2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım benimkide dış mekan çekimi eğer düğün hikayesi felan istiyosan 1000 tl'den başlıyo dış mekan çekimleride istediğin albüme göre değişiyo 750den itibaren ...

tatlım ya h.sonu görüştüm fotocuyla meşhur gölümüz var orda çekilecek yaklaşık 2-3 saat sürer dedi ve şunları yapacak

sabah kuaföre gelecekler benimle + evden cıkış ağnı toplam 20 resim filan olacak

21 x 25(ebat böyleydi sanırım pek emin değilim) gölde çekilenlerin içinden 25 poz seçicez
15x 18 ebatlarda çekilenlerin aynısından yapacak
sonra yarın boyluk büyük resim ve albümü de dahil 700tl iyi mi ?

ya ben koyamıyorum çünkü net sitesinde resmi yok, biz fabrikadan beğendiğimiz için daha yeni üretimdeydi henüz piyasaya çıkartmadıkları ürünlerdendi.
ama şöyle anlatayım, benim tarzımı az çok biliyosunuz yatak odası ve yemek odası siyah beyaz,salon takımım mavi-gri gibi bir renk yani ne mavi duruyo ne gri duruyo kreme yakın bir ton. minik yastıkları var onlarda mor ve vişne çürüğü renginde

CADIARZU:..evet çok acıklayıcı oldu:roflol:

bunlar nasıl kızlar. tabi koltuk takımının rengi farklı olcak

Eklentiler

• $vals-yemek-odasi.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 14
  • $istikbal-delta-koltuk-takimi.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar ya az önce yazan bendim bizim diş hekiminin profili açıkmış pc'de dikkat etmedim o yüzden yazınca onunkinden geldi kaydirigubbakcemile3 Bende bulamadım ftoğraflarını o yüzden ekleyemiyorum artık eve teslim gelince ancak bilmiyorumkismile

bende bu kim diyorum yaa :roflol:

İyi bence bu düğün hikayesi paketine giriyo ve 1000'den aşağı değil İstanbulda fisfisfisBizimkinde 1000- 1500 kare fotoğraf çekiliyo hepsi orjinal boyutlarında dvd de teslim ediliyo içlerinden 40 50 adeti albüme baskı alınmış şekilde konuluyo. Ve dediğin iki kişi çalışıyo biri damadın yanına biri gelinin kuaför berberden başlayıp düğün bitene kadar tüm an fotoğraflarını yakalayıp düğün hikayesi yapılıyo 1500 tl yerimseniben

nasıl birşey fark varmı CADIARZU

hayır tatlım..yok..
yine biz yine ilkten çok heyecalıydı...alıştık şimdi...
karıcım karıcım diyip duruyor..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha bir kuvvetlli sevgiyiherşey oluyor..aynı ya:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…