- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.521
Ayyy benim daha davetiyem bile yokkk senağlama Onların fiyatları ne durumda kızlar ortalama :uhm:
vay hain vayalsanaalsanasmile
:mymeka::hulya:kaydirigubbakcemile3
öyle ben hiç sevmem öyle ortalıkta dolaşan çocuklar falan koşuşturanlar kötükedihüso
valla tatlım şöyle söyleyeyim, eğer öyle koza ya falan gidersen tanesi zarfıyla 2.5 dan aşağı çıkamazsın.
ama model beğenip normal bir matbaacıya gidersen benimki gibi 1 tl veya en en ennn fazla 2 tl ye olayı bitirirsin :içelim:
Bide gelinlik giyiyolar hepsi :umursamaz:
evet şeker aynen hepsi mutlaka gelinlik giyer, erkeklerede mutlaka papyon takarlar :roflol:
Baktım şimdi evet. Kozada beğendim bi tane ama tanesine 4.25 yazmışlar akannehir Bu matbaacılar nerde karşıda vardı dimi bi haftasonuda şu işi hallediyim bari fisfisfis Düğünde dapıtılcak Nikah şekelerimi yapmaya başladım görmeniz lazım çok şeker oldularr hemde çok ucuza mal ettimm. İstanbulda ki nikah içinde çok şık bi tasarımım var aklinialirimsmile
Bide gelinlik giyiyolar hepsi :umursamaz:
tam üstüne bastın lındark aynen ya ben istemiyorum benden başak giyen olsunalsanaalsanasmile
ama şekercim bana özel birşey değilki bu, artık bütün davetiyelerde yazıyokii kötükedihüso
harika olmuş yaaa, bayıldımmm kaydirigubbakcemile5
Ben göremiyorum resim falan
Teşekkür ederimmm İlk yorumu senden aldım daha evdekiler bile görmedi hatta nişanlım bile akşam görcek bugün burda yaptım bunları bakalım olumlu yorumlara göre imalata devam edicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kına içinde orjinal uyguna gelen bişeyler tasarlıcam ben bu işlere mi girsem napsam yaw kaydirigubbakcemile3
kına için ne düşünüyosun kopya çekeyim hemen CADIARZU
Kına için aslında şöyle bi fikrim var sen sevebilirsin . Paintte kabataslak bişey çizdim yuvarlak kapitone denen kabartmalı kumaşlardan yuvarlak daireler kestim üzerine istediğin orjinal bişeyi boncuklarla felan yazıcam. Kına yakıldığında bütün kızlar kınanın üzerine avuçlarına bnu koyup kenarlarındaki kurdelelerle düğün atıcaklar oynarken felan ellerinde düşünsene hepsinin aynı şey sallanıcak ve hatıra kalmış olucak kaydirigubbakcemile5 Tabi çerezler için ayrı bişey bu güzel bi detay olucak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?