ben oda halılarımı istikbalden deco halı alıcam
yatak odası içinde bellonadan begendim ordan alabilirm.CADIARZU

bakarım netten
ben oda halılarımı istikbalden deco halı alıcam
yatak odası içinde bellonadan begendim ordan alabilirm.CADIARZU

sen bilirsin tabi ben etkilemiş olmayayım ama,bellonanın pek kaliteli olmadığını söylüyolar, sürekli püskül püskül tüyleri çıkıyomuş ve rengi bırak elle silmeyi makineyle bile yıkasan soluyomuş :sm_confused:

Güle güle kullan cnm Evetttt derme çatma bi yer kuytu köşede bende ilk kürkçü hanına girdiğimde paşabahçenin mağazası varmış dedim adam baktı bana kaydirigubbakcemile3 Şurda köşede sağa dön dedi. İçeri girmeden moonstarlar dışardaydı zaten bütün standı boşalttım her boy kaydirigubbakcemile3 İçeri girincede su bardakları felan aldmıştım fiyatları çok iyi dimi kaydirigubbakcemile5

hade canım
ablam halıya çok para verilmez diyor..sonuçta herşey dökülebilir.diyor..
halıda markaya düşme diyor..ama ben yine pahalıya kaçıyorum..300 tl yatk odası takımı:sm_confused:

Forumunuza pat diye daldım kızlar ama halı muhabbetinizi okuyunca dayanadım.
Ne alırsanız alın asla Kaşmir almayın derim kızlar.
Berbat halıları berbat. Yıka yıka aynı sanki içlerinde toz torbası var.
Ayrıca ipleri vs çıkıyor halıdan.

dal canım dalllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet duymuştum söylüyorlar bu foprumda ..
sagol canım..vereliniortak

hade canım
ablam halıya çok para verilmez diyor..sonuçta herşey dökülebilir.diyor..
halıda markaya düşme diyor..ama ben yine pahalıya kaçıyorum..300 tl yatk odası takımı:sm_confused:

ya şeker Allah aşkına sende beceriksizmisinki heran her dakika halıya birşey dökesin. yani mutfak için aynı şeyi söyleyemem ben mutfak halısı istemiyorum hani dökülme falan için ama yani yatak odana salonuna oturma odana niye birşey dökesinki ?:uhm:

hoşgelmişsinnnn a.s
teşekkr ederiz çok sağolvereliniortak

ben degil yaaa..
misafirler çoluk çoçuk dökebilir ama:sm_confused:

demek sen boşalttınnnnn, ondan orda sadece birer boy kalmıştı lmaz:
çok alacağımı söyleyince adam beni depolarına götürdü o koridorun arkasına ordan aldım herşeyi.bardaklar falanda çok ucuzdu.evi yerleştirelim ihtiyaç olunca yine oraya giderim.şimdi koyacak yer kalmadı :dance:

ben degil yaaa..

Amann dökerlerse döksünler artık çok teknolojik aletler var ben hiç sorun etmiyorum kaydirigubbakcemile3 Temizlik ürünleride öyle ... Eskisi gibi değilki artık herşeyin temizliği çok kolay pratik çözümleri var :hulya:

ben degil yaaa..

gelen misafir yeni ev diye zaten çok dikkat ediyo, ayrıca öyle olmasa bile ucuz demiyorum ama kalitesiz birşey aldığında iki kere silsen veya yıkasan daha kötü olacak. en azından kaliteli birşey aldığında silsen yıkasan birşey olmuyo.
ama bu benim fikrim :sm_confused:

vereliniortakhaklısın canım

evet var benim:hulya:
şarjlı el süpürgesi

evet var benim:hulya:
şarjlı el süpürgesi

kızlar size tavsiyem var :içelim:
eğer yakın arkadaşlarınnız kan kardeşi falan gibi varsa geçerli tabi bu söyleyeceğim.
benim can ciğer dediğim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşlarım var. hani ev hediyesi götürülürya ilk gittiğin eve veya yeni evlilere. bizim arkadaşlar sağolsunlar dedilerki sen şimdiden öyle herşeyi alma, ufak tefek bizede birşeyler söyle ev hediyesi luzumsuz veya sende olan birşey alacağımıza senin ihtiyacın olan işe yarayan birşey olsun dediler.
bende birine mikrodalga fırın ydedim, birine şarjlı el süpürgesi dedim, birine tost dedim.
böyle birkaç tane daha var onlarada birşeyler bulucam şimdi eksik almadıklarımdan. tavsiye ederim iyi bir yöntem :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…