2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

gelir şıp diye gelir gecer...seninkinede az kalmış gercekten çok heycenlı..ve keyiflii...

çeyiz işini ne yaptın aldınmı herşeyini...

başkasının kına gecesine gider gibi olcak seninkii:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:hulya:

aynen öyleee, valla ben arkadaşlarımın kına gecesinde düğününde falan hep izin kullanmıştım onlarınkinde bile çalışmamıştım ama kendiminkinde çalışıyorum, kısmett :sm_confused:

aynen öyleee, valla ben arkadaşlarımın kına gecesinde düğününde falan hep izin kullanmıştım onlarınkinde bile çalışmamıştım ama kendiminkinde çalışıyorum, kısmett :sm_confused:

inş..,ilerde pişman olmazsın ya üzüldümsenağlamasenağlama

bn erzincanlılara gelin gidiyom :roflol:

Bende temsili erzincanlı sayılırım . Bize gelin geliyon ondan kanım ısındı sana demekki kaydirigubbakcemile3
Ya bu arada bütün erzincanlılar öyle mi bilmiyorum kanka ama sizinkilerdede var mı ?? Ben hangisini tanıdıysam aşırı kirli çıkılar maddi yönden kaydirigubbakcemile3 Yok gibi gözükürler ama bi görsen varyaaaa . Hiç kıyamazlar bişe almaya . Annemle hep konuşur dururuz sürekli. Ya ben anlamıyorum nasıl yapıyolar biz gördüğümüze atlıyoruz amann canımız saolsun niye eksik edicez alalım takalım gezelim diye , bizim komşular evleri ardı ardına alıyolar bide kenara para atıyolar hayret ediyorum diyo kaydirigubbakcemile3

aynen öyleler canım :roflol:
ahhh ahhh ben alıştımmmm :çok üzgünüm:
bizimkiler bildiğin tipik erzincanlı sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…