kızlr 3 subatta transferim oldu gün sayıyorum 15 şubat test günüm hakkımda hayırlsıı[/QUOTE
Insaallah hayirli haberler alirsin, bualarimiz seninle. Benimde persembe yumurtalarim toplanacak ins. hersey yolunda gider, dualarinizda benide unutmayin arkadaslar.
hemen moralını bozma doktor 12.gun diyor...uzuntu en son ıhtıyacın olacak sey dualarımız senınlecanlarim benim yine olmadi dun aksam goguslerim sisligi biden indi ben hemen idrar testi yaptim kocamn bir tek cizgi bu arada dun onuncu gunumdu kismet olmayinca olmuyor demekki bu arada karnim cok agriyor butun adet belirtilerini yasiyorum her an adet olacakmisim gibi tedaviye biraz ara vercem insallah sizlerin guzel haberlerini alirim
kızlr 3 subatta transferim oldu gün sayıyorum 15 şubat test günüm hakkımda hayırlsıı
kızlr 3 subatta transferim oldu gün sayıyorum 15 şubat test günüm hakkımda hayırlsıı[/QUOTE
Insaallah hayirli haberler alirsin, bualarimiz seninle. Benimde persembe yumurtalarim toplanacak ins. hersey yolunda gider, dualarinizda benide unutmayin arkadaslar.
canım hayırlısı ıle saglıklı yumosların ardında bebişlerin olur unsallah:Saruboceq:
Kızlar bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Allah'tan hayırlısı bakalım
çok teşekkürler ben darıcadayım canım biraz önce aradılar transferi yapıcaz sıkışık oolmak gerekiyomuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar sonucum Allah'a şükür 154 çıktı
İnşallah güzel bi şekilde yükselir
Tedavide olan ve başlayacak olan herkesin Allah işlerini kolaylaştırsın, işleri yolunda gitsin inşallah
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Kızlar sonucum Allah'a şükür 154 çıktı
İnşallah güzel bi şekilde yükselir
Tedavide olan ve başlayacak olan herkesin Allah işlerini kolaylaştırsın, işleri yolunda gitsin inşallah
canim tebriklerrr RABBIM kucagina almayida nasipetsinKızlar sonucum Allah'a şükür 154 çıktı
ınşallah güzel bi şekilde yükselir
canlarim benim yine olmadi dun aksam goguslerim sisligi biden indi ben hemen idrar testi yaptim kocamn bir tek cizgi bu arada dun onuncu gunumdu kismet olmayinca olmuyor demekki bu arada karnim cok agriyor butun adet belirtilerini yasiyorum her an adet olacakmisim gibi tedaviye biraz ara vercem insallah sizlerin guzel haberlerini alirimnurtopu tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin....
deryam nasılsın sen sonucun belli oldumu seninde??
canlarim benim yine olmadi dun aksam goguslerim sisligi biden indi ben hemen idrar testi yaptim kocamn bir tek cizgi bu arada dun onuncu gunumdu kismet olmayinca olmuyor demekki bu arada karnim cok agriyor butun adet belirtilerini yasiyorum her an adet olacakmisim gibi tedaviye biraz ara vercem insallah sizlerin guzel haberlerini alirim
canlarim benim yine olmadi dun aksam goguslerim sisligi biden indi ben hemen idrar testi yaptim kocamn bir tek cizgi bu arada dun onuncu gunumdu kismet olmayinca olmuyor demekki bu arada karnim cok agriyor butun adet belirtilerini yasiyorum her an adet olacakmisim gibi tedaviye biraz ara vercem insallah sizlerin guzel haberlerini alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?