2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

:hulya:nerde ilginçşey var bizim kıslar orda:hulya:

:roflol::roflol:

Evet cnm aynı tarz o da aklımdaydı bunlarla uğraşmaya vaktim kalmassa bende gidip alıcam öyle kırmızı çiçeklerden bayanssulusmile

yok yaa öyle deme keşke benimde becerim veya hatta zamanım olsada bende yapsam.el emeğiyle yapmak onun tadı bambaşkadır yaa a.s.

Evet özel bişey oluyo gerçekten :1rolleyes: Ben çok seviyorum öyle şeyleri kına sepetimi felan kendim hazırlıcam inş.

Son düzenleme:
yaa ne manyak birşeydir,nikah dairesinde ayrıca foto,düğün yerinde ayrıca foto bide dış mekan veya stüdyo. ve düğün yeri ve nikah dairesi başka kimseyi kabul etmiyo. ne manyak birşeydir bu yaa ohaoldumsmile

herkese iyi akşamlar kızlar.
ben bu sinirle gidip alışverişin suyunu çıkarırım alsanaalsanasmile

Aynen cnm çok sinir bişey. Hiç bi salon dışardan kimseyi kabul etmiyo bide içeride kimse foto çekemez diyolar. 450 sanırım bizimkide kamerayla.. Ayrıca dış mekan fotocusu felan herkes ayrı para kesiyo:1no2: Bende çıkıyorum birazdan alışveriş yapıp kendime geliyim en azından ihtiyacım olan şeylere para harcayınca içim gitmiyo:gitme: Çok saçma şeylere para döküyoruz resmen İyi akşamlar kıslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…