2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

giyicem tabi :roflol: kim ne derse desin benim rahatım herşeyden önemli zaten ömrüm topuklularla ve resmiyet içinde geçiyo bari düğünümde keyfini çıkarayım klava:

çok bıktın belliki...
ama çok ilginçya...

elalemin işyerinde..kendin kas topuklu giy zarif olmaya çalış..
kkendininde en özel en önemli gününde..bebek gibi şap şap spor ayakkabı giy:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beni bugün gülme krizine soktun yakaydirigubbakcemile3

yaa bence de topukluu giyyyy :)))) en azından salona girene kadar falann sonra oynamaya başlarkenn spor ayakkabılarını giyersin olmaz mııı :)))

mafoldumbenmafoldumben Ağrıdan kıvranmakla meşgulümmm yetişemedim sizee . Arsecim Haftasonu Koton'da çok şık bi elbise görmüştüm ama nette fotoğrafını bulamıyorum buna benziyodu aklında bulunsun görürsen gir bak mutlaka kaydirigubbakcemile2 Bende gelinliğin altına babet araştırmalarına girdim bu haftasonu almam lazım provaya giderken götürcem yanımda bayanssulusmile

Kına için abiye bende bulamadım yaa :uhm:

kuşum ben devlet memuruyum yani 657 denen bir kanun var memurlar için ellerinden gelse giydiğimiz iç çamaşırını bile o yasaya koyacaklarmış. etek boyumuzdan pantolon darlığına genişliğine kadar :roflol:

yaa kanka yaaaa kafamçokkarıştı
gülüyolar babet giyicez diyeee -tatlicadiarzu-
:roflol: alkisalkisalkis delikafadulden :lepi: kaydirigubbakcemile3
sen yokken resim eklemeyi yaptım ama başak yerden yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…