o gunlerde gelecek insallahhhhhne çoğalmışızzzz ne güzellllllll....
bide yanımızda hamile yazısıı oldumu tamammmm
merhaba kizlar nasilsiniz a.s.
kizlar tedaviye baslamadan 2 ay onceden enaz kendimize bakmaya baslamaliyiz
daha duzenli bisekile yemeye calisalim ben nasip olursa akupunktura baslamayi dusunuyorum
en aznan stres azaltmak icin bunun faydasini goren cok fazla kisi var ve hamilelik oncesi vitaminleri
almaya baslicam ama aralik basinda baslicam cunki cok kilo aldiriyorsizler nele yapmayi dusunuyosunuz? yada neler yapiyosunuz hep beraber paylasalim herkes birbirinden biseyler ogrenir boylelikle optu hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar bendee geçen sene diyete başlamıştımm tüp yapıcam diyee ve 8 kilo vermiştimm..ve ardından tüp denedimm sonuç olumsuzda olunca kendimi hepten bıraktımm...verdiğim kiloyu tekrar aldım......şimdi diyete felanda giremem nasip olursa bayramdan sonra 2.denemeye başlıycam.....çok fazlaaa bi kilom yokk 60 lardayım ama 50 lerde olsam çok daha iyi olurdu...şimdi dahada çok kilo alırım diye korkuyorum ama canım yemekde istiyorr diyet yapmak istemiyor:)))neysee hakkımızda hayırlısı olsunn arkadaşlarrr.....ya kızlar ben çok zayıftımmmmm evlendimm 1 yıl içinde 10 kilo aldım yaaaa......nedenseeeeeeeeeeeeee....
arkadaşlar bendee geçen sene diyete başlamıştımm tüp yapıcam diyee ve 8 kilo vermiştimm..ve ardından tüp denedimm sonuç olumsuzda olunca kendimi hepten bıraktımm...verdiğim kiloyu tekrar aldım......şimdi diyete felanda giremem nasip olursa bayramdan sonra 2.denemeye başlıycam.....çok fazlaaa bi kilom yokk 60 lardayım ama 50 lerde olsam çok daha iyi olurdu...şimdi dahada çok kilo alırım diye korkuyorum ama canım yemekde istiyorr diyet yapmak istemiyor:)))neysee hakkımızda hayırlısı olsunn arkadaşlarrr.....ya kızlar ben çok zayıftımmmmm evlendimm 1 yıl içinde 10 kilo aldım yaaaa......nedenseeeeeeeeeeeeee....
]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
ve LISTEMIZ
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 sel76
kızlar ben hamıleyım lıstede hamıs yazabılırsınız ay cok heyecanlıyım allah sızede nasıp etsın ıns
gözün aydın hayırlı olsun darısı listedekilere
özlem canım tebrik ediyorum...rabbim tamamına erdirsinn....darısı başımıza...ilk hamilemiz çıktıı..peşinden hepimiz geliriz inşş....
kızalrr bende 3 yıllık evliyim......52 kiloyla evlendimm....1 yıl içinde 63 kiloya çıktım.....
sonra tüp yapıcam diyee diyete girdimm 56 kiloya indim...ardından tüp denedim ve yinee 63 kiloya çıktım...şimdide 2.denemeyi bayramdan sonra yapıcam....diyetede giremem şimdii......inş daha çok kilo almam....tüpden sonraa ben kendimi hepten bıraktım ondan aldım yinee kilo......neyse inşşş bebişelimize bizde kavuşuruz.....
amıııın
boyun kaç senin bende 64 kgyim
AMIIIN CANIMDARISI BASINIZA INS IKINCI BEKLENIYORopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?