2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bahsettiğin yer zümrütse aynı fiyatı aldım bende kaydirigubbakcemile3 Canım normalde sadece dış mekan çekimi yapıp albüm verip içine 15 ile 20 arası poz baskı verenler 750 800 civarı istiyolar. Ama ayrıca stüdyo yaptırmak istersende 14lük felan baskı fotoğrafa 450den başlıyo.. Eğer stüdyo tarzı değilde dışarıdan özel bi düğün fotoğrafçısıyla anlaşırsan( Esra Pozan gibi )yerimseniben Onlarda 1000- 1500 kare fotoğraf çekiyolar hepsini dvd de veriyolar ve tüm gün yanında oluyolar ayrıca dış mekan çekimi yapılıyo 1200 tl den başlıyo fiyatları Bizde sizin gibi iki kişiyle anlaşmak zorunda kaldık çünkü düğün olan yerde anlaşmalı fotoğrafçı vardı dışarıdan getiremiyodun ordakilerde dediğin gibi 6 tl düğün sahibine 8 tl misafirlere dediler. Bence biraz pazarlıkla olmuşken dış mekan çekimi ve mutlaka panaromik albüm yaptır aşk albümü diyede geçiyo çok güzellerrr 750 stüdyoya vereceğine 1000 tlyi pazarlıkla 850 ye felan yaptırırsın dış mekan olur opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

foto Hayat bu fiyatı verdi canım.siz Esra Pozan lamı anlaştınız ?Ben bütün gün yanımda olsunlar falan istiyorum yani daha hoş olur gibime geliyo hihoyyyt

nisan sonundamı erken degilmi:uhm:

yok tatlım erken olurmu ;
nisan ın son 25 de basıma başlayacaklar,1 haftada teslim ediyolar.yani mayıs başında elimde olacak onlar dağıtılacakki ,şehir dışına postaya verilecekki insanlar programlarını ayarlasın, ayrıca gelip gelemeyecekler bildireceklerki,düğün yeriyle sayı netleştirilsin

Everything you want a natural look Şeniz

vay vay tamam canım anladım oki bende mayıs başında tam halletmiş olurum boshayallersmile

foto Hayat bu fiyatı verdi canım.siz Esra Pozan lamı anlaştınız ?Ben bütün gün yanımda olsunlar falan istiyorum yani daha hoş olur gibime geliyo hihoyyyt

Evet cnm sabah kuaförden başlıyolar çekime damadın yanındada gelinin yanındada biri oluyo istersen esra pozanın sayfasından düğün hikayesi diye bakabilirsin daha bi çok isim var tabi ... Ben kendimde bu fotoğraf işiyle ilgilendiğim için az çok anlıyorum makinelerinden doğal poz yakalayışlarından kalitelerinden yerimseniben Anlamlı kareler çekiyolar. Kuaförle başlıyosun daha sonra seçtiğin bi dış mekana gidiyosun orda katalog çekimlerin yapılıyo daha sonra düğün yerine gidiyosun ilk dansın pasta kesişin bütün detaylar çekiliyo eğer diyosanki düğün yerindeki fotocumuz ayrı sadece kuaförden başlayıp dış mekan çekimini yaparlar onlar için ayrıntılı bilgi alabilirsin nerdeyse aynı fiyata geliyo bence hoş bişey tam bi düğün hikayesi oluyo saçından makyajına kadar neler yaşadığın boshayallersmile Sana bi kaç link atıyım incele istersen opuyorumnanaktan Eminim çok beğenirsin

bana linkleri atarsan çok sevinirim CADIARZU

ne kadara mal oldu CADIARZU

canım daha basım yapılmadı ama kayınpederin arkadaşı matbaacıymış o yapacak tanesi 1.25 den yapıyo zarflarıyla,iki tür basılacak,250 tanesinde düğün yeri,lütfen katılım bildirin, çocuk getirilmemesi,davetiye 2 kişiliktir yazacak.250 tanesindede sadece nikah yeri ve saati yazacak.625 tl oluyo.100 tl de zarfların üstüne davetli ismi yazılması için vericez hihoyyyt

iyi bakalım pahalı bişey degilmiş..

one kısım çoçuk gelmesin falan:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…