- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.301
mafoldumbenmafoldumben Ağrıdan kıvranmakla meşgulümmm yetişemedim sizee . Arsecim Haftasonu Koton'da çok şık bi elbise görmüştüm ama nette fotoğrafını bulamıyorum buna benziyodu aklında bulunsun görürsen gir bak mutlaka kaydirigubbakcemile2 Bende gelinliğin altına babet araştırmalarına girdim bu haftasonu almam lazım provaya giderken götürcem yanımda bayanssulusmile
Kına için abiye bende bulamadım yaa :uhm:
tabiiiii Bütün herşeyin foto sunu ekliycem takıntı yapmıştım :teytey: :hooray:
kuşum ben devlet memuruyum yani 657 denen bir kanun var memurlar için ellerinden gelse giydiğimiz iç çamaşırını bile o yasaya koyacaklarmış. etek boyumuzdan pantolon darlığına genişliğine kadar :roflol:
tabiiiii Bütün herşeyin foto sunu ekliycem takıntı yapmıştım :teytey: :hooray:
:roflol:bana sorsaydın söylerdim cnm
yaa kanka yaaaa kafamçokkarıştı
gülüyolar babet giyicez diyeee -tatlicadiarzu-
:roflol: alkisalkisalkis delikafadulden :lepi: kaydirigubbakcemile3
sen yokken resim eklemeyi yaptım ama başak yerden yaptım
resmen kendimi yırttım beeeaaaa biri şunu öğretsin diye Lindadrk başka bir yöntem söyledi onu benim pc kabul etmedi ama başka birtane buldum şimdi onu yapıyom vereliniortak
kaydirigubbakcemile3 Eve bütün aldıklarını ekle sende artık büyük büyük görelim gözümüz gönlümüz açılsın :lepipuyorumnanaktan
:dance: Napalım çok tepincez rahat olmak lazım. Boşver kanka süper babet modelleri var düğün akşamı görücem hepsini ayakkabıyı çıkarınca bi süre daha varmış gibi hissediyosun ayaklar tepeden bakıyo :roflol:
evt lındarkın dedigini benm pcyede olmuyordu..
gelişmiş cevaptan ekliyordun dimi sen şimdi..
bende ögretiyim sana şimdi o zamn başka yöntem...okii
gelişmiş cevap tıkla..hani cevaplama yaprken...sonra..aşagıya dogru in..
diger secenekler bölümü var..ordan eklenti ekle yi tıkla..
bilgisayardan yükle çok basit bu
kesinlikle bu tam aradığım şeyyy
tek omuzu gül olan tek kollular var güsel oluyor onlar ama bunun rengi tırt cnım hoş degil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?