2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Naber Çıtırlar ..Nasıl gidiyor DÜn uğramadım KAYMAKLIM eşine geçmiş olsun inşallah ikinci meleğine kavuşursun

Merhabalar hoşgeldin aramıza sana tavsiye edebileceğim Acıbadem hastanesi olabilir Çünkü ilki 3700TL ikincisi %50 indirim 3.denemede ise ücretsiz okadar iddialılar ve başarı oranları da çok yüksek Ben bursa Acıbademi seçtim ama henüz başlanmadı..
İstanbulluyum ama İstanbul ticarete dökmüş Durumda canım çok iyi araştırmak lazım

amin canim insallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize
evet bende en iyisi eurofertil diye dusunuyorum konyada olmasi gerekiyo bizim icin daha kolay olur kalcak yer var hemde kendi memleketimiz bildigimiz yer ama konyada eurofertil olmasaydi istanbulda dusunurdum herhalde
burda 3 asilama 2 tup bebek denedik ama olmadi belcikada basari oranlari dusuk tup bebekte insallah turkiyede kavusurum bebegime allahin izniyle

slm öncelikle beni dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.yanlış anlamadıysam istanbulda oturuyorsunuz,eğer özel değilse bursada yaptırmayı düşünmenizin sebebini öğrenebilirmiyim?oradaki merkezler dahamı iyi?

canımcım aramıza hosgeldın anladıgım kadarıya uc kez kendılıgınden hamıle kaldın ınsallah bu defa olur ben ılk denememı kadıkoy sıfada yaptırmıstım ama tutmadı benden bır ay sonra kız kardesım yaptırdı aynı hastanede onun tuttu hatta ıkız dogdular bıle teyzesı bu ısler bırazda kısmet ısı vaktı geldıgınde olacak ınsallah rabbım yuzumuzu guldursun gelısmerı burda paylasalım

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
CANLARIM LISTELIZIN SON HALI COK MERAK EDIYORUM ILK KIMIN KARSISINDA HAMIS YAZACAK

Lıstemız hayırlı ugurlu olsun kızlarrr ıns hepımız hamıleyız dıye haykırırız bu sayfalarda amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benide aranıza alıpta bukadar hoş karşıladığınız için teşekkür ederim canım,evet 3 kez kendiliğinden hamile kaldım ama malesef her defasında düşükle sonuçlandı.düşüklerin nedeni araştırılırken gizli şeker çıktı ve düşüğe bunun neden olabilceğini söylediler.daha sonrada yaklaşık 4 yıldır korunmadığım halde hamile kalamadım.bu arada gebelik için ve şeker için ilaç tedavisi gördüm ama sonuç yine olumsuz.artık doktorumla tüp bebeğe karar verdik.nedenini bilmiyorum ama içimde adını koyamadığım garip bir duygu var.düşüklerden sonra piskolojim çok bozldu,her defasında kendimi toparlamam çok zor oldu.şubat ayında tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine olumsuz olursa diye düşünüp bu adımı atmaktan korkuyorum.

canimcim olumsuz dusunme ne olur belkide cok kafana taktigin icin olmuyor biraz baska seylere yonel bakarsin kendiliginden olur bellimi olur

benide eklermisin sel76iyi geceleryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…