- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.261
yoksa sen benim yıllardır aradığım ikiz kardeşimmisin :roflol: :roflol: :sm_cool:
evet tatlım akrep burcuyum :dance:
hazırlığımız var heyecan da var tabi:) ben düğünden 1 ay 1 hafta öncesindeki heyecanımı düşünemiyorum bile.elim ayağıma dolasır kesin bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 o günleri de görelim de hele :Saruboceq:
başkasının kına gecesine gider gibi olcak seninkii:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:hulya:
aynen öyleee, valla ben arkadaşlarımın kına gecesinde düğününde falan hep izin kullanmıştım onlarınkinde bile çalışmamıştım ama kendiminkinde çalışıyorum, kısmett :sm_confused:
kankaaaa yoksa sen erzincanlımısın ???????:roflol:
kanka bende sivaslıyımda bizde de yok yani valla hadi diyelimki ben şuurumu kaybettim ve davul zurna gelsin dedim :uhm: o zaman kesin belediyeye şikayet ederlerklava:
Sarılalım sıkı sıkı :1hug::dance:
Bende Boğa burcuyum acaba burç uyumumuz nasıl kaydirigubbakcemile3
Yok değilim ama bütün herşeylerini biliyorum hep ortamlarında bulundum en sıkı arkadaşlarım erzincanlı ve sivaslı kaydirigubbakcemile3 11 yıldır aynı yerdeyiz herkes aaa sende mi erzincalısın diyo kaydirigubbakcemile3
şimdi google dan baktım tencere kapak kadar uyumlusunuz diyo :roflol:
bn erzincanlılara gelin gidiyom :roflol:
Bende temsili erzincanlı sayılırım . Bize gelin geliyon ondan kanım ısındı sana demekki kaydirigubbakcemile3
Ya bu arada bütün erzincanlılar öyle mi bilmiyorum kanka ama sizinkilerdede var mı ?? Ben hangisini tanıdıysam aşırı kirli çıkılar maddi yönden kaydirigubbakcemile3 Yok gibi gözükürler ama bi görsen varyaaaa . Hiç kıyamazlar bişe almaya . Annemle hep konuşur dururuz sürekli. Ya ben anlamıyorum nasıl yapıyolar biz gördüğümüze atlıyoruz amann canımız saolsun niye eksik edicez alalım takalım gezelim diye , bizim komşular evleri ardı ardına alıyolar bide kenara para atıyolar hayret ediyorum diyo kaydirigubbakcemile3
aynen öyleler canım :roflol:
ahhh ahhh ben alıştımmmm :çok üzgünüm:
bizimkiler bildiğin tipik erzincanlı sengözlerimebaksanab
Oyyy sende tam Erzincanlılara göre bi gelinsin :roflol:
Allah'tan nişanlın öyle değil :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?