bugün yumurtalarım toplandı 3 tane yumurta sadece klinikten telefon bekliyorum şimdi acaba 2 mi 3 mü doktorumun sölediğine göre 3 üde kaliteli ama bakalım kısmet
aranızda benim gibi 3 yumurta toplanan var mı? senağlama
merhaba kızlarrrrrrrr
tedavim bitti nihayet :))) sonuç POZİTİFFFFF
darısı listede adı geçen ve geçmeyen, bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarımın başına
hamile olan arkadaşlarımda inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini. AMİN
CANIM nolur takma kafanı böyle şeylere. benimde 7 tane yumurtam toplanmıştı. ve transfer gününe kadar sadece 3 kaliteli embriyom kalmıştı...önemli olan sayı değil kalite bol bol dua et ve moralini yüksek tut..
merhaba kızlarrrrrrrr
darısı listede adı geçen ve geçmeyen, bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarımın başına
hamile olan arkadaşlarımda inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini. AMİN
merhaba kızlarrrrrrrr
hayırlı olsunnnnn canımmmmmmmerhaba kızlarrrrrrrr
tedavim bitti nihayet :))) sonuç pozıtıfffff
hamile olan arkadaşlarımda inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini. Amın
CANIM nolur takma kafanı böyle şeylere. benimde 7 tane yumurtam toplanmıştı. ve transfer gününe kadar sadece 3 kaliteli embriyom kalmıştı...önemli olan sayı değil kalite bol bol dua et ve moralini yüksek tut..
:Saruboceq::Saruboceq:
korkacak bişey yok desemde bana inanma ama gerçekten de korkma canım benimde ilk denemem olacak ama içim kıpır kıpır nedense olacak hissi var içimde allah kucaklarımızı boş bırakmasın amin rabbimmmmm:Saruboceq:
merhaba kızlarrrrrrrr
arkadaşlar bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcem ama adet tarıhım dundu ve adet olmadım nie acaba hamile olabilirmiyim biirde hep ben adet günümden 6 gun önce olurdum uffff ne acaba
benim de ayın 15i tahlil günü az kaldı
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.ben de nisanda kısmetse başlayacam.rabbim yardımcımız olsun.arkadaşlar bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcem ama adet tarıhım dundu ve adet olmadım nie acaba hamile olabilirmiyim biirde hep ben adet günümden 6 gun önce olurdum uffff ne acaba
canım neden böyle şeyleri kafana takıyorsun..sayıyı boş ver kaliteleri iyimiş ya ona bak..moralini yüksek tut.en çok ihtiyacın olan o..hakkında hayırlısı olan neyse o olsun.bugün yumurtalarım toplandı 3 tane yumurta sadece klinikten telefon bekliyorum şimdi acaba 2 mi 3 mü doktorumun sölediğine göre 3 üde kaliteli ama bakalım kısmet
aranızda benim gibi 3 yumurta toplanan var mı? senağlama
ayyy cnm bnm gözün aydın..rabbim tamamını erdirsin inş...merhaba kızlarrrrrrrr
VEE KAN TAHLILIM BELLI OLDU NEGATIFFFFFFsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?