evet canim konyali oldugumuz icin daha kolay olur bizim icin konyada karar verdim canim EUROFERTILDE olacak allahin izniyle
ınsallahhh canımmm eklıyorum senıde lısteye2010 tüp denemesinde bende varım arkadaşlar ikinci denemem olacak şuan dinlenmedeyim hangi ay olacağı belli değil ama bu yılın hepimize uğur getireceğini umut ediyorum herkese başarılar diliyorum..
canım bende 57 bolgesındeyım buraya es nedenıyle geldım bu dorduncu senem ......guzelım ınsallah 2010 da yuzumuz guler cocuksuz gurbet cok zor artık cok sıkıldımmm
amin canim kizin tedaviylemi oldu senin yasin kucuk erken evlenmissin ben 33yasindayim insallah ikincide cok bekletmez senicanim ben 24 yasindayim 8 senedir fransadayim 6 yasinda bi kizim var teyzesi ellerinden oper rabbim bu duyguyu hic yasamayanlara en kisa zamanda hayirli saglikli bebekler nasip etsin ben ikinci icin ugrasiyorum canim allahim yuzumuzu guldursun hayirli bi sekilde insallahhhhhhh aminn opuyorumnanaktan
istanbulda olsaydim sana yardimci olmak isterdim valla ama ameliyat olacagin hastaneyle gorus belki onlar yardimci olur lutfen uzulme RABBIM tum islerini kolaylastirsin bol bol dua et canim bizler birbirimize her zaman dua edelim muminin mumin kardesi icin edecegi dua geri cevrilmezmis senide ekliyorum listeye ve suna inaniyorum isminin karsisinda hamis yazacak en kisa zamandabugün moralim çok bozuk istanbuldaa nerde kalacagım ameliyat nasıl geçecek kafamın içi çok karışık lütfen destek olurmusunuz bir cevap bekliyorum
amin canim kizin tedaviylemi oldu senin yasin kucuk erken evlenmissin ben 33yasindayim insallah ikincide cok bekletmez seni
Hayırlısı olsun canım..... biz de eşimin tayini çıktığı için 1 hafta önce Konya'ya taşındık. Bu nedenle 2010 da ben de Konya Eurofertilde başlayacağım 4. denemeye. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun..
aaa ne guzel sende konyada tedavi olacaksin burda hastane hakkinda olumlu seyler okuyorum insallah bizde pozitifi goruruz biz allahin izniyle aralik sonunda gelicez insallah ocak basindada tedaviye baslicaz insallah
hakkimizda hayirlisi olsun
CANIMMM ALLAH hepimizi sevindirsin tez vakittemesajını okudugumdaki gülümsemeyi görmeni isterdim deryam 76 teşekkür ederim benimde dualarım hep sizlere beni sevindirdin allahda seni sevindirsin
canim cok gecmis olsun inan uzuldum yazacak birsey bulamiyorum RABBIM sana hayirli evlatlar nasip etsin hayirli vakittecanim kizim normal yolla oldu biraz uzun hikaya ama kisaca soyle anlatiyim 16 yasinda evlendim 17 yasimda kizim oldu 1 sene sonrada kizim 1 yasindayken esim trafik kazasi gecirdi ve yuruyemiyor bu yuzden mecburen tup bebek yapmam lazim rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin hepimize :Saruboceq: optum:asigim:
canim cok gecmis olsun inan uzuldum yazacak birsey bulamiyorum RABBIM sana hayirli evlatlar nasip etsin hayirli vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?