2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

esracım değerlerini başka yerden buldum görmemiştim canım evet bu çok güzelmiş

12.gün 116
14.gün170
16.gün 292
18.gün944 nasıl bu değerkler kızlar

benimkiler
11.gün 99
13.gün 216
17.gün 1346 çıkmıştı

bugün yumurtalarım toplandı 3 tane yumurta sadece klinikten telefon bekliyorum şimdi acaba 2 mi 3 mü doktorumun sölediğine göre 3 üde kaliteli ama bakalım kısmet

aranızda benim gibi 3 yumurta toplanan var mı? senağlama

merhaba kızlarrrrrrrr

tedavim bitti nihayet :))) sonuç POZıTıFFFFF

darısı listede adı geçen ve geçmeyen, bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarımın başına

hamile olan arkadaşlarımda inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini. AMıN

CANIM nolur takma kafanı böyle şeylere. benimde 7 tane yumurtam toplanmıştı. ve transfer gününe kadar sadece 3 kaliteli embriyom kalmıştı...önemli olan sayı değil kalite bol bol dua et ve moralini yüksek tut..

:teytey::teytey::teytey: Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. yok yok bu 2010 çok uğurlu geldi kızlar darısı bizim başımıza :lepi::lepi: :hooray::teytey:

canım tebrikler.allah saglıklı bebeişler nasip etsin sevindik

:teytey: :teytey:

cooookk tebrıklerrr allah bızlere de yaşatsız tez zamanda ınsallah:Saruboceq:

hayırlı olsunnnnn canımmmmmm

Tesekkur ederim umutI Allahim hepimize yardim etsin tum evlat sahibi olmak isteyenlere yardimci olsun

canım benim tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

arkadaşlar bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcem ama adet tarıhım dundu ve adet olmadım nie acaba hamile olabilirmiyim biirde hep ben adet günümden 6 gun önce olurdum uffff ne acaba

Insallah hamilesindir.Bendede aynisi olmustu doktor tup bebek tedavisine baslayalim dedi bir ay sonra hamile kalmistim ama dustu .Insallah sende hamilesindir. Insan stressiz olunca daha kolay hamile kaliyormus.

arkadaşlar bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcem ama adet tarıhım dundu ve adet olmadım nie acaba hamile olabilirmiyim biirde hep ben adet günümden 6 gun önce olurdum uffff ne acaba
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.ben de nisanda kısmetse başlayacam.rabbim yardımcımız olsun.
canım neden böyle şeyleri kafana takıyorsun..sayıyı boş ver kaliteleri iyimiş ya ona bak..moralini yüksek tut.en çok ihtiyacın olan o..hakkında hayırlısı olan neyse o olsun.
ayyy cnm bnm gözün aydın..rabbim tamamını erdirsin inş...

VEE KAN TAHLILIM BELLI OLDU NEGATIFFFFFFsenağlama

smileyde bile olsa gözyaşı görmek acıtıyor insanın içini..kendim yaşıyorum gibi üzülüyorum negatiflere,kendim yaşıyor gibi seviniyorum pozitiflere..ama inancımızı korudugumuz sürece birgün bizde pozitifler kervanında bulucaz kendimizi..bir çok arkadaşımız söylüyor ya gerçektende öyle;keyfine idrar testi yapıcaz..bakıp bakıp mutlu olucaz..bir gün o çok istediğimiz,çok beklediğimiz meleklerimize kavuşucaz inşallah..Rabbim bizleride güldürsün inşallah..dualarım seninle ve tüm isteyenlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…