nasıl yani hamilemisin canımm sonuç hamilelik demişsinde ne kadar umutlusun sizin problem neydi.......[/QUOT
bizimki sebebsiz kısırlıkmış:)))) problem yok yani, sadece yaş olabilir cünkü 38 yaşındayım ama cok umutlu iyimserim içimde bir his hamilelik diyo hep, allahın izniyle martta hamileligimi paylaşacam sizlerle...:)))
günaydın hanımlar ben memorial hastanesinde tedavi görüyorum şubak 5 yumurtalarım toplandı 5 tane yumurtam alınmış bu ilk tüp bebek deneyimimiz fazla bilgim yok 5 yumurtadan 2 si döllenmiş ve merak ettiğim transfer yapılcak olduğu zaman tekrar uyutuyolarmı nelere dikkat edicem sağolsun hastanede bilgilendirme yapıyolar ama hastaneden çıkana kadar unutuyorum ilaçların etkisi tabi teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar değerimi aldım 116 ve170 ve 292 değerlerim
yarın tüp bebek yolculuğuna çıkıcam doğal yoldan bebeğimiz olmuyor inş allah bu sefer yüzümüzü güldürür inş bende hamile kalırım yaşım da genç tüp bebek aşamasına girişcez işte
canım bildiğim kadarıylan transfer yapılırken uyutmuyolar acısız işlem olduğu için inşallah bebeğin sana tutunur bende ilkez yapıcam tüpbebek jinemedede deniyecem canım kocaelinin neresinde oturuyon
Kızlar bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Allah'tan hayırlısı bakalım
canlarim benim yine olmadi dun aksam goguslerim sisligi biden indi ben hemen idrar testi yaptim kocamn bir tek cizgi bu arada dun onuncu gunumdu kismet olmayinca olmuyor demekki bu arada karnim cok agriyor butun adet belirtilerini yasiyorum her an adet olacakmisim gibi tedaviye biraz ara vercem insallah sizlerin guzel haberlerini alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?