2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ewt tedavi süreci devam edio

1.sağ yumurtalığımda hiç yumurta yok galiba çalışmıo

2.soldada 3-4 tane var dedi dr bunlar gayet iyi dedi bizim işimizi görür dedi.

3. salı günü yumurtalarım tolanacak

allah hakkımızda hayırlısını versin

hamile arkadaşlar gözümüz aydın zemuszemus allah bize de nasip etsin :CüvCüv:

Selam bende de aynı sonuçlar çıktı. Daha doğrusu ben o kadar moralim bozuk ve umutsuz gittim. Doktor tedavinin iptal edilebileceğini söylemişti. bu gün ultrasona gittim. Sağda yumurta gelişimi yok sol tarafta 3 tane ilacın dozu değiştirildi. menegon iğnesini 3 toz 3 su kullanıyordum bu günden itibaren 4 toz 2 su olarak kullanacağım Pazartesi tekrar ultrasona gidecem benimki de o zaman belli olacak. 3 Yumurtayla tüp bebek tedavisi yapılabiliyor mu. Cevap verirseniz sevinirim.Hala çok umutsuzum ama bu gelişmeleri okudukça umudum artıyor.

bana tedavin iptal edilebilir falan demedi 3-4 tane yumurta var dedi gayet iii dedi ama sağda hiç yok ama olsun salıklı yumurtalarım olsunda

az olsun öz olsun zemuszemus zemuszemus

iğnelerin de dozunu değiştirmedi 2 günde bir devam gidiyoruz ama yumurtalar gelişmeseydi sanırım iptal olurdu de düşünüyorum.

benm 3-4 ten fazla dedi ama diğerleri küçük onlra umut bağlamıyorum dedi bakalım hayırlısı salı belli olur yazarım size :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar mrb hamileleri tebrik ederim darısı başımıza kızlar ilk tüpbebek denemem olca bana yardımcı olurmusunuz henüz doktorumla görüşmedim kızlar adet olmadan 1 hafta önce gitsem bütün tahlilleri yapıp adetin 2 ci günü tüpbebek tedavisinemi başlanıyo bende daha önce gittim sorun cıkmadı eşimde varikosel ameliyatı oldu 1 sene önce eşimin sperm sayısı 17 milyon hareket iyi morfeliji iyi ya doktorla doğal yollanlada olur dio ben bebeğime biran önce kavuşmak istiom yoruldum 2 sene beklemekten bana yardımcı olurmusunuz adetim şubatın 23 de bide uzun protokol ne anlamadım onu lütfen yardım kafam karışık kızlar sorunu yazdım sizce bende kısa protokolmu kısa protokolmı uygulanır ayy ya ben adet günü başlamak istiom

Son düzenleme:
uzun protokol uzun sürüyor adetin 21.günü IVF iğneleri ile başlıyon bi dahaki adettede yumurta uyarıcı iğnelere başlıyon 10-12 gün sürüyor yumurtaların gelişimi
kısada adette başlıyon tedaviye 15 gün içinde transfer herşey bitmiş oluyor canım

ydm bana da uzun protokol uygulanıyor.bende 21. gün iğnelere başladım.adetin 2. günü kontrole gittim.bu kontrolde rahimduvarının kalınlığına,yumurtalıklarına,ilacın kist yapıp yapmadığına bakılıyor.ayrıca e2 kan testi yapılıyor. bu kan testi sonucuna göre diğer iğneye başlıyorsun.adetin 2. gününe kadar ilişki serbest ancak,2.iğneye başladıktan sonra birliktelik yasaklanıyor.bu doktordan doktora değişir mi,yoksa aynı mı bilemem tabii? çünkü başkabir merkezde tedavi gören arkadaşıma yasaklanmamıştı...umarım yardımcı olabilmişimdir..[/QUOTE]

cevabın için çok teşekkür ederim. yalnız şunu tam anlayamadım, 21. günden önceki yani adetinin 13.14 günlerinde yani döllenme ihtimali olan günlerde eşinle birlikte oldun mu yoksa doktorun hayır bu ay olmayın mı dedi?

bizde nedensiz infertilite var. bize geçen ay kısa protokol uygulanmış -ben de kısa olduğunu buradan öğrendim. şöyle- kısa olanda adetinden sonra çok yumurta varsa onları toplayıp işlmelerden sonra yerleştiriyorlar. yalnız biz geçen sefer başarılı olamadık bu nedenle bu ay uzun protokol uygulanacak. anladığım kadarıyla bu ay adetimten önce işlemler başlayacak.
neyse seninle ilgili tavsiyem şu; beklemeden doktoruna git.çünkü uzun protokol uygulanacaksa eğer, gitmen gereken vakti kaçırıp bir ay daha beklemek zorunda kalabilirsin. ayrıca bazı testleri adetliyken yaptırman gerekebilir bazılarını değilken. bence zaman harcamadan doktoruna git canım. Allah kucaklarımızı doldurur inşzemuszemus

cevabın için çok teşekkür ederim

canım inşallah bu hafta içi giderim

Allahtan umut kesilmez. Herşeyin hayırlısı.bayanssulusmile

...........

günaydın hanımlar ben memorial hastanesinde tedavi görüyorum şubak 5 yumurtalarım toplandı 5 tane yumurtam alınmış bu ilk tüp bebek deneyimimiz fazla bilgim yok 5 yumurtadan 2 si döllenmiş ve merak ettiğim transfer yapılcak olduğu zaman tekrar uyutuyolarmı nelere dikkat edicem sağolsun hastanede bilgilendirme yapıyolar ama hastaneden çıkana kadar unutuyorum ilaçların etkisi tabi teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun

canım bildiğim kadarıylan transfer yapılırken uyutmuyolar acısız işlem olduğu için inşallah bebeğin sana tutunur bende ilkez yapıcam tüpbebek jinemedede deniyecem canım kocaelinin neresinde oturuyon

saol canım benim allah razı olsun bakalım yaşayıp görücez rabbim bizi boş çıkarmaz kızlar sizlerede çok dua ediyorum hep dualarımda varsınız

döllenmenin olduğu günlerde yani 13. ve 14. günlerde birlikte olduk.o dönemde özellikle sordum ,birlikte olabilirsiniz dedi.21. günü iğnelere başladım. bu iğneyi kullanırken de serbestti ilişki.tekrar adet oldum bu arada ondan sonra yasakladı doktorumuz....kafana çok takılırsa doktoruna sor bence...[/QUOTE]

ya hamile kalsaydın? sana bir şey söylemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…