- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.361
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Valla mobilyaların resmini koyduğumda aynı çıkacağından korkuyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Valla mobilyaların resmini koyduğumda aynı çıkacağından korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Canım benimkide dış mekan çekimi eğer düğün hikayesi felan istiyosan 1000 tl'den başlıyo dış mekan çekimleride istediğin albüme göre değişiyo 750den itibaren ...
ya ben koyamıyorum çünkü net sitesinde resmi yok, biz fabrikadan beğendiğimiz için daha yeni üretimdeydi henüz piyasaya çıkartmadıkları ürünlerdendi.
ama şöyle anlatayım, benim tarzımı az çok biliyosunuz yatak odası ve yemek odası siyah beyaz,salon takımım mavi-gri gibi bir renk yani ne mavi duruyo ne gri duruyo kreme yakın bir ton. minik yastıkları var onlarda mor ve vişne çürüğü renginde
CADIARZU:..evet çok acıklayıcı oldu:roflol:
Kızlar çok yoğunum yazamıyorum benimkileride aradım netten ama modelleri yok :umursamaz: Fabrika çıkışı diye sanırım benimkilerde ...
bunlar nasıl kızlar. tabi koltuk takımının rengi farklı olcak
Kızlar ya az önce yazan bendim bizim diş hekiminin profili açıkmış pc'de dikkat etmedim o yüzden yazınca onunkinden geldi kaydirigubbakcemile3 Bende bulamadım ftoğraflarını o yüzden ekleyemiyorum artık eve teslim gelince ancak bilmiyorumkismile
tatlım ya h.sonu görüştüm fotocuyla meşhur gölümüz var orda çekilecek yaklaşık 2-3 saat sürer dedi ve şunları yapacak
sabah kuaföre gelecekler benimle + evden cıkış ağnı toplam 20 resim filan olacak
21 x 25(ebat böyleydi sanırım pek emin değilim) gölde çekilenlerin içinden 25 poz seçicez
15x 18 ebatlarda çekilenlerin aynısından yapacak
sonra yarın boyluk büyük resim ve albümü de dahil 700tl iyi mi ?
bende bu kim diyorum yaa :roflol:
Yabancı değil benimmmkaydirigubbakcemile3 Arsecim senin adlığın fabrikanın adı ne acaba o da mı aynı çıkcak :uhm:kaydirigubbakcemile3
ee kızlar ??
super87 evlilik nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3:hulya:güselllll..Şeniz
nasıl birşey fark varmı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?