2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hemen moralını bozma doktor 12.gun diyor...uzuntu en son ıhtıyacın olacak sey dualarımız senınle

kızlr 3 subatta transferim oldu gün sayıyorum 15 şubat test günüm hakkımda hayırlsıı

hadı hayırlısı olsun emınecım

arkadaşlar tedavim başladı koca bir poşet dolusu ilac var elimde iğnelere başladım... Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin onlarla beraber banada inşallah...stres,heycan,acaba ne olcak endişesi hepsini bir arada yaşıyorum....

çok teşekkürler ben darıcadayım canım biraz önce aradılar transferi yapıcaz sıkışık oolmak gerekiyomuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım hayırlısı hadi hangi hastanede canım tedavi görüyon bende gebzedeyim gittiğin yeri merak ettim tavsiye edermisin

Kızlar sonucum Allah'a şükür 154 çıktı
ınşallah güzel bi şekilde yükselir
Tedavide olan ve başlayacak olan herkesin Allah işlerini kolaylaştırsın, işleri yolunda gitsin inşallah
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım inşallah tebrik ediyorum darısı başımıza inan okadar mutlu oldumki :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Aminn canım aminnnn.sizlerin duasına ihtiyacımız var..hayırlı olsun tekrar :)

canim tebriklerrr RABBIM kucagina almayida nasipetsin

nurtopu tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin....
deryam nasılsın sen sonucun belli oldumu seninde??

nurtopu tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin....
deryam nasılsın sen sonucun belli oldumu seninde??
canlarim benim yine olmadi dun aksam goguslerim sisligi biden indi ben hemen idrar testi yaptim kocamn bir tek cizgi bu arada dun onuncu gunumdu kismet olmayinca olmuyor demekki bu arada karnim cok agriyor butun adet belirtilerini yasiyorum her an adet olacakmisim gibi tedaviye biraz ara vercem insallah sizlerin guzel haberlerini alirim

sorunun neydi canım neden olmadı yaaa

canım niye öle sölüyorsun idrara bakıpda bu kadar umutsuz olma ben ilk denemmde 13.günde dahi çift çizgi görmedim kanda o gün görmüştüm....
kan sonucuna bakmadan kesin bişey söleme ve kendinide bırakma canım....bendede karın ağrısı da vardı inşş 12.günde pozitif sonucunnu burdan okumak nasip olurr....

Deryam dur bakalım, henüz test günün gelmemiş, göğüslerin şişliği zaten çatlatma iğnesinin etkisi, herkesin yaklaşık bu günlerinde şişkinlik geçiyor. Ağrılar da hem tutunmada hem reglde aynı. Herkesde de idrarda 10. gün çıkmayabiliyor. Henüz olumsuz bir sonuç almış değilsin yani. Sen şimdi olumsuz düşünürsen bedenin de bundan etkilenir, olacağı da engellemiş olursun. Tahlil gününe kadar umutsuzluk moralsizlik yok. Dur bakalım, asıl biz senden güzel haberler alacağız:)

Hepınız canlarımsınız bundan oncekılerdede boyle olmustu ve sonuc negetıftı ıyıkı sızler varsınız uzulmuyorum alıstım aslında vermeyınce mevla neylasın derya dıyorum elden bırsey gelmıyor olursada suprız olacak artık hepınızı sevıyorum kader yoldaslarım

deryam76 ben senin için kk ya üye oldum 76lı oldugun için kader arkadaşı oldugun için.hakkında hayırlısı arkadaşım .nurtopu nuda tebrik ediyor nurtopu gibi bebekler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…