slm arkadaşlar benide aranıza alın bende şubat gibi düşünüyorum.8 senelik evliyim 3 düşük yaptım ve tüp bebekte ilk denemem olcak.tüp bebek hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim ve nerede yaptıracağımıda bilemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin gönlüne göre versin(amin).
benide aranıza alırmısınız kızlar bir mesaj yazın lütfen*****
canım mutlaka konyada tedavi görmen gerekiyorsa bencede eurofertil en iyisi ben konyada 2 sene tedavi gördüm o zaman eurofertil açılmamışdı başka yerlerde tedavi oldum hiç memnun kalmadım çok dogru bi tercih yapmışsın inşallah en kısa zamanda bebegine kavuşursun...
ınsallahhh canım sızde sorun neydı ıkıncıde yuzun guler ınsallahbende sizdenim 2.tüp bebek tedavisi için yeni yılı bekliyorum.hepimizin bebekleri olur inşallah
canım yenı yılda senınde yuzun guler ınsallahh burda paylasalım butun gelısmerı senıde eklıyorum lısteyeherkese merhaba
bende yeni yilin ilk ayinda tup bebek yaptirmayi dusunuyorum
canımcım aramıza hosgeldın anladıgım kadarıya uc kez kendılıgınden hamıle kaldın ınsallah bu defa olur ben ılk denememı kadıkoy sıfada yaptırmıstım ama tutmadı benden bır ay sonra kız kardesım yaptırdı aynı hastanede onun tuttu hatta ıkız dogdular bıle teyzesı bu ısler bırazda kısmet ısı vaktı geldıgınde olacak ınsallah rabbım yuzumuzu guldursun gelısmerı burda paylasalımslm arkadaşlar benide aranıza alın bende şubat gibi düşünüyorum.8 senelik evliyim 3 düşük yaptım ve tüp bebekte ilk denemem olcak.tüp bebek hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim ve nerede yaptıracağımıda bilemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin gönlüne göre versin(amin).
canımcım aramıza hosgeldın anladıgım kadarıya uc kez kendılıgınden hamıle kaldın ınsallah bu defa olur ben ılk denememı kadıkoy sıfada yaptırmıstım ama tutmadı benden bır ay sonra kız kardesım yaptırdı aynı hastanede onun tuttu hatta ıkız dogdular bıle teyzesı bu ısler bırazda kısmet ısı vaktı geldıgınde olacak ınsallah rabbım yuzumuzu guldursun gelısmerı burda paylasalım
canimcim olumsuz dusunme ne olur belkide cok kafana taktigin icin olmuyor biraz baska seylere yonel bakarsin kendiliginden olur bellimi olurbenide aranıza alıpta bukadar hoş karşıladığınız için teşekkür ederim canım,evet 3 kez kendiliğinden hamile kaldım ama malesef her defasında düşükle sonuçlandı.düşüklerin nedeni araştırılırken gizli şeker çıktı ve düşüğe bunun neden olabilceğini söylediler.daha sonrada yaklaşık 4 yıldır korunmadığım halde hamile kalamadım.bu arada gebelik için ve şeker için ilaç tedavisi gördüm ama sonuç yine olumsuz.artık doktorumla tüp bebeğe karar verdik.nedenini bilmiyorum ama içimde adını koyamadığım garip bir duygu var.düşüklerden sonra piskolojim çok bozldu,her defasında kendimi toparlamam çok zor oldu.şubat ayında tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine olumsuz olursa diye düşünüp bu adımı atmaktan korkuyorum.
benide eklermisin sel76iyi geceleryerimseniben1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
listemizin son hali 2010 nun guzel anne adaylari ben inaniyorumki bu listeden cokkkkk hamile cikacak RABBIMIN izniyle
Hoşgeldin aramıza İstanbulda nerde ameliyat olacaksın yardımcı olmaya çalışıyım ..
teşekkürler memorialde semra kahraman ameliyat edecek sol tüpü alacak hidrosalpenks varmış 4 aralıkda kafam çok karışık
canim eklerim tabikide tedavin simdiden hayirli olsun INSALLAH bebisin bekletmez hemen gelirbenide eklermisin sel76iyi geceleryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?