2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba kizlar nasilsiniz a.s.

kizlar tedaviye baslamadan 2 ay onceden enaz kendimize bakmaya baslamaliyiz
daha duzenli bisekile yemeye calisalim ben nasip olursa akupunktura baslamayi dusunuyorum
en aznan stres azaltmak icin bunun faydasini goren cok fazla kisi var ve hamilelik oncesi vitaminleri
almaya baslicam ama aralik basinda baslicam cunki cok kilo aldiriyor sizler nele yapmayi dusunuyosunuz? yada neler yapiyosunuz hep beraber paylasalim herkes birbirinden biseyler ogrenir boylelikle optu hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bencede dikkat etmeliyiz kendimize
bende diyete basladim SIKI bi diyete simdilik 7 kilo verdim tedaviye kadar devam edicem insallah bi 5 daha versem iyi olacak artik ne kadar verirsem tedavilerde cok kilo aldim ben

arkadaşlar bendee geçen sene diyete başlamıştımm tüp yapıcam diyee ve 8 kilo vermiştimm..ve ardından tüp denedimm sonuç olumsuzda olunca kendimi hepten bıraktımm...verdiğim kiloyu tekrar aldım......şimdi diyete felanda giremem nasip olursa bayramdan sonra 2.denemeye başlıycam.....çok fazlaaa bi kilom yokk 60 lardayım ama 50 lerde olsam çok daha iyi olurdu...şimdi dahada çok kilo alırım diye korkuyorum ama canım yemekde istiyorr diyet yapmak istemiyor:)))neysee hakkımızda hayırlısı olsunn arkadaşlarrr.....ya kızlar ben çok zayıftımmmmm evlendimm 1 yıl içinde 10 kilo aldım yaaaa......nedenseeeeeeeeeeeeee....

canim uzulme cok kilolu degilsin malesef evlendikten sonra da kilo aliniyo
ve tedavide de cok kilo aldim ben 3 asilama 2 tup bebek yaptirdik biz ben kilo almiyimde kim alsin ama hayirlisi boyleymis allaha sukurki verebiliyorum aldigim kilolari simdi tedaviye kadar devam diyete allahin izniyle

canım daha ne istiyorsun 60 tasın işte ben 72 deyim kilo da veremıyorum tedavıde aldırıyor birde ilkinde tutarsa 100 kiloyla giderim herhalde bende evlendikten sonra 1 yıl içnde 15 kilo aldım 57 dim 72 oldum 3 senelik evliyim ve hala veremedim.

slmlar bende aralıkta tedaviye başlıyorum transfer 2010 geliyor sanırım
bende aranıza katılıyorum..

kızlar ben hamıleyım lıstede hamıs yazabılırsınız ay cok heyecanlıyım allah sızede nasıp etsın ıns

özlem canım tebrik ediyorum...rabbim tamamına erdirsinn....darısı başımıza...ilk hamilemiz çıktıı..peşinden hepimiz geliriz inşş....

kızalrr bende 3 yıllık evliyim......52 kiloyla evlendimm....1 yıl içinde 63 kiloya çıktım.....
sonra tüp yapıcam diyee diyete girdimm 56 kiloya indim...ardından tüp denedim ve yinee 63 kiloya çıktım...şimdide 2.denemeyi bayramdan sonra yapıcam....diyetede giremem şimdii......inş daha çok kilo almam....tüpden sonraa ben kendimi hepten bıraktım ondan aldım yinee kilo......neyse inşşş bebişelimize bizde kavuşuruz.....

boyun kaç senin bende 64 kgyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…