2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

yarın tüp bebek yolculuğuna çıkıcam doğal yoldan bebeğimiz olmuyor inş allah bu sefer yüzümüzü güldürür inş bende hamile kalırım yaşım da genç tüp bebek aşamasına girişcez işte

arkadaşlar içimden hiç düzeltmek gelmiyo nasıl olsa hamile olacagım diye ama şimdilik ignelerdeyim hamileligim yok henüz, ben hissettigimi yazdım ama eksik cümle kullanmışım yanlış anlaşıldım. kimseler duymasın) martta hamileyim:))) aralıkdada bebişim kucagımda)) olacak allahın izniyle.

deryacım nasılsın nerelerdesin durumun nasıl canım varmı belirtilerin

allah hayırlısını nasip etsin. Benimde 7 yumurtadan 3 tanesi döllenmişti. 3 üde transfer edildi allaha çok şükür benimkiler tuttu
büyük bir ihtimal çoğul gebelik 13/02/2010 cunartesi göreceğiz kaç tane olduklarını
kocaelindesiniz galiba adapazarında adatıp hastanesi vardı size yakın embriyoloğu dr ları çok iyi ben istanbulda olmama rağmen benim işlemlerim adapazarında oldu

allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah...

sinemefe . Darısı bizlerin başımıza

Sağlıklı sıhatli ALLAH evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
ameliyattan önce
miktar:3ml
lifeaksiyon süresi(37derece):30dk
sayı:45 milyon/ml
hareketli sperm yüzdesi(1saat)%30
hareketin degerlendirilmesi
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hareketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
ameliyattan 6 ay sonraki semen analizi
volüm:4,5cc
lifeaksiyon hızı:120 dk
hareket oranı 30dk:%85
hareket oranı 60dk:%75
hareket oranı 120dk:%70
1cc de 12 milyom sperm
slm arkadaslar ben 2 yıllık evliyim en basından beri cocuk istiyoruz esimin sperm sayı ve harekentinde sorun var 1yıl önce varikosel ameliyatı oldu
ama hala normal yolla cocuk sahibi olamadık ben size ameliyattan önce ve sonrasında yapılan tahlilleri yolluyorum sizce bu durumda ne gibi bir yol izlemeliyiz
tesekkür ederim.

Tedavin hayırlı olsun canım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sorun neydi. Benim tüpüm tıkalı olduğu için tüp bebekten başka çaremiz yok. Şuan tedavi görüyorum. İnşallah Yüce Rabbim bebişlerimizi bize sağlıcakla nasip eder. Bende ankarada oturuyorum. tekrar tedavin hayırlı olsun

canım bildiğim kadarıylan transfer yapılırken uyutmuyolar acısız işlem olduğu için inşallah bebeğin sana tutunur bende ilkez yapıcam tüpbebek jinemedede deniyecem canım kocaelinin neresinde oturuyon

çok teşekkürler ben darıcadayım canım biraz önce aradılar transferi yapıcaz sıkışık oolmak gerekiyomuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canlarim benim yine olmadi dun aksam goguslerim sisligi biden indi ben hemen idrar testi yaptim kocamn bir tek cizgi bu arada dun onuncu gunumdu kismet olmayinca olmuyor demekki bu arada karnim cok agriyor butun adet belirtilerini yasiyorum her an adet olacakmisim gibi tedaviye biraz ara vercem insallah sizlerin guzel haberlerini alirim

Derya'cim umudunu kaybetme bu agrilar hamile olmadigin anlamina gelmez, moralini yuksek tut, hem on gunden sonra kandaki test tam olarak sonucu verir. Allah hayirlisini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…